Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#601 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2013 - 17:00

Mě právě překvapilo, že to byli třeba i kačeři se stovkami či dokonce tisíci nálezy...no ale co naděláš.
  • 0

#602 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2013 - 17:18

evidlo napsal/a:
Já jsem se poslední dobou pokusila napsat pár lidem kvůli CWG, které před jejich návštěvou byly v keši a po jejich návštěvě poněkud zmizely, bez náhrady nebo výměnou za nějaký kinderšrot...no, víckrát to dělat nebudu, byla jsem poučena, že mi do toho nic není a poslána hledat další keše B)

A výměna CWG za kinder hračku není OK? Já sice nic neměním, ale předpokládal jsem, že je to OK. :o
  • 0

#603 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2013 - 17:57

KulisekW napsal/a:
Pochopím ještě, že se ztrácí propisky, ale k čemu jsou lidem ty tužtičky z IKEA? (zase po nich není ani památky v mých keších) :@:D

Nehledej úmysl tam, kde stačí prostá nešikovnost. Máš X věcí (přinejmenším keš, víčko, lb a tužku) a na to všechno jen dvě ruce - žádný div, pokud něco vypadne. A lidi, co na logování používají vlastní tužku, jako já, si toho ani nemusejí všimnout. V tom je podle mého mínění zakopané jádro tužkožrouta.

Ale abych přikrmil depková kamínka zase jiným polínkem, vizte můj čerstvý log na jedné recentní archiválii - takovou napůl hořké vynadání a napůl pochvalné poděkování na vědomí autorům.

http://www.geocachin...62-5fe8dc32dd51.

Abych to shrnul: V tom městečku, kam občas jezdím, cca rok existovala kupa vlastivědně-informativních tradiček přesně mojí krevní skupiny. No a teď, když se tam konečně zase jednou dostanu už jsou zase v archivu, polovina nebo kolik z nich přitom úplně zbytečně (zdravé se svezly s nemocnými). Jako by nestačily ty, co nám mudlové atp. zabijou náhodou, ještě musíme svoje keše terminovat sami! Jak já bych za ně byl rád, ach jo... Hezkých zážitků a fotek mám z těch míst za včerejšek dost, a přitom ale žádný FI log, ve kterém bych za to nejpřiléhavěji mohl poděkovat. Hlavně že jindy "musím" ve svém okolí sepisovat nemálo FI ke keším, které mě nijak zvlášť neoslovily, jenom proto, abych si udržoval okolí čisté. A tyhle v dálce, které si člověk naopak mezi jinými vybere (kdybych to dělal hlavně pro body, je jich opodál plná "8" o ničem, díky, nezájem), jsou mu před nosem zavřeny. Přece jen, házet tu pozitivní ventilaci do WN, neřkuli DNF není to pravé. Prostě mám z té bohušovické části včerejška naprosto smíšené pocity.
  • 0

#604 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2013 - 18:06

shaman3 napsal/a:
A výměna CWG za kinder hračku není OK? Já sice nic neměním, ale předpokládal jsem, že je to OK. :o

Přísně podle pravidel to snad OK je, ale košer to není. Kvůli tomuhle už prakticky není možné vyměnit v keši CWG, protože i když ho tam někdo dá, hned zmizí bez náhrady. Já to prostě nechápu - pokud sbírám CWG, tak přece mám svoje a vyměňuju za svoje. Pokud svoje nemám, tak nesbírám, a proč to potom z té keše beru?
  • 0

#605 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2013 - 18:10

evidlo napsal/a:

shaman3 napsal/a:

Přísně podle pravidel to snad OK je, ale košer to není. Kvůli tomuhle už prakticky není možné vyměnit v keši CWG, protože i když ho tam někdo dá, hned zmizí bez náhrady. Já to prostě nechápu - pokud sbírám CWG, tak přece mám svoje a vyměňuju za svoje. Pokud svoje nemám, tak nesbírám, a proč to potom z té keše beru?

Na topení
:D Edit:Já taky svoje nemám,sbírám jenom eventové nebo co mi kdo dá.Občas dostanu od někoho pár stejných kusů,ty potom vyměnuju za ty v keších. Jinak na vyměňování CWG jsou lepší eventy než keše už z výše zmíněných důvodů.
  • 0

#606 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2013 - 19:24

evidlo napsal/a:

shaman3 napsal/a:

Mě nevadí, když si cwg někdo vymění za kinderhračku. Jednak z té hračky mají radost děti a dospělí je snáz ke keši dotáhnou a jednak cwgčko stojí pět korun, kindervajíčko dvacet. Víc mě naštve, když naplním keš cwgčky a za týden tam není ani ta hračka.
  • 0

#607 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2013 - 20:02

Tak za to si můžete sami, když to mezi sebou dokážete prodávat a dokonce i kupovat, je to jen otázka poptávky, když to nebudete kupovat, tak to nebude zloděj krást.

http://www.geocachin...=21683&sort=asc
  • 0

#608 cacher Donald

cacher Donald

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2013 - 17:31

To si tak kráčíme se synkem na procházce, když tu mě do očí praští logbook ležící na cestě. Dokonce z mé kešky, která je asi kilometr daleko. Tak nabíráme rychlost a směr ke keši. Už se vidím, jak zase vyrábím nový úkryt, ale on je na místě. A dokonce v pořádku a zavřený. Chybí jen micro-petka, kterou jsem nenašel. Takže skoro šťastný konec, ale stejně mi to hlava nebere.
  • 0

Není důležité být u keše první, ale užít si to!

cacher Donald, 2014

#609 Novom

Novom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 611 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2013 - 12:44

Něco podobného, jako u mého LB, finální keš otevřená, plastová krabice s razítkem odnesená, ale pomůcka pro otevření správně ukrytá na svém místě, kde má být, aniž by byl úkryt poškozen, tudíž se nejednalo o otevření silou.
  • 0

#610 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2013 - 15:13

Dobrou depresi jsem si privodil v nedeli. Viz http://www.geocachin...99-06658fde3fb2.Asi vas to pobavi, ale me teda do smichu moc nebylo.
  • 0

#611 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2013 - 16:07

Mno, tak jestli tě to dostane z deprese, tak já dneska skvěle perlila u jedné jednoduché a krátké multinky - až to sepíšu, můžeš si počíst, ještě nemám zalogováno, protože zároveň řeším zlatinky z pár sloletí starého rýžoviště zlata - to by jeden nevěřil, co najde i jinde než u známých Kestřan ( tam se rýžuje vzpomínkově každý rok) .:o:p Kupodivu se ze situace, kdy jsem si nadávala podobně jako ty, vyklubal super den a pro kačera, co mi neplánovaně pomohl přes telefon, mám za odměnu zlatinku.:P A to jsem prosím jeho radu neposlechla, nevrátila se cca 400m z kopce a znovu do kopce, POPRVÉ jsem za cca rok BRUTLA kešku.:D Schálně jsem si souřadnice místa porovnala s dodatečným výpočtem po doplnění údajů při sestupu, prostě jsem si den užila i s jednou keškou, vyblbla se, zasmála a poslechla na dálku řeči o blondýnách, co potřebují dohled alespoň přes telefon.:D
  • 0

#612 Guest_Ištván_*

Guest_Ištván_*
  • Guests

Publikováno 24 srpen 2013 - 14:42

Dneska jsem chytil geosmutek: GC2PDVZ.
  • 0

#613 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2013 - 16:25

z čeho přesně:D? - ze zapadlé kešky, kterou hromada kačerů loguje - z disablu až po měsíci zapadnutí - z další petky na háčku
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#614 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2013 - 17:20

Já byl dneska na GeoZOO v Žebráku. K finálce jsem přišel ještě s jedním kačerem, který měl sebou dítě. To otevřelo bonusovku a začalo se pakovat cwgčky a figurkami zvířátek. To chci, to chci, to chci.... Tatínek jen hlesl, že už to nemají za co vyměnit. Tak tam dal dvě nebo tři kartičky z Billy nebo čeho. :-( Takového downtrade jsem byl svědkem za ty roky, co hledám kešky, už několikrát.
  • 0

#615 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2013 - 17:29

Takovýho fracka bych fláknul přes prsty, on by si to příště rozmyslelB)
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
pepikov.cz

#616 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2013 - 17:54

Smrk napsal/a:
Já byl dneska na GeoZOO v Žebráku. K finálce jsem přišel ještě s jedním kačerem, který měl sebou dítě. To otevřelo bonusovku a začalo se pakovat cwgčky a figurkami zvířátek. To chci, to chci, to chci.... Tatínek jen hlesl, že už to nemají za co vyměnit. Tak tam dal dvě nebo tři kartičky z Billy nebo čeho. :-( Takového downtrade jsem byl svědkem za ty roky, co hledám kešky, už několikrát.

Jak s jednim kacerem? To preci byl nejakej konkretni kacer, urcite mel nejakej nick. Tak proc ho sem nenapises?
  • 0

#617 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2013 - 18:01

Tak mě také zase poklesl úsměv, v pražském pentagonu po 10ti dnech od spuštění znovu mizí magnety za 10,-:( nechtělo by to nějaký event "jak se chovat u škatulí" s dobrovolnou sbírkou pro nejchudší kačery?
  • 0

pepikov.cz

#618 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2013 - 18:41

Modrak napsal/a:

Smrk napsal/a:

Jak s jednim kacerem? To preci byl nejakej konkretni kacer, urcite mel nejakej nick. Tak proc ho sem nenapises?

Já si jeho nick nepamatuju, nepředstavil se mi a logoval až po mně. Jen vím, že místo razítka do logbooku lepil samolepky.
  • 0

#619 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2013 - 18:42

prazskychytrak napsal/a:
Tak mě také zase poklesl úsměv, v pražském pentagonu po 10ti dnech od spuštění znovu mizí magnety za 10,-:( nechtělo by to nějaký event "jak se chovat u škatulí" s dobrovolnou sbírkou pro nejchudší kačery?

Složit se na fotopast a pak je seřezat.
  • 0

#620 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2013 - 21:19

Řezat jsi mohl začít už v Žebráku, jestli tedy nejde jen o drsné řečičky. :)
  • 0

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama