Tvl, jsi mimo. Jak bys to zalogoval, když na vypočtených souřadnicích byla stage? A v ní teprve odkaz na finálku? V roce 2014 owner udělal z této stage finálku a ta původní, stovky metrů daleko, byla kýmsi "obnovena" a celou tu dobu logována, aniž by na ni byl jakýkoli odkaz. Fakt je to náhodou? Jak se člověk k těm souřadnicím dostane, když je ani nemůže vyluštit, bez návštěvy stage , kde ty indicie už tři roky nejsou?
Nevím, jak daleko ta původní finálka byla, ale občas se mi stává, že mám naplánovaný výlet, odlovím stage, kde pak finálka je zpátky po trase, nebo směrem, kam zrovna nejdeme, takže není čas (a nálada) se vracet. Po výletě si zpracuji poznámky a "zapíšu" poznatky - v tomto případě bych si zapsal souřadnice finálky. Když se pak do místa dostanu, jedu už rovnou na finálku. Sice se mi párkrát stalo, že už tam ta finálka nebyla, ale už jsem takto odlovil dost kešek. Klidně několik let po nálezu poslední stage. Takže bych úplně všechny neházel do jednoho pytle. Může se jednat i o pár lidí, kteří si jen pořádně nepřečetli listing a zmínku o změně. Přiznám se, že tohle se mi občas stalo, když jsem jel náhodou kolem nějakého uloženého finálního WP, že jsem hledal na místě finálky a pak jsem se chytal za hlavu, že jsem si měl přečíst listing :-). I když je pravděpodobné, že dost velká část z těch zalogovaných není tento případ...
No vidis, ja bych to treba zalogoval. Mam vylustene kese i vice nez 3 roky (ted jsem koukal a rekord vylustene, zive a neodlovene kese je skoro 5 let) a jeste jsem je neodlovil (a uz asi neodlovim).
Tzn. Pokud bych na ni sel a nasel tam krabicku s logama, tak bych se o ni zalogoval a vubec bych netusil, ze se to dneska lusti jinak a krabicka je jinde.
Naposledy loni takto mám odlovenou kešku, kterou jsem začal lovit víc jak o 9 let předtím, jen jsem ji na místě tenkrát nenašel.
A podobných mám v šuplíku docela hodně :-(