Myslis, ze budou nejake extra? Odhaduji klasicke: "Dekuji za [paradni] kesku [na peknem miste]." Nic moc vic v nich nebude.
Geodepresivní koutek III
Publikováno 02 leden 2018 - 9:27
Publikováno 02 leden 2018 - 9:42
No, zajímaly by mě spíše poslední logy. Jak někdo může zdůvodnil NA log o kterém píše Erebi...
Publikováno 02 leden 2018 - 10:02
Zduvodneni ja takoveto:
Panczelos huszar (GC76KCW) on your watchlist has a new log:
Log:
U této kešky s zbláznil owner, prosím archivovat!
Tento příspěvek byl upraven od Samaell: 02 leden 2018 - 10:12
Publikováno 02 leden 2018 - 10:18
Jak tak na to koukám, opět zvítězila lež a nenávist nad pravdou a láskou, jak taky jinak...
" ...jistěže ve světě nakonec zvítězí Pravda
ale až dokáže to co dokáže Lež..."
Vladimír Vysockij v překladu Milana Dvořáka
Publikováno 02 leden 2018 - 10:39
No, řekl bych, že RW je rozumný člověk a na podobné výlevy nebude reagovat... Předpokládám, že NA log je od anonymního nicku...
Publikováno 02 leden 2018 - 10:47
Publikováno 02 leden 2018 - 12:48
Hmm, to je docela škoda. I když nevím, proč ji archivovali... Do logu nevidím.
Stále si říkám, že by chtělo proti těmto nešvarům bojovat trochu více, jen kde na to vzít čas :-(
Publikováno 02 leden 2018 - 13:49
V poslední době v nás při diskuzi nejednodušše vykrystalizoval konečný názor, že nastal ten správný čas poslat tuto kešku do Věčných lovišť.
Gratulujeme všem, kteří tuto mysterku dokázali vyluštit. A opravdově se z toho radovali. Protože radosti a štěstí není na světě nikdy dost.
Všem těm, kteří hází špínu na nás, ownery, posíláme jednu nevyžádanou ale účinnou radu: zdaleka nejefektivnějším způsobem jak změnit svět k lepšímu, je začít u sebe.
Na závěr a především přejeme mladým manželům krásný a dlouhý společný život! Proto ta keš přece vznikla a je třeba to ještě jednou připomenout.
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 02 leden 2018 - 14:09
Hmm, to je docela škoda. I když nevím, proč ji archivovali... Do logu nevidím.
Stále si říkám, že by chtělo proti těmto nešvarům bojovat trochu více, jen kde na to vzít čas :-(
Zkus si někde založit klidně i jednoduchou mysterku (multinu, letterbox) a pak na finálkářský server dej falešné souřadnice. Uvidíš, jak se ti začnou hrnout DNF logy. Bojuješ a přitom tomu nemusíš věnovat ani minutu navíc. :-)
Publikováno 02 leden 2018 - 14:16
Zkus si někde založit klidně i jednoduchou mysterku (multinu, letterbox) a pak na finálkářský server dej falešné souřadnice. Uvidíš, jak se ti začnou hrnout DNF logy. Bojuješ a přitom tomu nemusíš věnovat ani minutu navíc. :-)
Nemysli si, o podobné možnosti vím. Jenže nevím, kolik je těch finálkových webů vlastně je...
A stále se k tomu odhodlávám u svých současných kešek. Změnit umístění a to by mělo bohatě stačit:-). Finální souřadnice jim pak budou na prd ;-). Jenže kde na to vzít čas, když nemám poslední dobou čas ani na lovení. Max. na občasné kecání tady na fóru :-(
Publikováno 02 leden 2018 - 14:32
Přesuny bohužel moc nepomáhají, resp. pomáhají pouze dočasně. Vždy se časem najde nějaký další *** který to na server(y) nahraje v tom novém umístění. Jedině na to upozornit, ať je jasné, kdo na ty servery nahrává obsah a kdo loví podle toho. Škoda, že ty nicky kačerů zalogovaných do té nesprávné keše, nejsou veřejně k dispozici. Na druhé straně, většina z nich asi nepřekvapí. A části z nich by se to asi stejně nijak nedotklo.
Jen malý příklad z diskuze, HANSMATT alias Janus.
Tento příspěvek byl upraven od qwertyuiop: 02 leden 2018 - 14:34
Publikováno 02 leden 2018 - 14:41
hmm. to je ale terminus technikus: Ownerskej zmetek :-(
nejsou to nahodou owneri, kteri tu hru zadarmo tvori? Nebude owneru, nebude kesek. :-(
Edit: to kradeni kesi z terenu je taky dost dobry
Tento příspěvek byl upraven od Samaell: 02 leden 2018 - 14:53
Publikováno 02 leden 2018 - 14:45
Podvodníci podvedeni... mně to přijde jako hezký start do Nového roku.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 02 leden 2018 - 15:02
Přesouváním finálek, zadáváním špatným souřadnic, nastavováním pastí a podobnými aktivitami jenom přistupuješ na jejich hru a necháváš se jimi ovlivňovat. Vlastně tancuješ, jak oni pískají, i když v opačném rytmu.
Podle mě jediný smysl má opovržení — důsledné a nekompromisní. To je ale příliš idealistické a tudíž neuskutečnitelné. Ale jedině tím, že většina kačerů bude podobné chování opravdu odsuzovat (nejen v diskuzích, ale i když se nikdo nedívá) a od podobných prznitelů si ani kůrku nevezme, se to může začít zlepšovat. Všechno ostatní je sysifovská práce.
Jenže ono to má spíš opačný směr. Finálkařit začínají už i kačeři, do kterých bych to byl nikdy neřekl a byl bych ochoten je považovat za poctivce. A když se na „falešnou finálku“, ke které se nejde běžným luštěním nijak dostat, jako jediný nachytá sám reviewer, tak je to jednak průser jak vrata a jednak obrázek současného geocachingu. A těm, kteří se snaží hrát poctivě, se ti ostatní budou v lepším případě vysmívat (třeba i nikoliv do očí, ale za zády určitě), v tom horším je budou titulovat termíny jako „ownerský zmetek“, „svině“ apod.
HANSMATT alias Janus, sám sebe titulující „Velký praktik“, je nemocný člověk, který si tímto léčí svoje komplexy a uražené ego. Takoví se najdou v každém větším společenství a bojovat proti nim nemá cenu. Těch je ale jen pár. Problémem jsou ti ostatní, naoko slušní, do kterých by to většina neřekla. Kteří čas od času využijí podobných „služeb“ a nevidí v tom nic špatného.
Publikováno 02 leden 2018 - 16:36
Zkus si někde založit klidně i jednoduchou mysterku (multinu, letterbox) a pak na finálkářský server dej falešné souřadnice.
Byl jsem kolegovi na úplně nové mysterce, za hodinu po publikaci jsem přijel domů s tím, že na finálky dám falešné souřadnice do hlubokého lesa. Ale už tam byla se správnými souřadnicemi i s kódem zámku. Jsou to rychlíci, to bys tam musel dát hned pár minut po publikaci, jinak jsi druhý.
Publikováno 02 leden 2018 - 17:01
Z jiného soudku: mám doma logbook mysterky, která se přesunula někdy v roce 2014 a přesto na místě zůstala "dočasná" finálka. Za ty tři roky, než jsem ji z terénu odnesl a kdy se k těmto souřadnicím zkrátka nedalo dostat, se v logbooku objevila zajímavá řádka jmen. Já se vlastně vůbec ničemu nedivím...
Publikováno 02 leden 2018 - 17:53
Berdo, a fakt se do te docasne schranky nemohli zalogovat ti, kteri ji poctive vylustili, jen pro ni hned nebezeli? Ja jen abys je nehazel do stejneho pytle.
Publikováno 02 leden 2018 - 18:05
Hmm. Takže: stage, která se dala vyluštit a ve které byly v roce 2014 indicie k finálce (jen tam, nikde jinde, nikde online) je nyní finálkou. A tři roky (!) někdy "omylem" loguje finálku na původních, tři roky nevyluštitelných souřadnicích. A ono je to poctivě vyluštěno. Tak určitě.
Ne, HaLuMo, ne, nemohli.
EDIT: "byl" změněno na "byly", můj překlep, za který se omlouvám...
Tento příspěvek byl upraven od berda: 02 leden 2018 - 18:08
Publikováno 02 leden 2018 - 18:09
Hmm. Takže: stage, která se dala vyluštit a ve které byl v roce 2014 indicie k finálce (jen tam, nikde jinde, nikde online) je nyní finálkou. A tři roky (!) někdy "omylem" loguje finálku na původních, tři roky nevyluštitelných souřadnicích. A ono je to poctivě vyluštěno. Tak určitě.
Ne, HaLuMo, ne, nemohli.
No vidis, ja bych to treba zalogoval. Mam vylustene kese i vice nez 3 roky (ted jsem koukal a rekord vylustene, zive a neodlovene kese je skoro 5 let) a jeste jsem je neodlovil (a uz asi neodlovim).
Tzn. Pokud bych na ni sel a nasel tam krabicku s logama, tak bych se o ni zalogoval a vubec bych netusil, ze se to dneska lusti jinak a krabicka je jinde.
9 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů