Nemuzu souhlasit. 3,5 mesice je dost dlouho, takze ten NA log bych tam s ledovym klidem dal taky. Neni to ani v horach, aby tam byl snih a zduvodnoval prodlevu. Kdyby owner v prubehu tech 3,5 mesicu nejak komunikoval (napsal neco ke stavu/zdrzeni), tak by to byl jiny pripad.
Proc bych mel nekoho uhanet, doprosovat se informace a delat si z toho pakarnu? Pokud pominu, ze jsem na WN a NM u takovychto kesi v 90% pripadu nedostal zadnou odpoved, tak je to jen duplikace prace RW. To owner je v rozporu s pravidly a tak by se mel snazit tomu predejit a ne naopak.
1) mi to připadá neuctivé k vlastníkovi keše - snažíš se ho obejít, místo toho, abys ho poprosil, jestli s tím nemůže něco udělat, nebo se ho nezeptal na to, jestli už třeba něco nedělá a jen není keš před opravou a bez znalosti podrobností už prudíš. Vlastník tu keš udržuje pro nás, není to jeho povinnost.
2) geokešing je jen hra, není nejdůležitější v životě, takže jsou období, kdy člověk kešuje méně, protože má jiné starosti a třeba zrovna se na místo nedostane, nebo není čas opravit keš...
3) Přímo NA logem přiděláváš práci RW. V případě, že bys napsal nejdříve WN nebo NM log, přiděláš práci nejdříve sám sobě, to bys asi nerad, že?
Takže za mě - souhlasím s Modrákem, že daleko lepší postup je nejdříve by měla před NA logem (v případě, že se nejedná o nebezpečnou keš či keš odporující pravidlům) předcházet zpráva (osobní, WN, NM log) a teprve v případě, že vlastník keše do cca 14 dní na to nereaguje tak teprve NA log.
Jenže tím by si dotyční stěžovatelé přidělávali práci. Jednodušší je napsat rovnou NA log, nejlépe z anonymního účtu, aby jim nikdo nemohl nadávat.