Díky za info - máš pravdu, pražskou komunitu až na pár výjimek z naprosto jiné kategorie, fakt neznám. Ale četla jsem v logu dva nicky, ani u druhého není šance?
Geodepresivní koutek III
Publikováno 07 květen 2017 - 5:06
Díky za info - máš pravdu, pražskou komunitu až na pár výjimek z naprosto jiné kategorie, fakt neznám. Ale četla jsem v logu dva nicky, ani u druhého není šance?
Druhy vedouci ma stejne prijmeni, takze bud sestra, nebo manzelka :-)
Publikováno 07 květen 2017 - 12:18
Je to bratr srbaka a od loňska jeho žena, ale to máte skoro fuk, protože příležitost dělá zloděje, jsem toho názoru, že hraje absolutně čistě naprosté minimum lidí a ti co ještě nějak nepodvádí, tak to dělají většinou proto, že o tom zatím neví, hlídám si kdy se moje keše kde objevili a tak nějak sleduji i další keše a prostě když člověk pak vidí, že dojde k vypuštění souřadnic klidně při FTF tak se pak není čemu divit, že jakmile se to lidi dozví, začnou to brát jako standard, je to přirozená lidská pohodlnost.
Tohle je předem prohraný boj, protože se bojuje převážně s uživateli, avšak pokud chcete tuhle činnost vymýtit, musí se bojovat primárně s vkladateli a těch je jen zlomek...
Publikováno 07 květen 2017 - 15:51
Jsem téměř na depku při přípravě PQ v oblasti Abertam. Loni se mi na podzim stalo, že jsem měla staženou celou oblast až k hranicím, PQ vždycky kontroluji v mapě v počítači. Přijeli jsme na místo a keše mi v GPSce končily u Horní Blatné, severněji se nezobrazila žádná, i když v počítači v PQ byly.
DNESKA vytvářím PQ pro obdobnou oblast a po loňských zkušenostech si kontroluji nejen keše na mapě v počítači ( tam jsou opět až na hranice ), ale hned i mapu a keše v Oregonu......a co myslíte? Keš končí multinou v Blatné, severnějí žádná tradička, EC prostě pusto prázdno - šlo mi právě o keše jako jsou Vlčí jámy a tradičky v okolí. Ovšem v Oregonu NIC!!!
Poradíte někdo? Jinde podobný problém neznám. Nevypadá to na chybu mezi klávesnicí a židlí.....
Byl by někdo ochotný vyzkoušet na svém Oregonu? PQ vytvářím kolem GC5CFZV, 1000 keší, Česká republika, okruh 100 km. Schválně, co se komu ukáže kolem hranic. V GPSce mám jen tři soubory, takže kousat by se kvůli velikosti neměla.
Zkusila jsem vymazat a znovu nahrát, stejný výsledek. Napadlo mě, že by se keše jen nezobrazily a vyzkoušela v Oregonu hledání podle názvu dvou keší - nenalezeny. Nerozumím tomu, rozbalení souboru žádnou chybu nehlásilo.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 07 květen 2017 - 16:54
Publikováno 07 květen 2017 - 17:51
Poradíte někdo? Jinde podobný problém neznám. Nevypadá to na chybu mezi klávesnicí a židlí.....
Byl by někdo ochotný vyzkoušet na svém Oregonu? PQ vytvářím kolem GC5CFZV, 1000 keší, Česká republika, okruh 100 km. Schválně, co se komu ukáže kolem hranic. V GPSce mám jen tři soubory, takže kousat by se kvůli velikosti neměla.
Nazdar, tak jsem to zkusil, vše funguje tak, jak má. Vytvořil jsem PQ podle zadaných podmínek, při kontrole na gc.com se zobrazí všechny kešky. Při nahrání souborů do Oregonu tam vše je, jak bylo zobrazeno. Když je z Oregonu nahraji do GeoGetu a zobrazím mapu, tak je to opět v pořádku. Když chci hledat kešku, tak v Oregonu je. Mám ale starší Oregon 300, přitom v něm mám vedle tohoto gpx dalších cca 300 kešek. Pro kontrolu posílám PQ e-mailem. Pokud by ani tento soubor nefungoval, tak za to můžou trpaslíci, což znamená, že netuším, čím by to mohlo být.
Přiložené obrázky dokumentují stejnou oblast na mapě z Oregonu a GeoGetu.
Publikováno 07 květen 2017 - 18:14
Třikrát sláva MikiHamzovi! Keše jsou i severně od Horní Blatné. Díky moc. Jen stále netuším, kde mám u svého souboru chybku, tvůj je OK.
Neposunul jsi kousek střed PQ? Mám tam i pár keší u sousedů. Sice kartu s mapou sebou mívám, ale tentokrát se chystám vedle jmenované oblasti opět nakouknout na GeoWest. Nejradši bych si v okolí dala týden dovolené, je tam krásně. A jak jsem nevěřící, tak bych ráda vedle keší znovu navštívila i jednoho duchovního v Nejdku - má bezvadný smysl pro humor. Kdo lovil příslušnou keš, ten ví. Jen doufám, že mi nebude znovu nabízet termín pro svatbu. I kdybych nebyla vdaná, tak v mém věku už fakt ne.
Publikováno 07 květen 2017 - 18:37
Tak to jsem rád, že jsem mohl pomoci. Jinak pro výběr pro to PQ jsem skutečně zadal jen uvedený kód kešky, počet=1000 a vzdálenost=100 km, ale, aha, nezadal jsem Českou republiku, takže že by v tom byl zakopaný pes? Vybralo mi to tedy i kešky v Německu. Že by na gc.com byly protektorátní mapy bez Sudet?
Publikováno 07 květen 2017 - 19:05
Tak jsem dnes po nějaké době použil Field Note. Je to jen nějakej problém u mě nebu už se tam nezobrazuje čas?
Publikováno 07 květen 2017 - 19:12
Nezobrazuje. Před pár dny jsem na gc.com importoval hromadu field note čistě jen kvůli času a pak jsem ho tam stejně u každé keše musel připisovat ručně :-(
Tento příspěvek byl upraven od Kohout team: 07 květen 2017 - 19:13
Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing
Publikováno 07 květen 2017 - 19:13
Nezobrazuje. Před pár dny jsem na gc.com importoval hromadu field note čistě jen kvůli času a pak jsem ho tam stejně u každé keše musel přepisovat ručně :-(
No tak to je fakt super. Zase úprava k hovnu
Publikováno 07 květen 2017 - 19:20
No tak to je fakt super. Zase úprava k hovnu
ale jedna věc je na tom pozitivní - přestali kriplit datum ve FN
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 07 květen 2017 - 19:22
Tak to jsem rád, že jsem mohl pomoci. Jinak pro výběr pro to PQ jsem skutečně zadal jen uvedený kód kešky, počet=1000 a vzdálenost=100 km, ale, aha, nezadal jsem Českou republiku, takže že by v tom byl zakopaný pes? Vybralo mi to tedy i kešky v Německu. Že by na gc.com byly protektorátní mapy bez Sudet?
Mám podezření, že to bude souvise s hranicí - přece PQ si připravuji cca 5 let a přišlo mi podivné, že zrovna tady bych dělala stejnou chybu po téměř roce. I když, jsem blondýna..... Tudíž nic není nemožné.
Publikováno 07 květen 2017 - 19:45
Tak to jsem rád, že jsem mohl pomoci. Jinak pro výběr pro to PQ jsem skutečně zadal jen uvedený kód kešky, počet=1000 a vzdálenost=100 km, ale, aha, nezadal jsem Českou republiku, takže že by v tom byl zakopaný pes?
Hmm, tak není. Při zadání země do výběru=Česká republika to nevybere kešky v Německu, ale ty "sudetské" tam jsou v pořádku. Takže je to záhada, a deprese je tedy oprávněná.
Publikováno 07 květen 2017 - 20:37
Třikrát sláva MikiHamzovi! Keše jsou i severně od Horní Blatné. Díky moc. Jen stále netuším, kde mám u svého souboru chybku, tvůj je OK.
Neposunul jsi kousek střed PQ? Mám tam i pár keší u sousedů. Sice kartu s mapou sebou mívám, ale tentokrát se chystám vedle jmenované oblasti opět nakouknout na GeoWest. Nejradši bych si v okolí dala týden dovolené, je tam krásně. A jak jsem nevěřící, tak bych ráda vedle keší znovu navštívila i jednoho duchovního v Nejdku - má bezvadný smysl pro humor. Kdo lovil příslušnou keš, ten ví. Jen doufám, že mi nebude znovu nabízet termín pro svatbu. I kdybych nebyla vdaná, tak v mém věku už fakt ne.
Vím přesně, o čem mluvíš. Před dvěma týdny jsme tam byli na CITU v Geowestu. Je tam fakt nádherně, i když sněžilo. A Vlčí jámy jsou taky super. Můžu doporučit skromné, ale příjemné ubytování v Blatné.
Publikováno 07 květen 2017 - 22:20
Je to bratr srbaka a od loňska jeho žena
Pokud se jeho bratr stal jeho ženou, pak mu snad to finálkaření prominul…
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 07 květen 2017 - 23:27
Hmm, tak není. Při zadání země do výběru=Česká republika to nevybere kešky v Německu, ale ty "sudetské" tam jsou v pořádku. Takže je to záhada, a deprese je tedy oprávněná.
Na depku to fakt je, protože v PQ v počítači je také mám stejně jako ty, ale v GPS už z mého PQ ne. A to jsem oboje rozzipovávala stejně - z tvého je soubor OK, z mého u H.Blatné konec. Dobrá mysterka.
Evčo, ubytování sice mám, ale pro jinou příležitost se může hodit - buď tak hodná a napiš přes SZ nebo mail. Předem díky.
Publikováno 08 květen 2017 - 12:41
... ubytování sice mám, ale pro jinou příležitost se může hodit - buď tak hodná a napiš přes SZ nebo mail. Předem díky.
To já mám ubytování v Sokolově u dcery, ale tam jedeme max. třikrát do roka a ještě tak na 3-4 dny, tak se toho moc stihnout nedá. A je tam toho tolik ke koukání.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 08 květen 2017 - 16:20
ale jedna věc je na tom pozitivní - přestali kriplit datum ve FN
asi jsem je přechválil, protože teď zase pro změnu antedatují logy ranní až odpolední, to snad ani není možný
UPDATED: tak je to v seznamu FN, ale po Compose log je na logovací stránce špatně datum jen do 09 h. Včerejší.
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 09 květen 2017 - 8:13
Na depku to fakt je, protože v PQ v počítači je také mám stejně jako ty, ale v GPS už z mého PQ ne. A to jsem oboje rozzipovávala stejně - z tvého je soubor OK, z mého u H.Blatné konec. Dobrá mysterka.
A co když v nějaké kesi neco divneho, treba nejaky paznak v listingu, ktery pocitaci nevadi, a GPS se na nem pri nacitani zastavi, a zbytek souboru ignoruje?
Zatimco kdyz to GPX prozenes skrzeva Geoget, tak ten tyhle paznaky a dalsi divnosti odstrani, a vyrobi cele GPX znovu. Pokud to MikyHamza takto udelal, mohlo by to byt vysvetleni, ne?
Publikováno 09 květen 2017 - 20:23
Díky za pravděpodobné vysvětlení - jsem pouhý uživatel GPSky a netuším, co všechno jí může proti počítači vadit.
Ale co si myslíte o tomhle?
https://coord.info/GC755XR'>https://coord.info/GC755XR
Když bude trvat na místě, jsem připravená dát první NA.
17 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 16 návštěvníků 0 anonymních uživatelů
-
Bing (1)