Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#541 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2013 - 21:31

Smrk napsal: Já mám depresi z toho, že mám pořád a neustále vykradené keše, ale dokonale. Zůstane tam jen logbook, zmizí i obyčejná tužka. Kdežto z jediné keše, kterou mám PM, nemizí nic. Díky tobě se mi vybavila jedna keš v Příbrami u můstku, owner tam varuje, že opakovaně mizí logbook a opravdu když jsme se tam s Čitou zastavily cestou na jeden event, tak byla keš úplně prázdná. Čili vložení něčeho náhradního, vyfocení ( protože jsme předpokládaly, že zmizí i naše logy ) a zpráva ownerovi. Ten musí být v depresi trvale, když mu stále chodí stejné zprávy a fotky jak přes kopírák. A když se ptáš na obranu, tak by možná byla dobrá fotopast, jako používají myslivci - také už o ní uvažuji, protože máme neustále sklizenou zahradu, i tušíme ( v některých případech víme ), kdo to má na svědomí, ale....máme trochu výhodu, že na svém pozemku si můžeme točit, co chceme, i zlodějíčky a právně nemají šanci. Na cizím pozemku už je to zase problém.
  • 0

#542 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2013 - 21:44

zvedavkanocni napsal/a:
... protože máme neustále sklizenou zahradu...

Dej mi souřadnice, klidně se nechám natočit s plným pupkem zeleniny :-)
  • 0

#543 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2013 - 22:22

Já čekala, že budeš mít zájem o odkaz na fotopasti - cena se pohybuje kolem tří tisíc. ;) Jen mám obavy, že pokud nebude pod zámkem, zmizí i fotopast.:( ( se zeleninou už jsem skoro skončila, ale pokud máš rád jostu nebo broskve, tak máš se Slanečkem nejvyšší čas vyrazit:D:D )
  • 0

#544 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2345 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2013 - 9:08

Smrk napsal/a:

Nebo máš nějakou jinou radu, jak zamezit tak masivnímu vykrádání keší? Ty máš jednu T5 a jednu D4, všechno mysterky. Zkus si udělat tradičku 2/3, třeba pak na něco přijdeš.

Nezkusim, mel bych pak depresi jako ty. BTW i u ty T5 mi zmizelo domovni znameni a od ty doby jsem prestal dostavat FP (predtim daval bod temer kazdej druhej nalezce). Vzhledem k tomu ze funguju v Praze tak tady tradicku s malou obtiznosti zakladat nebudu, to je sebevrazda, nebo aspon poukazka do blazince. Mysterky s vyssi obtiznosti naopak nejaky chystam, sice na ne prijde jen par lidi, ale radost jim to udela vetsi nez ta tradicka a ja si pritom zachovam dusevni zdravi. Takovy ambice abych udelal tradicku ze ktery budou mit radost jak nalezci, tak i ja preci jen nemam.
  • 0

#545 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2013 - 12:42

zvedavkanocni napsal/a:
Já čekala, že budeš mít zájem o odkaz na fotopasti - cena se pohybuje kolem tří tisíc. ;) Jen mám obavy, že pokud nebude pod zámkem, zmizí i fotopast.:(
( se zeleninou už jsem skoro skončila, ale pokud máš rád jostu nebo broskve, tak máš se Slanečkem nejvyšší čas vyrazit:D:D )

Ja vim, ze to sem nepatri, pac tady je to na depresi, ale fakt me ted potesilo, ze se mne nekdo zastal. Dik, trenere.

Smrku, vidis to? Mas me brat sebou!

(Btw rada a vcelku dobre pecu, tak se da domluvit vymenny obchod - pretavim suroviny do kolacu)
  • 0

#546 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2345 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2013 - 12:47

Slanecek napsal/a:
(Btw rada a vcelku dobre pecu, tak se da domluvit vymenny obchod - pretavim suroviny do kolacu)

To muzu potvrdit. Nosi dorty i do kanalu :P
  • 0

#547 Rozic

Rozic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2013 - 13:55

Včera jsme byli s kolegou na keši, která byla pod vodou a na hladině plavala injekční stříkačka...... Tahat v noci keš z vody a ještě u plovoucí stříkačky.... :( Nechápu feťáky, že jsou s to odhodit stříkačku kamkoli. Na městské keše, aby člověk používal silné kožené nebo gumové rukavice.
  • 0

#548 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2013 - 13:58

Modrak napsal/a:

Slanecek napsal/a:

To muzu potvrdit. Nosi dorty i do kanalu :P

Nejenom do kanalu. Zaroven pece i uzasne mufiny z kastanu, ktere nosi na strom a podobne. Bohuzel ja sladky nejim, takze me zpusobuje deprese a frustrace (tolik prace si s tim dala a ja ji nepotesim)
  • 0

#549 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2013 - 14:19

Ja vim, ze to sem nepatri, pac tady je to na depresi, ale fakt me ted potesilo, ze se mne nekdo zastal. Dik, trenere.

(Btw rada a vcelku dobre pecu, tak se da domluvit vymenny obchod - pretavim suroviny do kolacu)[/quote]

Ze by Cinske bitevni mufiny?
  • 0

#550 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2013 - 14:46

see bee: Dik za tip, vyzkousim. Nicmene nedavno se mi povedl pravy bitevni trpaslici chleba. Dodrzela jsem dokonce postup a ritualy (vhodit do reky, po vytazeni osusit, dlouhou dobu na nem sedet, pozorovat ho atd.) a ted ho sebou vozim v aute. samaell: Umim i masovy, zacnes me ted sebou brat? A abych nebyla uplne OT. Jsem v depresi. A kdyz jsem v depresi, pecu. A v depresi jsem z ruznych duvodu a spousta z nich souvisi i s GC.
  • 0

#551 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2013 - 15:57

Slanecek napsal/a:

Však taky kdykoli někam vyrážím, tak ti volám!! :-) Teď lovím jen tak nějaké zaokapovky, abych neměl díru v suvenýrech. A teď jsem týden na chalupě.
  • 0

#552 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2013 - 16:09

Tak teď budu na depresi já než si udělám přehled "who is who":) Že bych delší dobu považovala mylně Slanečka za paní Smrkovou?:o ( Na sladké mě užije, jak na konzumaci tak na pečení - pár kačerům jsem zřejmě způsobila depku, protože jsem na jeden event ze série po dohodě s ownerem napekla málo známé cukroví, mlaskalo si asi třicet lidí, ale příště nikdo štafetu nepřevzal a neupekl, takže jen mlsně chodili a hledali kdepak je další cukrovíčko:D Kaštanové mufiny bych klidně ochutnala, samotné kaštany mám ráda:)) A ještě mám jeden důvod na depku: včera jsem zaspala perseidy, dneska mooožná vyrazím, v menším počtu prý budou vidět ještě pár dní
  • 0

#553 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2013 - 16:50

zvedavkanocni napsal/a:
Tak teď budu na depresi já než si udělám přehled "who is who":)
Že bych delší dobu považovala mylně Slanečka za paní Smrkovou?:o
( Na sladké mě užije, jak na konzumaci tak na pečení - pár kačerům jsem zřejmě způsobila depku, protože jsem na jeden event ze série po dohodě s ownerem napekla málo známé cukroví, mlaskalo si asi třicet lidí, ale příště nikdo štafetu nepřevzal a neupekl, takže jen mlsně chodili a hledali kdepak je další cukrovíčko:D Kaštanové mufiny bych klidně ochutnala, samotné kaštany mám ráda:))

A ještě mám jeden důvod na depku: včera jsem zaspala perseidy, dneska mooožná vyrazím, v menším počtu prý budou vidět ještě pár dní

Pani Smrkova je pani Smrkova a Slanecek je Slanecek. Pani Smrkova nechodi do kanalu, tak si Smrk pujcuje Slanecka. Jednoduchy.

S kastanovejma muffinama je problem v tom, ze se blbe shani kastanove pyre. Maj ho jednou za uherak nebo musim nekoho premluvit, at ho dotahne ze Slovenska (podprahova vyzva pro cestovatele).

Perseidy jsem vcera marne vyhlizela v Sarce asi dve hodiny, abych pak zahlidla jediny dve padajici hvezdy na druhym konci Prahy za barakem. Nicmene svetelne znecisteni je tu trochu pres limit, takze nic extra. Abych dneska neco videla, musela bych za Prahu a pac ma Smrk dovolenou, sama bych se nekde v polich asi po***** strachy. Taky depka.
  • 0

#554 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2013 - 16:59

Dík že jsi mě vytáhla z deprééze :P, už mám jasno a doufám, že bude i dnes v noci na perseidy. ;)Bylo mi divné, že Hanska chtěl pozorovat perseidy z hotelu - mám s pozorováním už několik let zkušeností, opravdu je třeba vybrat místo nezatížené světelným smogem - jenže on moje obavy ze světla v Praze pochopil jako flame.:D:o:@ Dneska jsem si při cestě po keších s návštěvou vybrala ideální nové místečko na pozorování - klíďo vyrazím sama, protože už jsem kategorie, která nemá hrát ani na schovku.;) Mno, jenže někteří úchylové zřejmě špatně vidí nebo odhadují věk a tak jsem byla vybavena pepřákem, který už z kabely nevyndavám ( jen si ho občas po hmatu pletu s baterkou:p )
  • 0

#555 malaveverka

malaveverka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2013 - 20:15

Smrkuuu, pokud by se to někdy šiklo, vytáhneš mě zas taky někam? Já bohužel na rozdíl od Slanečka moc nepeču, ale můžu se třeba výjimečně přemoct. ;) No a abych držela linii - můj coin nejspíš skutečně ukradl někdo na poště, když mi ho jeden nálezce posílal. :(
  • 0

Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo

bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou

#556 Hyger

Hyger

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2013 - 23:30

Smrk: Já předevčírem jel na keš, kde laskavý zloděj nechal alespoň logbook. Jinak zmizelo úplně vše.
  • 0
Dub kulatý, Džordž tu pije,
to je tupec, ten to ryje.

#557 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 14 August 2013 - 6:37

malaveverka napsal/a:
Smrkuuu, pokud by se to někdy šiklo, vytáhneš mě zas taky někam? Já bohužel na rozdíl od Slanečka moc nepeču, ale můžu se třeba výjimečně přemoct. ;)
No a abych držela linii - můj coin nejspíš skutečně ukradl někdo na poště, když mi ho jeden nálezce posílal. :(

Až někam budu vyrážet, dám vědět.

Jestli dal ten coin do normální obálky a neposlal doporučeně, tak už asi coin není. Jednou jsem takhle posílal někam pár peněz a adresát mi pak psal, že roh obálky byl nastřižený a mince tam nebyly. Pošta pak doporučila posílat mince nejen doporučeně, ale ještě v bublinkové obálce, aby nikdo na poště nenahmatal nic kulatého.
  • 0

#558 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 14 August 2013 - 6:38

Hyger napsal/a:
Smrk: Já předevčírem jel na keš, kde laskavý zloděj nechal alespoň logbook. Jinak zmizelo úplně vše.

Taky tam mohl nechat něco ze svých útrob, což jsem viděl nedávno na Kladně.
  • 0

#559 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 475 příspěvků(y)

Publikováno 14 August 2013 - 7:51

Smrk napsal/a:

Taky tam mohl nechat něco ze svých útrob, což jsem viděl nedávno na Kladně.

Omlouvám se za OT, ale co že jsi to viděl na Kladně, snad ne nějaký trus v keši?
  • 0

#560 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 14 August 2013 - 7:57

Nejspíš se tam někdo snažil měnit fér. :D
  • 0

10 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů