no nezapomněl jsem já 3 května ?
Popros Alkeho, jestli by se strojem času nešlo couvnout o pár dní zpátky .
Publikováno 05 květen 2017 - 14:19
Popros Alkeho, jestli by se strojem času nešlo couvnout o pár dní zpátky .
Publikováno 05 květen 2017 - 22:09
Je to špatné, ale
huž se i to stalo i kolem prosince
říkám: mámo jdu
nechoď
jdu
sněží
nevadí
jdu...pesa chudáka vláčím závějí
dojdu domu
!měl jsem jít včera!
sem ti říkala- nechoď
*
Publikováno 05 květen 2017 - 22:22
neboj, 3.května bude i za rok
Přesně. A pokud by náhodou do té doby přišel konec světa, tak ty statistiky stejně nebudou důležité
Publikováno 05 květen 2017 - 22:33
Poslední příspěvky u keše GC6R2RW taky nepotěší. Aneb "Milé děti, podvádění je v pořádku, luštit nemusíte. Napsat něco pěkného ownerovi keše, to taky nedělejte, stačí mu univerzální log."
nevím, jestli to má nějaký smysl psát do logů, protože ti už se do listingu nikdy nepodívají, aby si to mohli přečíst...efektivita nula
Publikováno 06 květen 2017 - 6:11
nevím, jestli to má nějaký smysl psát do logů, protože ti už se do listingu nikdy nepodívají, aby si to mohli přečíst...efektivita nula
Dle meho to smysl ma. Protoze si toho treba vsimnou pri logovani ty deti co tam na vypravu sli a mozna se zamysli.
Samozrejme by melo smysl psat sefovi DDM, ale to mi prijde jako hodne velky kalibr.
Publikováno 06 květen 2017 - 9:55
Publikováno 06 květen 2017 - 10:01
V logu: "Toto byla druhá kombinace, která byla v plánu. Zvážili jsme, že cache není vhodná pro děti, ale ty naše jsou už na spoustu věcí zvyklé a dokáží, naštěstí, poslechnout, že se nesmějí strkat. na místě jsme zjistili i proč se toto u dětí hodí, odložil jsem tedy krosnu a děti batohy a vyrazili jsme s těmi, kterří chtěli až ke keši, zatímco ostatní čekali u věcí. odlov proběhl bez problému a cache nakonec, asi tou druhou nejhorší cestou našli Marek s Ludvou. Posíláme za pěkné provedení FP."
To mi přijde kroužek, za všechny prachy, není úplně jasné, jak to vyluštili, ale to vedle toho, že je tahají na nebezpečná místa nic není!!! Až jim tam nějaké dítě spadne a zraní se, tak to bude chyba ownera. Proč si tam ten vedoucí, nechodí sám?
Tento příspěvek byl upraven od Irenda: 06 květen 2017 - 10:06
Publikováno 06 květen 2017 - 10:34
Taky nevím jestli hledat kešky ve velkém počtu dětí, je úplně ideální? Aby byli alespoň trochu nenápadní... tak to s větším počtem dětí podle mě ani nejde.
Publikováno 06 květen 2017 - 10:56
Tak jsme si na stará kolena chtěl vybarvit kalendářík - je to jen pár dnů. Jen tak z vrtošivého rozmaru.
Poctivě si od prosince hlídám dny, zapisuji si je do kalendáříku...
barvené x nebarvené
vyzobávám
.
.
.
Jak tak občas kontroluji jeden z mých logbooků, zjišťuju, že se včera na keši kdosi zalogoval FI, jdu do LB a koukám, že tam není. Log mu mažu s vysvětlením WN logem, proč jsem smazal. Dotyčný mi odepíše, že tam byl asi před měsícem. Jdu znovu ven a najdu jeho razítko bez datumu mezi logy kolem 18.3. No byl tam. Ale díru v kalendáři (pohledem do jeho profilové statistiky) měl až 4.5. No a je to vysvětlený. Statistika je holt statistika.
Publikováno 06 květen 2017 - 11:24
Dle meho to smysl ma. Protoze si toho treba vsimnou pri logovani ty deti co tam na vypravu sli a mozna se zamysli.
Samozrejme by melo smysl psat sefovi DDM, ale to mi prijde jako hodne velky kalibr.
Je uvedený nick vedoucích kroužku - asi by bylo nejvhodnější se obrátit na ně.
Publikováno 06 květen 2017 - 11:34
Jak víte, že to nevyluštili? Je to u nich dlouhodobý jev?
Tento příspěvek byl upraven od bejcci: 06 květen 2017 - 11:35
Publikováno 06 květen 2017 - 11:36
Psal jsem mu, kdyz mi zprasili mloky. Samozrejme bez reakce.
Myslis, ze Srbak si z meho mailu neco bude delat?
Publikováno 06 květen 2017 - 11:36
Proč jsem ale nakoukla je dotaz k fotologům:
Osobně mi nepřijde OK, aby owner víc než dva měsíce místo disablování keše a následné údržby uznával fotology. Jaký máte názor?
Jde o kačera, který má založeno velké množství keší a chybějící keš takhle řeší opakovaně. Proč?
Přece když někde nenajdu, tak prostě nenajdu, i když je to daleko od mých domácích souřadnic a nebudu logovat FI. Owner naopak kačery vyzývá, ať klidně logují nález i bez keše a tak je tam za dva měsíce pěkná řada FI jak od kačerů s pár stovkami nálezů ( nebudou si potom nález nárokovat všude, kde keš nenajdou? ), tak od borců s pěknými pár TISÍCI nálezy........Motivaci ownera nerozumím ještě víc než kačerům logujícím nález. Když keš není, tak jaké FI ? Asi hrajeme jinou hru.
No a pro milovníky statistik od doby, kdy kačer s více než pěti tisíci nálezy v FI logu napsal, že jde sice vlastně o DNF, ale po dohodě s ownerem loguje FI ( divíte se potom začátečníkům? ) :
18 FI proti 4 DNF a 1 NM
HAPPY GEOCACHING....
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 06 květen 2017 - 12:47
Publikováno 06 květen 2017 - 11:38
Jak víte, že to nevyluštili? Je to u nich dlouhodobý jev?
Vzhledem k tomu, ze vedouci tohoto krouzku finalkari snad od te doby co zacal lovit kesky, tak ano. Je to dlouhodoby jev.
+ mi s detma uz kesku zfinalkaril. Takze ano. jsem na 100% presvedceny,ze kesky nelusti.
Publikováno 06 květen 2017 - 12:19
Jak tak občas kontroluji jeden z mých logbooků, zjišťuju, že se včera na keši kdosi zalogoval FI, jdu do LB a koukám, že tam není. Log mu mažu s vysvětlením WN logem, proč jsem smazal. Dotyčný mi odepíše, že tam byl asi před měsícem. Jdu znovu ven a najdu jeho razítko bez datumu mezi logy kolem 18.3. No byl tam. Ale díru v kalendáři (pohledem do jeho profilové statistiky) měl až 4.5. No a je to vysvětlený. Statistika je holt statistika.
Naprosto běžný postup u spousty podvodníků. Všiml jsem si toho již hodněkrát.
Publikováno 06 květen 2017 - 13:19
Jo, tak me taky pritahuje, ale zatim netusim, ktera bije. A proto sem ten prispevek patri. :-)
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 06 květen 2017 - 17:00
Jo, tak me taky pritahuje, ale zatim netusim, ktera bije. A proto sem ten prispevek patri. :-)
Já před chvílí přišel na první krok. Až budu vědět, že se dostanu do Prahy, budu se jí víc věnovat. Jestli to bude celé v tom duchu jako začátek, nemuselo by to být tak hrozné.
Publikováno 06 květen 2017 - 22:57
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů