11184
Write note9.7.2017Zaměřená je dobře, ale ta žlutá je hodně vybledlá a navíc zakrytá, tráva takhle v létě schne... objekt je vidět jen při troše štěstí a ze správného úhlu. Navíc člověka mate velmi podobný objekt o kousek dál. Co tak koukám na logy, hledali všichni dlouho, někteří si volali o nápovědu. Už mi přistála zpráva se žádostí o nápovědu při hledání od někoho, kdo minule nenašel. Takže než se začneš vysmívat s mrkvičkou, nauč se číst a zamysli se, jestli je to opravdu tak jasně vidět i pro někoho, kdo neví, co přesně hledá.
Write note7.7.2017Koukám, že v okolí krabičky je nějaké zatmění. :-) A přitom je krabka uprostřed zóny a žlutá je mezi zelenou dobře vidět. Holt musíte papat mrkvičku, aby očíčka dobře viděly. Berte to jako reakci na poslední dva logy.
Found it6.7.2017Po cca 40minutovém hledání a nápovědě přítele na telefonu VXP náhodou našel. Autorovi ze mě asi ještě dlouho bude zvonit v uších. Díky za keš.
Found it6.7.2017Na místě jsme hledali asi 40 minut... a to jsme měli i lepší nápovědu... fakt si nemyslím, že je ta keška rozumně ukrytá... díky za cache.
Found it1.7.2017Nalezeno při jedné z mých každodenních geovýprav.
Hra odehrána bez větších problémů , jen tu finálku jsem chvíli hledal.
Díky za cache-----------------------------------------------------------------------------------------------
Tady jsem zase dostal přes čenich já a upřímě, taky jsem nevěděl co dělat.
Toto wigo mám kousek od domova, tak mi udělalo velkou radost.
Lovili jsme ho při procházce s dětmi, proložili ho zmrzlinou a zakončili lovem vodní želvy v nedalekém potoce.
Vlastní hledání keše byla pohodička (i díky všetečným dětem), ale chápu, že okolí může člověka zmást.
Ale takových keší, které jsem nenašel, těch už bylo ...
Tak je holt člověk najde napodruhé nebo vůbec (i když teda teď mám jednu u Třebíče, co nemůžu najít, ta už mi fakt leze na nervy :-)).
Vlastní schránku si pamatuju jen matně, zato zmrzlinu s dětmi a hlavně pak nahánění želvy v potoce si budu pamatovat ještě dlouho.
Ještě jednou díky za wigo a těším se na další :-)