Sice to jako owneri asi nevyuzijeme. U nasich kesi je lusteni jednoduchy (spise aby si kaceri precetli listing kdyz uz jsme se s nim psali ) a asi i v budoucnu moc nepritvrdime. Spise se snazime delat pekne finalky, kdo nektere odlovil tak vi. Ale premyslel jsem jake jsou moznosti ochrany proti finalkarum. Napadaji me asi jen 3 a to je ta prvni stejne finalkarema podchytitelna.
1. zamek kdy kod je z indici ale nelze jej zpetne spocitat ze souradnic - ale staci sdilet i kod, leda jej obcas menit ale to by otravovalo ostatni kacery, ze musi zkouset nekolik variant.
2. neco jako tato kes kdy owner sice nemuze mazat logy finalkaru ale muze zverejnit ty, kteri dolustili a naopak i ty kteri jsou zalogovani ale nemaji u nej zaznam. V kontextu teto debaty je ten seznam zajimavy...
3 stehuji si se logbook po stage, jako u teto kese tu jsem vzdal protoze na 2 stage, ktere jsem v lete navstivil bylo zamudleno a na dalsi se mi nechtelo. Ale treba lesni variantu (rozumne dlouhou) bych docela dal, mohla by to byt sranda.
Napada nekoho jeste jiny napad?
BTW: o Hansmattovi alias Janusovi jsem si podle kesi udelal jisty ale jeste relativne priznivy obrazek. Pak jsem ledacos zaslechl coz jej trochu vybarvilo, ale to co tu od nej dnes nekdo postnul je teda sila. Slovy klasika "To neni clovek, to je vul, vemte na nej hul!". Sice taky nejsem Mirek Dusin a obcas si nechame napovedet vice nez by bylo ownerovi mile, svezeme se s prateli nebo neco ubrutime (jako se mi uplne nahodou podarilo dnes) ale to vetsinou nejak prizname nebo alespon drzime hubu. Navic se snazime alespon pochopit princip lusteni, nebo necim prispet. A na co proste nemame to nelovime, proto mame minimum D nebo T5. Ono u tech D5 plati to co uvedl dr.vota, to fakt vylustit a hned jet pro kesku nez zmizi. Taky uz jsem par suplikovek vyhodil a mozna bych opet mohl v databazi GeoGetu udelat cistku... Jestli nekdy budu mit dost casu, tak napisu ownerovi te 2. kese jestli ji nehodla behem par tydnu archivovat a pustim se do toho