Když mi owner smaže log, může ho zase obnovit, nebo mám rovnou kontaktovat i revírníka?
Geodepresivní koutek III
Publikováno 05 listopad 2017 - 18:16
Když mi owner smaže log, může ho zase obnovit, nebo mám rovnou kontaktovat i revírníka?
jedině přes reviewera
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 05 listopad 2017 - 18:55
Když si ho obnovíš sám, tak ho zase smaže?
Publikováno 05 listopad 2017 - 19:18
Publikováno 05 listopad 2017 - 19:24
Pokud se nepletu, tak si nemůžeš sám obnovit svůj smazaný log.
Obnovit nemůžu, ale můžu se znova zalogovat. O.k., zkusím.
Publikováno 15 listopad 2017 - 21:40
Dneska jsem koukal jako blázen, když jsem viděl v metru na stanici Opatov reklamu na výlet za keškami kolem Botiče. Dům dětí a mládeže si za to ještě nechává platit. Kdyby tak owneři svoje kešky na ten den odnesli...
Publikováno 16 listopad 2017 - 0:13
Publikováno 16 listopad 2017 - 8:07
No... nechává platit. Vezmi to tak, že těch 40Kč je vcelku malá částka za to, že je dítě prakticky celý den pod dohledem pedagoga. A je v přírodě. To v Bambuli bys dal víc....
A že je to na téma geocaching? Pokud děckám někdo fundovaně vysvětlí co se má a co zase ne, tak mě by to až tak zase nevadilo. Je to podle mě lepší než, když se na lovení po vánocích vrhne blbec s chytrým mobilem.
Publikováno 16 listopad 2017 - 8:35
No... nechává platit. Vezmi to tak, že těch 40Kč je vcelku malá částka za to, že je dítě prakticky celý den pod dohledem pedagoga. A je v přírodě. To v Bambuli bys dal víc... .
A že je to na téma geocaching? Pokud děckám někdo fundovaně vysvětlí co se má a co zase ne, tak mě by to až tak zase nevadilo. Je to podle mě lepší než, když se na lovení po vánocích vrhne blbec s chytrým mobilem.
Teď ještě aby to opravdu někdo fundovaně vysvětlil. Pokud vím, existuje pár týmů při nějakých DDM apod., kde se celkem bezostyšně finálkaří - řešilo se např. tady: GC6R2RW
Publikováno 16 listopad 2017 - 11:17
Teď ještě aby to opravdu někdo fundovaně vysvětlil. Pokud vím, existuje pár týmů při nějakých DDM apod., kde se celkem bezostyšně finálkaří - řešilo se např. tady: GC6R2RW
Tak co se tyka finalkarskych krouzku, tak ja vim jen o tom jednom. Kdykoliv jsem nekde na kesi videl tohle, vzdy se jednalo o tenhle jeden krouzek a jednoho konkretniho vedouciho. Ta akce DDM na jiznaku vypada naprosto nevinne. Zadny nepristojny logy tam nikde nevidim, ostatne pokud vim tak tam ani snad nic moc nekalyho provadet nejde, myslim ze tam nic zazracnyho neni. 40 Kc se snad v dnesni dobe ani neda povazovat za nejakou platbu. Tady fakt nevidim zadnej problem.
Publikováno 16 listopad 2017 - 18:18
Já si tu vždycky něco přečtu a mám chuť reagovat S kroužky DDM nebo DM mám jen dobrou zkušenost. Párkrát jsem byl pokontrolovat obsah keší po jejich návštěvě...nejen, že bylo vše 100% ok, ale dokonce byl navíc obsah v krabičkách. Je vidět, že vedoucí kroužků s dětmi pracují často velmi dobře, s některými jsem měl tu čest se seznámit dokonce osobně i s jejich svěřenci...No, kdyby se takto chovali všichni! Tolikrát jsem dosud viděl, jak mi krabku vykradli už při XTF nějaké "týmy" nebo "family", ale to vám tady kupodivu nikomu nevadí...Dítě si jde najít prostě kešku/poklad nebo jak chcete, většinou ani nemají nick a pokud mají, loguje za ně většinou dospělý, což vidím okolo sebe (nějaká mystery či co, často vůbec nevědí co to je). Jak pěkně a s úctou ten vedoucí loguje a přesto mu tady několik "dospělých" bude "mejt hlavu", že si na finálku dovolil přivésti pár dětí a udělat jim radost....jděte do háje
Publikováno 16 listopad 2017 - 18:42
Já si tu vždycky něco přečtu a mám chuť reagovat S kroužky DDM nebo DM mám jen dobrou zkušenost. Párkrát jsem byl pokontrolovat obsah keší po jejich návštěvě...nejen, že bylo vše 100% ok, ale dokonce byl navíc obsah v krabičkách. Je vidět, že vedoucí kroužků s dětmi pracují často velmi dobře, s některými jsem měl tu čest se seznámit dokonce osobně i s jejich svěřenci...No, kdyby se takto chovali všichni! Tolikrát jsem dosud viděl, jak mi krabku vykradli už při XTF nějaké "týmy" nebo "family", ale to vám tady kupodivu nikomu nevadí...Dítě si jde najít prostě kešku/poklad nebo jak chcete, většinou ani nemají nick a pokud mají, loguje za ně většinou dospělý, což vidím okolo sebe (nějaká mystery či co, často vůbec nevědí co to je). Jak pěkně a s úctou ten vedoucí loguje a přesto mu tady několik "dospělých" bude "mejt hlavu", že si na finálku dovolil přivésti pár dětí a udělat jim radost....jděte do háje
Jak pise Modrak. Az na vyjimku jsou krouzky geocachingu pod DDM naprosto v cajku, ale zrovna v nasi oblastu pusobi (mozna pusobil, protoze uz jsem dlouho nevidel jejich log) jeden krouzek, ktery vede jeden z ceskych finalkaru. Odlov kesi timto krouzkem zcela odpovidal zpusobu loveni jeho vedouciho. Kdo chce hledat, tak navstivili i jednu z mych 5/5 a to tak, ze sli rovnou na finalku. K cemu je krouzek geocachingu, kdyz je nenauci projit multinou a vezme je rovnou na finale? To je muze vzit na tradicku a bylo by to uplne v pohode, ne?
Jinak jsem se osobne potkal i z krouzkem z jineho DDM a to bylo opravdu fajnove vedene a mel jsem velkou radost, ze nektery z kolegu kaceru se nejenom stara o zabavu deti, ale docela je vedl i k FairPlay lovu.
Btw. soukromy dotaz: Kdes prisel na to, ze nam nevadi praseni tymu typu "Tym", nebo "Family"? Je prece uplne jedno, jestli kesku znehodnoti jednotlivec, nebo tym. Mezi tim nedelam rozdil
Publikováno 16 listopad 2017 - 18:50
Tento příspěvek byl upraven od von Bronin: 16 listopad 2017 - 18:51
Publikováno 16 listopad 2017 - 19:03
Publikováno 17 listopad 2017 - 18:10
Kazdopadne diky za opraveni nazoru,ktery jsem mel zrejme zkresleny svrchu jmenovanym pripadem (normalne mi finakari zas az tak nevadi, je to jejich svedomi, ale vadi mi vest k takovemu pristupu deti).
Publikováno 17 listopad 2017 - 21:21
Moje dvě keše v létě taky navštívil geocacherský kroužek a u obou přistál log TFTC. Tak jsem jim napsal, co si o tom myslím a že takhle pak budou logovat i ty děti. Přišla mi odpověď na půlhodinové čtení o tom, jaký jsem narcistní imbecil a aby mě nedráždili, tak si dají pozor, kdy navštíví další mou keš, aby přidali písmenko navíc.
Publikováno 17 listopad 2017 - 21:24
...Jak pěkně a s úctou ten vedoucí loguje a přesto mu tady několik "dospělých" bude "mejt hlavu", že si na finálku dovolil přivésti pár dětí a udělat jim radost....jděte do háje
Mě nevadí, že tam přivede děti, mě vadí, že se za to vybírá vstupné. A to není nějaký déletrvající kroužek, kde se platí zápisné, ale jednorázová akce typu potřebujete se na čtyři hodiny zbavit dětí? Zaplaťte nám a my vám je zabavíme.
Publikováno 18 listopad 2017 - 0:12
Pokaždý si říkám nech to bejt, nic nepiš, budeš za vola. Občas to ale nedám. Že se tady kritizujou finálkáři to chápu, kritiku trailů už tak moc ne ale teď už i logy? To mi ta moje stará palice nebere. Být to sprostý nebo nevhodný log, tak dobrá, ale zrovna tohle? Mě se ty různé zkratky taky nelíbí, ale na druhou stranu je to log a hotovo. Docela jsem zvědavej, kdy tady místní vykladači toho jediného správného geocachingu začnou kafrat třeba ownerůmi do listingů. Všichni se tu ohánějí pravidly a co ty na to říkají?
Tady vůbec nejde o pravidla psaná, ale o pravidla slušného chování. Za 4,5 roku co geokešing dělám, jsem se dostal na spoustu míst "skoro za rohem", kam by mne nenapadlo jinak jít, dozvěděl jsem se o spoustě příběhů a historií, které bych jinak nepoznal a tak trochu se seznámil i s idealisty, co nelitují času ani peněz, aby napsali listing a šli kus cesty, někam položili krabičku a starali se o ní. Za to se sluší a patří poděkovat a napsat pár slov navíc.
Samozřejmě jsou i díkyzabodovky, kam není co navíc napsat. Ale i tam lze použít Ctrl-C Ctrl-V, aby tam bylo alespoň slušné poděkováni.
Publikováno 18 listopad 2017 - 1:45
Když se pro někoho s něčím děláš jak blbec, věnuješ tomu svůj čas, peníze atd., tak si myslím, že si owner ve většině případů zaslouží víc, než 4 blbý písmenka. Jo, ti owneři to dělají dobrovolně a kdyby nechtěli, tak se na to vyprdnou, ale stejně.
Na logy jsem nikdy nikomu nereagoval, ale když mi někdo na dvacetikilometrovou multinu po Krkonoších napíše "Dík za keš", tak to sorry, ale to bych fakt vylítnul z kůže. A to ironické poděkování za pěknej log jsem si tedy neodpustil...
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů