Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#7081 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2017 - 16:30

Právě, že když jsem si instalovala před pár dny jiný antivir, tak mi hlásil, že jeden funkční už je - čili mi šlo o to, že jsem někdy mezi 19.12. a dneškem používala jejich "antivirus". Píšu to v uvozovkách, protože na netu moc dobrou pověst nemá. Samozřejmě když mi poslali mail jako "platícímu zákazníkovi" nebo předplatiteli, lekla jsem se, jestli jsem někde něco neodklikla. Teď jsem vyšátrala na netu číslo na jejich předplatné, protože do 30 dnů je možnost odstoupit od smlouvy - jenže česky hovor jen natahují a vlastní komunikaci k věci nabízí jen v Aj, na což si netroufám. 

Už mi přijde divné, že mi poslali gmail coby předplatiteli - jestli rovnou zkouší takovouhle fintu, tak je to na ČOIku. Samozřejmě popisovali postup aktivace mailu, abych mohla k předplatnému - nic jsem neaktivovala, ale antivirus mi při občasném připojení k netu běžel, proto se starám. Nechci s nimi řešit problémy třeba za rok, jejich jednání se mi nelíbí už teď. 

Zítra mám sraz s kačerem, který mi snad poradí, co všechno rychle odinstalovat - zatím jsem nezlikvidovala skoro nic, ale koukám, že vnucování produktů postoupilo až do vlezlosti  a dál.

• -1

#7082 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2017 - 16:48

Také bych se ničeho nebál. Mimochodem tuším, že McAffe je zaškrtnut v nabídce při instalaci flash playeru. 

• 2

#7083 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2017 - 1:23

Ja to dokonce udelala tak, ze jsem u noveho notasu vyuzila ten trial a odinstalovala az pak, a zadny problem. To sis proste koupila s notasem a mas na to pravo zadara.
  • 0

#7084 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 879 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2017 - 9:36

McAffe byl kdysi synonym pro "antivir". Ale to už je dávno.

• 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#7085 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 531 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2017 - 10:06

To je tim, ze znas jen ty jejich jednoduché zadarmózní věci, které se ti všude vnucují. Ale pro firemní použití je to zcela jiné kafe. (Tam se totiž používají zcela jiné produkty s vyborným centrálním managementem.)

• 0

#7086 ProKesTom

ProKesTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 092 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2017 - 12:01

To je tim, ze znas jen ty jejich jednoduché zadarmózní věci, které se ti všude vnucují. Ale pro firemní použití je to zcela jiné kafe. (Tam se totiž používají zcela jiné produkty s vyborným centrálním managementem.)

Ty u nich pracuješ? ;-)

S McAfee mám špatné zkušenosti. Zejména z minulosti (antivir ve velké firmě), ale ani v současnosti nejsou jejich služby takové, aby odpovídaly ceně. 

• 0

#7087 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2018 - 12:26

Ja tedy z tohodle depreeeze mam:

https://coord.info/GC76KCW

Z 65 logu v logbooku pouze 17 a kdyz to owner promaze, tak dost agresivni vypady. Zajimave by bylo zjistit, kam se logovali ti ostatni (a kde se ta druha krabicka vzala, kdyz je lusteni teto kesky naprosto jednoznacne a zamereni presne na metr).

• 0

#7088 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2018 - 13:02

Z 65 logu v logbooku pouze 17 a kdyz to owner promaze, tak dost agresivni vypady. Zajimave by bylo zjistit, kam se logovali ti ostatni (a kde se ta druha krabicka vzala, kdyz je lusteni teto kesky naprosto jednoznacne a zamereni presne na metr).

Jak na Nový rok tak po celý rok. To jsou mi vyhlídky :angry: ...

• 0

#7089 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2018 - 13:16

tady máš souřadnice. Aneb jak se nevyplácí finálkářit. Dodám jen houšť a častěji. 

11111wznyW.png

• 10

#7090 erebi

erebi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 374 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2018 - 13:25

Tak to je husty, ze uz to nekdo z nacapanych aktualizoval i na finalkarskym webu.

Jelikoz mam uvodky 200m od baraku, tak mi kes radost nedela, ale nikdy by me nenapadlo ji finalkarit. Davat NA, kdyz jsem byl jednoznacne usvedcen z finalkareni, je fakt hukot. Komunita me neustale prekvapuje.
  • 8

Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.

#7091 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2018 - 13:36

To je tak, když někteří velebí ty co podvádí a berou si je za příklad. A pokud se alespoň na podvodníky nezačne ukazovat , nic se nezmění a bude to jen horší a horší. 

• 1

#7092 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2018 - 14:09

Jak na Nový rok tak po celý rok. To jsou mi vyhlídky :angry: ...

Pokud bude tento rok ve znameni likvidace podvodniku, tak ja osobne budu spokojeny. I kdyz je pravda, ze mi tuhle hru znechutili uz natolik, ze skoro nelovim.

• 3

#7093 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2018 - 14:19

Pokud bude tento rok ve znameni likvidace podvodniku, tak ja osobne budu spokojeny. I kdyz je pravda, ze mi tuhle hru znechutili uz natolik, ze skoro nelovim.

Myslel jsem to tak, že nás čeká rok geodeprese.

• 1

#7094 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2018 - 14:20

Myslel jsem to tak, že nás čeká rok geodeprese.

To mas asi pravdu, ale ja ji mam uz 3 roky. :-(

• 0

#7095 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2018 - 14:21

Jednoho co vkládá finálky a i "loví" převážně přes tyhle různé finálkové servery, klidně představím. Kacer22 = Pitrisek66

pitrisek.jpg

• 1

#7096 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 531 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2018 - 16:35

Ty u nich pracuješ? ;-)

S McAfee mám špatné zkušenosti. Zejména z minulosti (antivir ve velké firmě), ale ani v současnosti nejsou jejich služby takové, aby odpovídaly ceně. 

hele, nepracuju. Ty mas fakt spatne zkusenosti s jejich programem Endpoint Security? Ty vis o nejake lepsi sprave firemnich antiviru, nez jejich EPolicy Orchestrator? Antiviraky nam do firmy cpe nejaky obchodnik kazdou chvili. Jen nikdo nedokazal nabidnout neco, co by nebylo krokem zpet a stalo by to mene. (priznavam vsak, ze se bavime o EDU cenach)

Ale to je spise na debatu nekde jinde, ne?

• 2

#7097 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2018 - 18:14

Chce to dávat si pozor při aktualizaci Flashplayeru, protože je tam implicitně zaškrtnuto, že chceš McCafe. Nebo ho pak odinstalovat. Zkušenosti s tím nemám, ale dva antiviry které běží jako služba zbytečně zatěžují procesor a mohou se pohádat navzájem. Spuštěné ručně, to je jiné Cafe. Občas se hodí projet to ještě něčím jiným, než tím, co běží furt.

• 0

#7098 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 531 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2018 - 19:02

Az na to, ze ten "McAfee Security Scan Plus", co se ti snazi instalovat s Flashplayerem, neni antivirak! A uz vubec ne antivirovy stit.

Ale zbytecnost to je, asi jako vsechny ty zbytecnosti, co se ti snazi instalovat s Javou, nebo s hromadou jinych software.

• 2

#7099 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2018 - 20:05

Taky jsem po vánocích smazal logy na svém nočním letterboxu nějakým Švédům. Byli na eventu v Plumlově ta tahle se jim hodila do nějakého čehosi. Ne že by finálkařili, ale jednoduše nebyli v logbooku.

• 0

#7100 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2018 - 7:51

Hmm, docela by mě zajímaly ty logy, bohužel se v současnosti na ně nepodívám a pak budou možná promazané:-( Docela by mě zajímalo, jestli tu falešnou keš dal na místo přímo autor. To fakt za tohle chtěl někdo tu keš archivovat? Vždyť to tam mohl dát klidně někdo z neúspěšných finálkářů...

• 1

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama