Geodepresivní koutek III
Publikováno 09 květen 2017 - 21:17
Publikováno 09 květen 2017 - 22:32
Tento příspěvek byl upraven od DogVader: 09 květen 2017 - 22:41
Publikováno 09 květen 2017 - 22:42
Je to pár dní, koukal jsem v telce na klasiku - "Marečku, podejte mi pero !"
"Sejdeme se na hřbitově" - fandíte paní Týfové nebo zamilovaným študákům ? Pro mne B je správně.
Lovil jsem keše uložené přímo na historickém židovském hřbitově i na stále fungujícím křesťanském - je to na hranici vkusu oboje, ale pro mne je to mnohem přijatelnější než komerční prohlídky v kostnicích nebo v (Klatovských) katakombách. Za vrchol morbidity naopak považuju popelníčky z lebek a podobné artefakty.
Tahle akce je vedle hřbitova a určitě tam nehrozí, že by nějakého účastníka přejelo auto (a způsobilo mu smrt), provokuje to jenom falešné moralisty (Zvědavko promiň).
Neměl jsem v plánu tam jet, ale takhle si tam asi to srdíčko zajedu nakreslit.
A už jen poznámka: za poslední roky skončilo na hřbitově víc mých blízkých než by si kdokoli přál...
Publikováno 10 květen 2017 - 1:51
Aha, tak příště už bude před hřbitovem normální postavit třeba kolotoče.
No, profil ownera s podivným seznamovacím inzerátem dost vysvětluje.
Publikováno 10 květen 2017 - 5:38
Zvědavko, až budou městské slavnosti blízko zlatonosné řeky, kde budou stát kolotoče?
Publikováno 10 květen 2017 - 6:01
Myslím si, že k tomu v kdejaké vesnici běžně dochází.
Dřív byly hřbitovy u kostela a vedle kostela stávala škola. Taky příklad neúcty k zesnulým?
UVNITŘ NA hřbitově je potřeba chovat se s pietou a je asi správné, že už není povoleno tam umisťovat keše. VEDLE hřbitova je už "normální" život. Neviděl bych v tom nic depresívního, vzpomeňte na film Vesničko má středisková - na hřbitově pohřbívali a pod hřbitovní zdí na zahradě meditovali pan Pávek s doktorem Skružným u uzené klobásy a piva ze sedmého schodu nad tím, že holky nenosí podprsenky.
Publikováno 10 květen 2017 - 6:41
Taky se vám stává, že se někdy načte jen část stránky s profilem?
Přesněji, že se načte jen stránka po Informace v profilu, ale ty se nenačtou, když se pak vrátíte později, už tam jsou?
Publikováno 10 květen 2017 - 7:19
Nikdy jsem ownera neviděl, ale už podle listingů jeho keší to asi je svéráz.
Ale přesto si myslím (a zdá se že ne sám), že z toho děláš zbytečnou aféru.
Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 10 květen 2017 - 7:20
Publikováno 10 květen 2017 - 7:36
Taky mi prijde ze je to v pohode, dokud se to deje mimo areal hrbitova, coz se evidentne deje. Holt nekdo hur snasi kdyz ho pozvou na hrbitov, nekomu to naopak nevadi. Jak v tom filmu :-)
Pamatuju kdyz jsem zavodil na kole, tak spousta zavodu mela cil u hrbitova. Duvody byly dva. Jednak dojezdy byly do kopce a na vsi typicky hrbitov je na kopci, no a taky kdyby to s nekym seklo, nemusej ho poradatele tahat daleko :-) Nikomu to nikdy nevadilo a za znevazeni hrbitova to nikdo nepovazoval. Proste tam byly vhodny podminky a ze je vedle hrbitov nikdo nikdy neresil. Tady zas jsou zrejme vhodny podminky na malovani. Na navsi to asi nepujde, tam by je prejelo auto.
Publikováno 10 květen 2017 - 9:05
No treba v Chrasticich na Pribramsku tam ty kolotoce u hrbitova opravdu kazdy rok byvaji. A nikomu to tam nevadi. Ja bych teda NA log nedaval.Aha, tak příště už bude před hřbitovem normální postavit třeba kolotoče.
Tento příspěvek byl upraven od DogVader: 10 květen 2017 - 9:08
Publikováno 10 květen 2017 - 9:13
Dívám se na Chraštice a není divu - hřbitov s kostelem uprostřed obce, hned vedle náves.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 10 květen 2017 - 9:41
Publikováno 10 květen 2017 - 10:31
U nás ve vsi je to také tak. Uprostřed vesnice kostel, kolem kostela hřbitov a okolo travnatá náves. Veškeré lidové veselice, oslavy, soutěže hasičů a podobné akce probíhají hned u hřbitovní zdi. Funguje to tak už přes sedm století a zatím si snad nikdo nestěžoval. NA log bych nedával.
Tento příspěvek byl upraven od Kohout team: 10 květen 2017 - 10:32
Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing
Publikováno 10 květen 2017 - 10:38
Kamarád má okna na vinohradské hřbitovy, důrazně jsem mu tedy vysvětlil, že se musí od teď zdržet jakéhokoliv veselí, před domem držet pietu a při pohybu dětí zamezit všem nepřístojnostem. Kál se, od teď bude domů chodit zásadně v černém.
Publikováno 10 květen 2017 - 13:08
V Bubenči vedle hřbitova stojí mateřská a základní škola. Asi se na pondělí objednám ke starostovi P6 že se děti při hraní venku nechovají dostatečně pietně.
Publikováno 10 květen 2017 - 13:39
V Bubenči vedle hřbitova stojí mateřská a základní škola. Asi se na pondělí objednám ke starostovi P6 že se děti při hraní venku nechovají dostatečně pietně.
Snad tam nekresli po zemi???
Publikováno 10 květen 2017 - 13:46
Nekreslí. Je to mnohem horší. Maj vedle hřbitova kolotoč a houpačky!
Publikováno 10 květen 2017 - 14:16
Takova sodomie
Chtěl jsi říct sodoma gomora. Sodomie je něco jiného :https://cs.wikipedia.org/wiki/Sodomie
A pánové, myslím, že už je téma vyčerpáno a můžeme je opustit .
18 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 17 návštěvníků 0 anonymních uživatelů
-
Bing (1)