Geodepresivní koutek III
Publikováno 09 January 2018 - 16:28
Publikováno 09 January 2018 - 16:50
To by tu hru skoro nikdo nehrál...
Možná by to bylo lepší...
Publikováno 09 January 2018 - 17:43
Ono by úplně stačilo, kdyby počty odlovených keší viděl jen vlastník daného nicku...
To by asi dopadlo jako s finálkami, byly by servery, kde by postižení jedinci sdíleli velikost pindíka bodové konto.
Publikováno 09 January 2018 - 18:44
Já logy proti logbooku kontroluji jen příležitostně, ale po nájezdu "MT" bych to zkontrolovat šel. Je velká šance, že v LB vůbec nebudou.
No jednou jsem to zkusil na docela tezke mysterce na Kladne a prekvapilo mne ze "MT" v logbooku byl zalogovan. Tak jsem to zkusil na sousedni mysterce a vite jaky byl vysledek? "MT" tam byl tez zalogovan. Tak jsem tehda odesel docela prekvapen domu.
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 09 January 2018 - 19:46
Problém, který člověk nedokáže je ten, jestli logoval přímo Jonea a nebo někdo jiný za něj.
A to co napsal sambar439 s tím naprosto souhlasím. Kdyby své body viděl jen dotyčný, asi by to byla pro takové jako je Jonea, velká rána.
Publikováno 09 January 2018 - 19:55
Jsem v "depresi" nebo možná spíš jen nasr.... Mám systém v ČJ, Chrome v ČJ ale některý stránky se mi ukazujou jen v AJ a nejde to nijak přepnout (např mapy.cz se vždy načtou jako en.mapy.cz, Google.com jen v AJ, Youtube taky...). Nemá někdo stejnou zkušenost? Neřešili jste to někdo taky? AJ jako jazyk mi neva, díky práci s ním nemám problém, ale se-e mi, když si najednou PC dělá takhle co chce. Příště by to mohlo bejt třeba v hebrejštině!
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 09 January 2018 - 20:01
Nepripojujes se pres proxy v nejake cizi zemi?
Leda, že by mne O2 přesměrovalo někam do tramtárie. Divný je ale to, že to dělaj jen některý stránky... A ačkoliv mi google.com dole napíše Czechia, mam ho jen v AJ.
Publikováno 09 January 2018 - 20:27
Ono by úplně stačilo, kdyby počty odlovených keší viděl jen vlastník daného nicku...
To je hodne dobrej napad. Mysim, ze by hodne podvodniku prislo o duvod mit vsechny mysterky.
Publikováno 09 January 2018 - 20:33
To by bylo super. Dobrej napad a byl by klid.
Publikováno 09 January 2018 - 20:55
Jo, zajímavá myšlenka. Když si vzpomenu, co všechno Groundspeak rozbil tím, že svévolně při použití jeho ověřovače přesunuje souřadnice vyluštěné mysterky z úvodních na finální, snad si ani nechci představovat, jaké nedozírné následky by mělo skrytí nálezů pro ostatní. Asi by se tím zcela zrušily challenge cache, že? Za mě teda žádná škoda, ale tuším, že třeba i na tomto serveru by padala nejen slova nevole, ale i vole.
Publikováno 09 January 2018 - 21:59
Chrome v ČJ ale některý stránky se mi ukazujou jen v AJ
Mapy.cz jdou jednoduše přepnout, necháš vysunout pravý boční panel, volba jazyka v pravém dolním rohu, zvolený jazyk si mapy.cz pamatují.
Tipnul bych si, že máš v Chrome špatně navolené jazyky.
https://support.goog...r/1059490?hl=cs
Koukni na bod Zobrazení webových stránek v tomto jazyce, čeština má být první (nahoře).
Tento příspěvek byl upraven od honzak123456: 09 January 2018 - 22:00
Publikováno 09 January 2018 - 22:05
Jsem v "depresi" nebo možná spíš jen nasr.... Mám systém v ČJ, Chrome v ČJ ale některý stránky se mi ukazujou jen v AJ a nejde to nijak přepnout (např mapy.cz se vždy načtou jako en.mapy.cz, Google.com jen v AJ, Youtube taky...). Nemá někdo stejnou zkušenost? Neřešili jste to někdo taky? AJ jako jazyk mi neva, díky práci s ním nemám problém, ale se-e mi, když si najednou PC dělá takhle co chce. Příště by to mohlo bejt třeba v hebrejštině!
Problém může být v tom, že se prohlížeč nahrál v angličtině. Jestli jsi tedy už nezkoušel, zkus vpravo nahoře kliknout na tři tečky a otevři seting. Poté zcela dole klikni na view extended a teprve tam se koukni, co máš nastavený za jazyk a zda ti jde změnit.
Publikováno 09 January 2018 - 22:14
honzak & tommy: Tohle bylo první co jsem zkoumal. Všechno správně. Co se týká těch Mapy.cz tak tam to sice přepnu, ale pokud vypnu prohlížeč a zas ho zapnu, opět en.mapy.cz ... Přitom jiný weby si nastavení uživatele pamatujou. Ani doplňky vyjma AdBlocku nemám už v CH žádný. Na problémovejch webech jsem ho zkusil vypnout, protože už se mi stalo, že mi například kompletně mrvil CSS načítaný stránky.
Publikováno 09 January 2018 - 22:24
Tak snad někdo bude vědět a poradí. Mě už napadá jen reset v nastavení, ale ten smaže všechno včetně rozšíření a záložek.
Publikováno 10 January 2018 - 4:39
Zkus vyčistit komplet celou historii i cokies a jiné zbytečnosti. Pak to nastav do cz podle svého a uvidi se.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 10 January 2018 - 6:30
Já mažu jen offline obsah a mezipaměť. Zkus nejdřív to. Pak cookies pro ty určité stránky, co jdou špatně. Smazáním všeho si zrušíš všechna automatická přihlašování, nastavení, historii, našeptávače, atd. Ale pokud chceš, smaž to všechno, jen budeš marně vzpomínat na jména a hesla, pod kterými ses někam přihlašoval.
Publikováno 10 January 2018 - 6:53
Problém, který člověk nedokáže je ten, jestli logoval přímo Jonea a nebo někdo jiný za něj.
U Joney to podle jeho slov, která mi napsal, když jsem nu na své keši smazal log bez zápisu v logbooku, funguje jinak. On totiž nehraje sám na sebe. Podle toho, co mi tehdy napsal, je to "početný tým". Takže má asi (určitě) velké hejno kačerů, kteří loví jak na svůj nick, tak logují i jako MT Jonea. I proto je v jeden okamžik MT Jonea zalogován třeba v Praze, Bratislavě, Stockholmu, Barmě...
Takto funguje mnoho "týmů" po celém světě, fungují tak i u nás. A fungují tak i v tej Americe, kde mají statisíce nálezů. Tímto se Joney nijak nezastávám, to jen pro upřesnění, jak Jonea funguje. On sám to i zdůrazňuje už svým nickem - MT
Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 10 January 2018 - 6:54
Publikováno 10 January 2018 - 7:40
Po nedávné zdejší diskuzi jsem se taky zaregistroval na jeden finálkový server a zjistil, že tam mám všechny svoje multiny, mysterky i letterboxy, včetně nějakých doplňujících údajů typu hledejte víc vlevo... Je tam i počítadlo, kolik finálkářů tu kešku odlovilo a kupodivu to není zas tak moc, je to jeden z devíti.
A které finálky jsi tam nahrál výměnou?
Publikováno 10 January 2018 - 8:48
U Joney to podle jeho slov, která mi napsal, když jsem nu na své keši smazal log bez zápisu v logbooku, funguje jinak. On totiž nehraje sám na sebe. Podle toho, co mi tehdy napsal, je to "početný tým". Takže má asi (určitě) velké hejno kačerů, kteří loví jak na svůj nick, tak logují i jako MT Jonea. I proto je v jeden okamžik MT Jonea zalogován třeba v Praze, Bratislavě, Stockholmu, Barmě...
Takto funguje mnoho "týmů" po celém světě, fungují tak i u nás. A fungují tak i v tej Americe, kde mají statisíce nálezů. Tímto se Joney nijak nezastávám, to jen pro upřesnění, jak Jonea funguje. On sám to i zdůrazňuje už svým nickem - MT
To je jen další Joneova a jemu podobných podvodníků lež a výmluva. Je to prostě člověk vzývající kult čísla v profilu. Ten kdo ho zná déle, ví že tohle co dělá, dělal i před tím než si před nick přidal zkratku MT. Jinak zkratka MT? Dá se vysvětlit mnoha způsoby. Třeba marný trotl?
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů