Alke04 napsal/a:
Modrak napsal/a:
Smrk napsal/a:
Já jich na GeoZOO rozházel deset, našel jsem jedno. Tak snad alespoň pár lidí za mnou mělo radost.
Taky strkat CWG do takovyhle serie je zhruba jako kdybys je hazel do kanalu. Kdybys misto toho obesel par min proflaklejch a hur dostupnejch kesi, tak bys tech 10 nerozdal, ale povymenoval a misto sem bys psal do georadostnyho koutku.
Když vložíš CWG do keše, která je hůře dostupná, bude trvat průměrně 5 lidí než ho někdo ukradne nebo vymění za neCWG předmět. Lidé jsou stejní a chovají se stejně... není rozdíl v tom, zda si PM či BM, stromolezec či invalida, sám znám jednoho stromolezce, který CWG vymění za neCWG věc - např. izolační pásku či něco jiného (a nevidím na tom nic hrozného. Je to výměna jako každá jiná). JEDINÝ ROZDÍL JE V TOM, ŽE NA TÉ MÉNĚ DOSTUPNÉ TĚCH 5 LIDÍ PROJDE ZA PŮL ROKU A NA TÉ PROFLÁKNUTÉ ZA 2 HODINY. Je jedno, jak dlouho je CWG v keši, důležité je, kolika kačerama projde. Zbytek času je v keši uskladněné. V Geocachingu je přeci nejdůležitější veličina člověk - nikoliv čas.
Takovahle uvaha me taky napadla. Ale myslim ze to tak neni. Posledni rok chodim v podstate jen po tech slozitejsich a mene dostupnych kesich a CWG v nich bezne jsou. A jsou tam s mnohem vetsi pravdepodobnosti nez na tech kam prijde kazdej. V podstate tam jsou skoro vzdy kdyz se tam vejdou a krabicka je pekna, ze cloveku neni lito je tam dat. A nemyslim tim kese T5, v tech toho zas az tolik nebejva. Spis takovy x/4.5 ktery uz stromolezce nelakaj protoze za ne nemaj bod, nebo ruzny 4-5/x. Naopak kdyz seberu normalni drajvku ve skarpe (nebo i peknou, ale dostupnou kes od renomovanyho ownera aby sis to nejak nebral osobne), CWG tam je jenom tak s 10% pravdepodobnosti, mozna ani to ne.
Treba ted za vikend mam 11 kesi, z toho ve 4 mam meneny CWG (nekde i vickrat), nekde myslim byly a nemenil jsem. V podstate nebyly jen v tradickach, zejmena v tech neudrzovanejch v rozkladu. Ale zhruba pulka byly udrzovany obtizny mysterky a CWG tam jsou. Ja nemluvim o tom jak dlouho to CWG v kesi lezelo nez jsem ho nasel, ale o pravdepodobnosti vyskytu.
Pak taky myslim ze kdyz uz nekdo jen tak da CWG do kese (aniz by si vzal jiny), udela to spis u kese co mu dala zabrat. Necha to tam jako vizitku pro dalsiho magora co to najde za dalsi mesic. A do dostupny kese ho jen tak (bez tradu) neda, detem na hrani. Aspon ja to tak delam. Nevim jestli je bezny to co dela Smrk, ze po desitkach sype kese do pixel kde je jasny ze do hodiny budou vykradeny.