Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#6741 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2017 - 9:14

Když owner není schopen obnovit vymudlenou kešku a povolí fotology, pár kačerů toho hned zneužije a loguje i bez fotek. A línému ownerovi je to putna...

https://coord.info/GC51Z4P

• 0

#6742 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2017 - 9:36

No aspoň je disablovaná, RV si toho dřív či později všimne. Ale dělat si z toho virtuálku samozřejmě v pořádku není.

Ale vtipný je FI log působící na city kousek níž mezi samými DNF: "Jako poslední na mém výletě do Veselí jsem chtěla odlovit houpací lávku, ale bohužel keš na místě nebyla. Jako důkaz, že jsem byla na správném místě, posílám celou trasu mého putování. Děkuji za možnost zalogovat se, nevím kdy se zase do Veselí podívám, ale moc se mi tu líbilo."

:D

• 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#6743 kalubr

kalubr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 648 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2017 - 9:41

No, já vím, že u Infocentra ve Voticích jsou pro případ zavírací doby taky povoleny fotology.
  • 0

#6744 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2017 - 9:54

Můžete mi, prosím, někdo vysvětlit pojem „na keši je povolený fotolog“, nejlépe odkazem do příslušné části pravidel na gc.com?

• 4
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#6745 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2017 - 11:27

Otisk palce vlastní krví Luboši, jedině vlastní krví to platí... :)

• 10

#6746 SvenWiersen

SvenWiersen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2017 - 16:36

Nefalšovaná geodeprese - 2 měsíce zpátky jsem do kešky dal asi 10 speciálních CWG. No a při včerejší kontrole tam bylo celkem 1 cizí CWG. Tomu se říká fair trade :-(

Někteří lovci zřejmě předpokládají, že ta CWG tam dávám nikoliv na trade, ale jako odměnu za to, že jsem pro ně napsal wherigo cartridge :-/

• 1

#6747 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 1 263 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2017 - 21:34

Jsem chtěl napsat vtipnou poznámku, že jedno zbylé CWG z deseti po dvou měsících je spíš příspěvek do georadostneho koutku ;-)
Ale zrovna tematické CWG je v plno keších jako bonus bez výměny pro x prvních nálezců, někde je owner i pravidelně doplňuje, tak se mohl "seknout" i někdo, kdo jinak mění poctivě...
Ale obecně je bohužel pravidlo fair trade pro plno lidí úplně fuk, CWG nevyjímaje :-(
  • 2

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C

#6748 PeSis

PeSis

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 422 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2017 - 7:03

Mě zase uráží, když mi někdo vyhrožuje smazáním krátkého logu. Potkat takovou kešku, tak tam to TFTC s radostí dám.

Taky bych ho na jeho keše s takovým úvodem s radostí plesknul.
A to píšu logy s minimálně 30ti slovama.
  • 0

Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)

Moje statistika na Geocaching.com

#6749 Guest_chrobak.truhlik_*

Guest_chrobak.truhlik_*
  • Guests

Publikováno 19 říjen 2017 - 12:05

Teraz o inom. Prihodím niečo spoza rieky Morava:

Pri lúštení https://coord.info/GC68Z2C som narazil na Vám asi známy nick. Ale poporiadku:

Túto mysterku môže vylúštiť len ten, kto tie zákutia Malých Karpát naozaj prešiel (najlepšie pešo), pretože owner použil svoje fotky a neukradol ich z webu a tak ich google images nevie nájsť. Ako sme to spolu s manželkou prechádzali a spomínali kde čo je - máme to prechodené sem i tam - narazil som pri čítaní logov na nick MT-Jonea. 91974 FI od 3/2008! To je za 8,5 roka 10820 Fi ročne!! To je 901 FI mesačne!!! To je 30 FI denne!!!! Každý deň!!!!! A to nerátam DNF!!!!!! Kedy ten človek spí? Kedy ide na záchod?? Kedy nabíja mobil??? (??????????) A to už nehovorím, že finál je na takom zastrčenom mieste v Bratislavských lesoch...

Venujeme s manželkou turistike každý voľný čas. No na toto nemáme. Depka jako hrom.

• 4

#6750 Loo36

Loo36

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 329 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2017 - 12:18

Pri lúštení https://coord.info/GC68Z2C som narazil na Vám asi známy nick. Ale poporiadku:

Túto mysterku môže vylúštiť len ten, kto tie zákutia Malých Karpát naozaj prešiel (najlepšie pešo), pretože owner použil svoje fotky a neukradol ich z webu a tak ich google images nevie nájsť. Ako sme to spolu s manželkou prechádzali a spomínali kde čo je - máme to prechodené sem i tam - narazil som pri čítaní logov na nick MT-Jonea. 91974 FI od 3/2008! To je za 8,5 roka 10820 Fi ročne!! To je 901 FI mesačne!!! To je 30 FI denne!!!! Každý deň!!!!! A to nerátam DNF!!!!!! Kedy ten človek spí? Kedy ide na záchod?? Kedy nabíja mobil??? (??????????) A to už nehovorím, že finál je na takom zastrčenom mieste v Bratislavských lesoch...

Venujeme s manželkou turistike každý voľný čas. No na toto nemáme. Depka jako hrom.

klídek to byl někdo z jeho týmu.... logují pod tímhle nickem v jeden den i v různých časových pásmech... je tím pověstnej...

• 1

#6751 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2017 - 12:21

To ještě možná nevíš, že možná drží světový rekord v počtu keší navštívených za jeden měsíc, spolu s dalšími svými dvěma kolegy, s kterými byl v Americe :) A to teprve by ses divil, jak dokáže průměrně celý měsíc lovit x desítek keší za hodinu:-).

Hele, taky bych rád věnoval turistice a GC více času, ale letos budu rád, když dám dohromady za rok čtvrtinu toho, co jsem stíhal před pár roky :-). To víš, malé děti...

O to víc si užívej, že můžeš chodit na výlety kdykoliv je to možné a nenech se strhnout k honbě za body. Keška, jako je ta, co odkazuješ, je asi hezčí, než ty díkyzabodové série, kde bys za den pár set bodů našel - ale k čemu by ti to velké číslo u profilu bylo... Lepší jsou přece ty zážitky z keší, ne to, kolik keší pouze zaloguješ. To můžu mít číslo ještě větší, když si spustím nějaký skript...

Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 19 říjen 2017 - 12:22

• 9

#6752 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2017 - 12:38

Jonea je pověstný podvodník. Co jsem koukal na FB, tak už mu to lidi i v zahraničí dali patřičně najevo a třeba už dostane BAN natrvalo, ne jako po anabázi v USA. 

• 2

#6753 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2017 - 12:50

Dostane leda tak prd. Zase to skončí na tom, že si každý může hrát, jak chce, protože to není žádná soutěž.

• 0

#6754 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2017 - 13:00

Pokud to budou lidi stále přehlížet a psát, ať si to každý hraje jak chce tak ano, nic se dít nebude. S tím souhlasím. 

• 0

#6755 None

None

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 288 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2017 - 13:42

Ne, je to taková "politická korektnost", kterou nám společnot hrne poslední roky horem i dolem do hlavy. Na druhou stranu si zkus nějakému zmrdovi, který přišel na tvůj event říct , ať jde do pr...., že tu o něj nikdo nestojí. Tebe pak budou vláčet po GS a dávat ti bány. Pokud budou naši náčelníci napříč politickým i zájmovým spekterm přizdisráči, nic se nezmění. Za sebe jsem alespoň jasně identifikoval logbooky ve svých keších a co není v origo logbooku, to neuznám. Nějaké náhradní papírky, krabičky, pytlíky a bůh ví co ještě nejsou pro mě ani keše a ani logbooky. Své keše si udržuju, chodím je pravidelně navštěvovat i bez údržbových logů, naprosto normálně do krabky dám nový logbook když ve starém zbývá pár posledních stránek.

• 7

#6756 greenhair

greenhair

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2017 - 16:12

klid a nohy v teple,truhlíku chrobáku....  :)

nejen,že je zdaleka i zblízka úplně nejlepší...ještě mu přiznáš bod za to,že tě dostal do depréze...? :rolleyes:

to snad ne.... ;)

to je taková...fata morgana...

nebo prostě představitel "jinak uchopené hry" ,nic víc... :ph34r:

chápu všechny lidi,který to štve....ale marně přemejšlím,jestli je mu co závidět....

to,že o jeho vzpomínkách a zážitcích z "navštívenejch" míst se dá s úspěchem pochybovat...?

nebo to,že plno lidem vyloudí jeho nick lehce útrpnej úsměv na rtech...?

vždyť je to vlastně štvanec,přátelé.... :D

osobně ho neznám,takže do dalšího hodnocení se nechci pouštět...jen tuším,že setkání s ním by mě v žádným směru neobohatilo....a tak tuhle záležitost prostě ignoruju... ;)

zkazit náladu si přece můžu stovkou jinejch způsobů.... :)

• 7

Žij a nech žít.

#6757 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2017 - 14:52

Fakt už se jděte bodnout!  :mellow: GC7BV7Z

• 2

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#6758 Bubo_CZ

Bubo_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 582 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2017 - 15:08

Trošku mi to připomíná tragikomedii. Ale možná to jen blbě chápu. PWT mysterek s dost fádním listingem a zveřejněnou finálkou?

• 0

#6759 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2017 - 15:12

Trhači, máš to zapotřebí se rozčilovat ? Tušíš jaká to musí být láska, když mu stálo za to jí věnovat celých 100 keší? Žij a nech žít, nejspíš to bude řádná procházka.

• 2

#6760 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2017 - 16:00

No jo, ale kdo musí mazat odkazy z mailu....Dneska jsem se divila, že mi přibylo cca 160 mailů. :rolleyes: Když jsem se mrkla, část je právě tohle, pár keší je asi pěkná minisérie  věnovaná památným stromům u Horažďovic ( ty mám ráda, takže to mě zajímá ) a část další tradičky kolem Vltavy po pravém břehu z ČB na Hlubokou, což by také nemuselo být špatné. To by mohlo zajímat i phrkt, trasa vhodná pro kolo bude jistě i pro elbrndu - pro nás inlajnisty bohužel nesjízdné. Projíž´dka nebo procházka cca 6 -7 km jedním směrem. 

Pa, jdu promazávat anděly a zkoumat, jestli bych se nějak nedostala na školení GG v neděli. Jen tedy nemám tentokrát pro školitele krabici zákusků, tak nevím, jestli se mám snažit hledat dopravu.

• -1

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama