Právě, že když jsem si instalovala před pár dny jiný antivir, tak mi hlásil, že jeden funkční už je - čili mi šlo o to, že jsem někdy mezi 19.12. a dneškem používala jejich "antivirus". Píšu to v uvozovkách, protože na netu moc dobrou pověst nemá. Samozřejmě když mi poslali mail jako "platícímu zákazníkovi" nebo předplatiteli, lekla jsem se, jestli jsem někde něco neodklikla. Teď jsem vyšátrala na netu číslo na jejich předplatné, protože do 30 dnů je možnost odstoupit od smlouvy - jenže česky hovor jen natahují a vlastní komunikaci k věci nabízí jen v Aj, na což si netroufám.
Už mi přijde divné, že mi poslali gmail coby předplatiteli - jestli rovnou zkouší takovouhle fintu, tak je to na ČOIku. Samozřejmě popisovali postup aktivace mailu, abych mohla k předplatnému - nic jsem neaktivovala, ale antivirus mi při občasném připojení k netu běžel, proto se starám. Nechci s nimi řešit problémy třeba za rok, jejich jednání se mi nelíbí už teď.
Zítra mám sraz s kačerem, který mi snad poradí, co všechno rychle odinstalovat - zatím jsem nezlikvidovala skoro nic, ale koukám, že vnucování produktů postoupilo až do vlezlosti a dál.