Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#6761 Guest_chrobak.truhlik_*

Guest_chrobak.truhlik_*
  • Guests

Publikováno 20 October 2017 - 16:02

Trhači, máš to zapotřebí se rozčilovat ? Tušíš jaká to musí být láska, když mu stálo za to jí věnovat celých 100 keší? Žij a nech žít, nejspíš to bude řádná procházka.

Minimálne: 100 keší x 161 metrov = 16,1 km

• 2

#6762 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2345 příspěvků(y)

Publikováno 20 October 2017 - 16:06

Fakt už se jděte bodnout!  :mellow: GC7BV7Z

Parada, mam tech notifikaci plnej foun. Dej si to na ignore a zachranis desetinu kotete. Jeste 9 takovejch a zachranis ho cely :)

Jo a taky si vem jaka je to parada pro finalkare. Maj 100 mysterek rovnou s final wpt primo od ownera, nemusej to nikde pokoutne shanet. Proste sama pozitiva a socialni jistoty :P

BTW co na to Kapsa? Uz jem ho tu dlouho nevidel ;)

• 6

#6763 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3057 příspěvků(y)

Publikováno 20 October 2017 - 16:59

Kapsu z toho, bohužel, nejspíš kleplo…

• 1

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#6764 Dan-Sam

Dan-Sam

Cestovatel a turista

• Members
  • PipPipPip
  • 806 příspěvků(y)

Publikováno 20 October 2017 - 17:32

Smutné je, že se na Kapsu zase dotahuji s počtem nálezů. On je pro mě etalon honibodství - když budu mít víc, jsem v tom až po uši, když méně, jsem slowcacher :)
  • 0

#6765 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1126 příspěvků(y)

Publikováno 20 October 2017 - 17:35

Omezuje vás to nějak? Překáží vám to na tý mapě? Je takovej problém ty maily smazat? Rozšlápnul vám někdo bábovičku?

Jděte se bodnout s tím věčným nadavanim na to, jak si kdo zakládá...
  • 4

#6766 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2170 příspěvků(y)

Publikováno 20 October 2017 - 17:48

Neomezuje, jen je to depresivní. Takže jsme ve správném koutku. ;)

• 9

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#6767 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2745 příspěvků(y)

Publikováno 20 October 2017 - 18:57

No jo, ale kdo musí mazat odkazy z mailu....Dneska jsem se divila, že mi přibylo cca 160 mailů. :rolleyes: Když jsem se mrkla, část je právě tohle, pár keší je asi pěkná minisérie  věnovaná památným stromům u Horažďovic ( ty mám ráda, takže to mě zajímá ) a část další tradičky kolem Vltavy po pravém břehu z ČB na Hlubokou, což by také nemuselo být špatné. To by mohlo zajímat i phrkt, trasa vhodná pro kolo bude jistě i pro elbrndu - pro nás inlajnisty bohužel nesjízdné. Projíž´dka nebo procházka cca 6 -7 km jedním směrem. 

Pa, jdu promazávat anděly a zkoumat, jestli bych se nějak nedostala na školení GG v neděli. Jen tedy nemám tentokrát pro školitele krabici zákusků, tak nevím, jestli se mám snažit hledat dopravu.

Kdybys tušila, kudy jsem s ní projížděl a kde to nešlo jí přenášel. Až se divím, že ještě nebylo třeba lepit  :rolleyes: . Cyklostezka je v pohodě, jenom ty udivené pohledy v okolí  :o .

BTW: Kam až máš nastavené notifikace ? Památné stromy mi taky napípaly, ale Anděla mám naštěstí za obzorem.

• 0

#6768 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2411 příspěvků(y)

Publikováno 20 October 2017 - 19:03

Že bych měl před očima kvůli PWT temno, to ne. Spíš přemýšlím, jak ten les po nájezdu spousty kačerů bude vypadat. Ono to chce přemýšlet i z druhé strany a pokud se tímto místo změní,  / a že po pár nájezdech už ostatní poznají, kde keše jsou i bez navigace, je jasné /  nevrhá to na geocaching jako takový, dobré světlo. Těžko se pak vysvětluje nezainteresovaným lidem, že geocaching, je vlastně třeba velmi příjemný doplněk k různým aktivitám. 

• 1

#6769 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 20 October 2017 - 19:21

Máš pravdu. Ovšem největší fór je, když si myslíš, že vysvětluješ nezainteresovaným mudlům ( minulý víkend mě jeden pár motorkářů viděl s GPSkou na parkovišti v Kolodějích u Týna nad Vltavou, tak jsem se práskla, na co ji mám ) a ono se z nich vyklubou kačeři, co hrají jen občas. Byli to velice příjemní cca čtyřicátníci  s necelou padesátkou nálezů, velice se divili, že hledám sama, že oni většinou jen s dětmi a jestli prý nepůjdeme na keš společně. Bylo to fajn setkání, hodně mě pobavilo zejména to, že mě považovali za tvora s neuvěřitelným počtem nálezů - zatímco někteří jedinci by byli na depku, kdyby měli za pět let tak málo.  :D

Notifikace mám dost daleko, u eventů na maximu, u keší různě podle typů.

• -1

#6770 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3057 příspěvků(y)

Publikováno 20 October 2017 - 19:52

Že bych měl před očima kvůli PWT temno, to ne. Spíš přemýšlím, jak ten les po nájezdu spousty kačerů bude vypadat. Ono to chce přemýšlet i z druhé strany a pokud se tímto místo změní,  / a že po pár nájezdech už ostatní poznají, kde keše jsou i bez navigace, je jasné /  nevrhá to na geocaching jako takový, dobré světlo. Těžko se pak vysvětluje nezainteresovaným lidem, že geocaching, je vlastně třeba velmi příjemný doplněk k různým aktivitám. 

Mám kamaráda, co má chalupu v Rožďalovicích a ten ví o geocachingu hlavně to, že je to soutěž bandy pošuků vyskakujících z blbě zaparkovaných aut po 161 metru  :mellow:

• 12

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#6771 Kohout team

Kohout team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 540 příspěvků(y)

Publikováno 20 October 2017 - 19:56

A je po bábovičce :(

Jedna z nejlepších multimysterek, co jsem absolvoval.

https://www.geocachi...47-9925a13890fc

• 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing

#6772 turist

turist

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 176 příspěvků(y)

Publikováno 20 October 2017 - 20:41

Z poslední výpravy za cachemi mám lehkou depresi ze stavu logbooků. Nevím proč ale plno lidí si neuvědomuje, že se na papír dá psát z obou stran. Do kroužkového bloku se píše nejdřív jenom z jedné strany, potom někdo přijde na to, že se dá psát i z druhé a potom už se píše tam, kde se komu podařilo najít kus volného místa. A to nemluvím o cachi přecpané dodatečně přidanými lístky papíru popsanými jenom z jedné strany. Už jsem na to narazil ve vlastní cachi ale stejně znova: owner zkontroluje cache, zjistí že logbook není sice ještě popsaný s předstihem tam dá další s tím, aby se do něj nálezci zapisovali až když je starý logbook plný. Píše se samozřejmě souběžně do obou.

taky mám pocit, že mnozí cacheři nemají v hlavě mozek, hlavně aby toho hodně stihli, někdo nestíhá ani pořádně zavřít a uschovat krabičku. Natočit motůrek,frčí se dál. Ale podívají se i někam jinam než na keš?

Já na to vyzrála, při založení keše notýsek čísluju. Sice to dám tak do 350,ale sotva číslování skončí, začnou přeskakovat stránky.

Tento příspěvek byl upraven od turist: 02 November 2017 - 18:17

• 0

#6773 Bubo_CZ

Bubo_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 582 příspěvků(y)

Publikováno 20 October 2017 - 21:01

Mám kamaráda, co má chalupu v Rožďalovicích a ten ví o geocachingu hlavně to, že je to soutěž bandy pošuků vyskakujících z blbě zaparkovaných aut po 161 metru  :mellow:

V okolí jsem téměř jediná, která loví. Přesto kamarádi a známí se občas připojí (nic jiného jim na výletě nezbývá) a jsou rádi za nová zajímavá místa. Když jim naznačím, že existuje něco jako pwt, tak mají podobný pohled na věc. Nechápou, proč to někdo vůbec založí a proč to vůbec někdo hledá.

• 2

#6774 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 20 October 2017 - 21:20

Co máte, Anděl bude dobrý. Sto mysterek, to se bude hodit do různých čelidží.

• 0

#6775 asdf

asdf

grafomanský troll

• Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 21 October 2017 - 15:21

Kam se nějaký PWT hrabe na tu ostudu co předvedli Češi ve volbách :)

• 2

#6776 jessie.r

jessie.r

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 471 příspěvků(y)

Publikováno 21 October 2017 - 15:52

Hm ;(((!
  • 0

#6777 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 1263 příspěvků(y)

Publikováno 21 October 2017 - 15:55

Kam se nějaký PWT hrabe na tu ostudu co předvedli Češi ve volbách :)

Politiku sem prosím netahej, je tu dost jiných flamových témat :-/
  • 9

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C

#6778 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1108 příspěvků(y)

Publikováno 21 October 2017 - 16:54

Il-seppuku-in-Giappone-09.jpg

• 1

*

#6779 asdf

asdf

grafomanský troll

• Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 21 October 2017 - 20:03

Politiku sem prosím netahej, je tu dost jiných flamových témat :-/

Já to sem netahám, původně jsem si sem šel postěžovat, že mi kousek od domu a od chaty, kam často jezdíme vyrostl tento PWT, pokud bude tak blbě zaměřený, jako to srdce pro lásku, co jsem využil k plnění daily challenge, tak potěš koště... ale vzhledem k tomu, že žádnou další challenge nemám na plánu, tak to asi budu ignorovat i když se tam občas vyskytuji, tyhle PWT mě často naštvou, chodí mi to ve vlnách, klidně celý den a mám kvůli tomu chuť zrušit notifikace. Jenže když jsem to tedy otevřel, že si postěžuji, tak jsme jeli pryč a když jsme přišel, už byli výsledky a při pohledu na to, mezi jakými lidmi to žiji, jsem na nějaké PWT vlastně zapomněl... :) Já osobně nejsem fanda díkyzabodovek tohoto typu - je to ale jen můj názor.

• 1

#6780 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 21 October 2017 - 20:24

Osobně, rozházet po lese kvantum petek a vydávat to jako poklonu milované osobě, bych se styděl (a manželka by to brala jako urážku)

• 10

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama