Jsem totálně vytočenej. Fanda199 publikovali nové wherigo (
https://coord.info/GC6NTQV), které jsem před časem betatestoval. Včera jsem se šel zapsat do logbooku a zjistil jsem, že už ho přede mnou navštívil Hansmatt. Ten je pro mě lakmusovým papírkem, že se souřadnice objevily na finálkovém serveru, což jsem si ověřil dotazem u jednoho známého, který si tam drží účet a kontroluje si tam svoje keše, takže mám potvrzeno, že tam souřadnice byly vloženy 20. dubna dopoledne. Nehledě na to, že ten „Velký praktik“ do malého logbooku, kde jsou úzké řádky, aby se tam vešlo co nejvíc zápisů, mrskne razítko přes čtyři řádky. On je dokonce línej se i do toho logbooku zapsat!
A teď — v cartridgi souřadnice nejsou, není tam ani finální zóna. Souřadnice finálky se zjistí v terénu načtením QR kódu. Z toho tedy vyplývá, že se nedají zjistit dekompilací, ale že to na ty finálky musel dát někdo z těch, kdo wherigo odlovili do té doby. Hrozně mě to naštvalo a ještě víc skutečnost, že ten dotyčný si hru odehraje, pochválí v logu, možná dá i favoritní bod a pak to zčerstva nasype na finálky.
Na**at vám všem a ne se vám dělat s wigama! Namr***te si všude reverska (jako že principielně proti nim nic nemám), to je jednoduchý jak na vytvoření, tak na odlovení, a buďte spokojení. Maucta.
______
* Kdyby náhodou nějaký strážce morálky nevěděl, co znamenají vyhvězdičkovaná slova, tak nabízím tato možná řešení:
Na**at = Nakašlat, naplivat.
Namr***te = Namrskejte.
A pozor, většinou platí, že sprostý je ten, kdo si domýšlí.
Tento příspěvek byl upraven od mh.mail: 23 duben 2017 - 18:49