Publikováno 25 srpen 2013 - 12:34
Souhlasím s tím, že CWG je předmět na výměnu o hodnotě cca 10 Kč.
Nesouhlasím s tím, že kinder hračka má hodnotu 1 Kč (i když ještě dokážu pochopit tu pocitově nižší hodnotu plastu oproti dřevu, když dřevo je přírodní a kchůl ;) ).
Kinder vejce jsme dřív kupovali a vždycky mi na celým tom přišla hračka jako to nejcennější! Alke04, jaká je podle tebe cena tý tenký čokoládový slupky, když cenu hračky považuješ za 1Kč?
Prosím o podrobnou analýzu cenového rozboru Kinder vejce ;) (když hračka je podle tebe za 1 Kč). Klidně tam krom hračky a čokolády započítej hliníkový barevný obal, plastové vajíčko uvnitř, cenu výroby i marži výrobce, ale součet započítávaných částí (ať už hmotných či nikoliv) by měl dát dohromady ten celek, tj. 20 Kč .
Je to rozhodně slovo do pranice, protože je problematické to přepočítávat pouze přes peníze. Pokud by někdo dal do keše CWGčko a vzal si deset (nerozbitých) kinder hraček, rozhodně ho budu považovat za downtradera.
Připadalo by vám v pořádku, kdyby někdo dal do keše za CWGčko plastovou kostku ? Některé barevné varianty kostek se opravdu prodávají za 10 Kč, i když za sebe můžu říct, že by mě při takové výměně provázel downtradovací pocit ;).
NEPOSÍLEJTE MI BONUSOVÉ ČÍSLO, KTERÉ JSEM SI ZAPOMNĚL OPSAT Z KEŠE (PLATÍ PRO KTEROUKOLIV KEŠ!)
--------------------------------------------
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
--------------------------------------------
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
-----------------------------------------------------
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
-----------------------------------------------------
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.