Takže raději anglicky:
No comment.
I přesto bych měl být rád, že jste pochopili o co šlo a patřičně, jak se zde sluší a patří, mně to vysvětlili..
Nic jiného jsem ani nečekal, jen jsem ztratil čas.
Salut.
Počkej, ale vážně, jak bys to formuloval ty, když se ti Ricova forma nelíbí? Odpověď Salut, já to balím uprostřed diskuze mi přijde poněkud zvláštní. BTW na mě má angličtina stejný vliv jako čeština, tím si moc nepomůžeš. V některých případech dokonce naopak
MiroslavRouta: Mirku, nevím, proč píšeš, že to vidíš jinak, když píšeš prakticky to samé, co si myslím. Pokud mám nějaká pravidla, nemůžu se zlobit na někoho, kdo se jich drží, a vinit ho, že není benevolentnější. A to, že někdo je benevolentní více a jiný méně, je normální a přirozené. Konkrétní míra benevolence je však nevymahatelná.
OK, dobře, tak jsem ti asi neporozumněl uplně dobře
A tomu příkladu s eventem pořád nerozumím. Možná by mi to někdo (ideálně KRON family) mohl pořádně vysvětlit a nepředpokládat přitom, že vím, co je Vesmírná keš atd. Pořád totiž nechápu, jak může publikování nějaké keše zhatit pořádání rok připravovaného eventu.
Vesmírná keš je megáč. A podle nějakých novách pravidel se uplatňuje jakási pofiderní kolize na eventy. Takže (snad to chápu dobře) KRONfamily si udělal přípravy na podle všeho bezvadný event, věnoval tomu hromadu času, pak to poslal k publikaci a narazil na to, že kdesi se koná nějakej megáč a ten jeho event právě podle těch nových pravidel nemůže být puštěn, kvůli jakési kolizi nebo řetězení, nebo něčeho na ten způsob. Snad jsem to nijak nepřekroutil.