Byl jsem na nekolika PowerTrailech. A pri perfektni priprave jsme dali za 14 hodin 400 kesi. Jsem presvedceny, ze dat vice nez 600 za den je bez rozdeleni skupiny nemozne. Kdyz se clovek podiva na statistiku nejlepsich ceskych hracu, tak by me osobne zajimalo, jakym zazrakem se jim to povedlo. Protoze i se spolecnym razitkem, pripravou, kde jsme meli pripravene hinty, info, jestli je keska nalevo, nebo napravo jsme se na lepsi cisla nedostali. U nejlepsich borcu mi to vychazi na mene nez minutu na kes. Za mene nez minutu musi: Ujet alespon 161 metru, vysednout, najit kesku, otevrit kesku, vytahnout logbook, obtisknout razitko, smotat logbook, zandat do kesky a zavrit ji, uklidit na misto, nasednout. Jeee. on je na vrcholu seznamu i nas superborec. :-(
https://project-gc.c...ter&chartpage=1
Jsou traily kde 600 lze udelat i bez perfektni pripravy a pokud bude clovek chtit stravit 24 v aute da se dostat i na 800, kdyz budu pocitat ze za tmy to pujde pomaleji.
Viz E.T., 418 kesi za 10 hodin, priprava spocivala ve stazeni PQ - jo, to byl opruz protoze tam bylo na jednom miste snad 5000 kesi, natankovani plne nadrze & kanystru na piti den predem a dispozice s vozem s posuvnymi dvermi aby nebylo potreba porad otevirat. S ohledem na rytmus
1/ odlov kes
2/ popojed o tri telegrani sloupy
3/ opakuj bod 1 do zblbnuti
neni moc co pripravovat, jen po prujezdu je treba vymest 10kg poustniho pisku :-) Provoz 0, vyskyt mudlu 0, hledani neni treba protoze kese jsou porad na stejnem miste.
..... ale je to opruz a podruhe bych do toho fakt nesel.