Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#701 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 4:42

Smrk napsal/a:
Jacka by jim mohla zkusit vysvětlit, jak to pak budou tam nahoře obhajovat, až jim ty jejich falešné logbooky někdo omlátí o hlavu :-)

Tam nahoře? No nevím nevím... Aneb jak se praví v jedné hezké filmové pohádce: Ať už peklo bylo nebo nebylo, vymyšleno bylo dobře.

No, berme to z té světlejší stránky - není snad lepší, když se rodinní příslušníci, přátelé, kolegové, známí i doposud neznámí svým jednáním vybarví už podle takové "nevinné hry", než kdyby to zjištění přišlo až ve chvíli, kdy o něco opravdu jde?

Ale ať zase trochu oživíme téma něčím méně vážným: Tenhle týden systematicky objíždím a kontroluju svoje keše. Včera za soumraku se vracím domů z jedné takové dlouhé výpravy, druhý den čeká další (a rak furt pryč v jednom kole až do soboty), těším se po všem tom harcování na teplé mlíčko a večeři, cvaknu v předsíni vypinačem - a ono tma. Nejde proud. U nás, u sousedů, v celé ulici, kdovíkde všude vlastně. Kdyby byla nějaká bouřka nebo tak, neřeknu, ale počasí zrovna klidné, tak netuším, co za tím bylo, jesli nějaký chmyták po kovech či kačer, který, v duchu nedávné diskuse, hrábnul, kam neměl. Každopádně místo odpočinku a dokončení příprav popisků pro krabičky na zítřek tak černá hodinka při paštice a rohlících od minulého týdne, než to konečně zase někde nahodili. Relax non plus ultra...
  • 0

#702 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 9:42

lubbez napsal/a:
To já si takhle v neděli ráno loguju kešky. Protože v neděli ráno mám iq opravdu hodně nízko, stáhnu si z Oregona nálezy a protože jsou to jenom GCkódy, tak v klidu dohledávám na mapě pomalu loguju jeden za druhým. Najednou cink a mail od Alkeho, že v logbooku Žebráckého kačera 4 nejsem zapsanej. To že jsem se zapisoval, si opravdu pamatuji, zase nejsem tak blbej a tak mu to píšu nazpět i včetně popisu keše. Alkeho odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, "loguješ si čtyřku, ale byl jsi u pětky." S nadsázkou lze říci, že nebýt Alkeho, tak jsem se zařadil mezi honibody logující kešky, u kterých nikdy nebyli. :D:D:D

On je totiz Alke svedomitej owner, kterej nejen ze dela dobry kese, ale i si radne plni svoje povinnosti. Takze kdyz ho v nedeli rano probudi mail ze mu logujes kes, rychle (pravdepodobne jeste v pyzamu) hupne do kanad co ma pripraveny u postele a bleskem jede zkontrolovat logbook zda je vse v poradku. Obratem mas zpatky pojeb zes tam nebyl. Zatimco treba ja na kotoucovce od publikace jeste nebyl na kontrole a to uz je skoro rok. Budu se muset podivat jestli je vse v poradku, jestli se NYXarum treba neodlepila z logbooku nalepka (ta nejak hrozne spatne drzi a temer vzdy upadne :-) a tak vubec.
  • 0

#703 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 12:25

U jedné mysterky jsem oběhal všech 9 stage a na finálku šel s bratrem, aby to nemusel ocházet znovu. Dnes si u tý keše čtu starší logy a zjistím, že bratr to rozkecal všem kamarádům, kteří ze mě mámili finálku aby to nemuseli hledat. To naštve :( GC2QBBM
  • 0

#704 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 12:52

P€T@ - to naštve, zvlášť, když je to takhle v rodině... ale aspoň víš, odkud vítr fouká. Mnou se někdo ohání při odlovu žebráckých kačerů, že má souřadnice ode mně a já vůbec netuším, kdo to je... souřadnice nerozdávám na potkání...
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#705 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 14:14

Toniczech napsal/a: Nejde proud.

Ber to pozitivne, tys mel, na rozdil od sousedu, bezpochyby na hlave celovku.
  • 0

#706 mysakf

mysakf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 288 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 14:25

Smrk napsal/a:
Další frajer s tisíci nálezy, který loguje ztracenou krabku :-(

http://www.geocachin...7a-77d2a68afc63

Vypadá to, že Geo.Benedikt@CZ je dobrej expert, takhle se vypořádal s keší, kterou jsem na dovolené nedal.
http://coord.info/GLC1BYVM
Docela se divím, že se do logu přiznává, že nenašel.
  • 0
Vložený obrázek

#707 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 14:58

P€T@ napsal/a:
... na finálku šel s bratrem... a zjistím, že bratr to rozkecal všem kamarádům...

Tvůj bratr je vůbec vykutálený kačer :-)
  • 0

#708 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 15:00

mysakf napsal/a:

Smrk napsal/a:

Vypadá to, že Geo.Benedikt@CZ je dobrej expert, takhle se vypořádal s keší, kterou jsem na dovolené nedal.

Docela se divím, že owner takový log okamžitě nesmaže. Je smutné, že mu něco takového tak lehce projde.
  • 0

#709 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 15:11

Mozna by mohl gc.com pridat jeste log Visited, takze kdo by nasel misto a ne krabici a logbook by si logoval visited a na mape by mel smajlika :)
  • 0
MaFa

#710 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 15:14

Smrk napsal/a:

mysakf napsal/a:

Smrk napsal/a:

Docela se divím, že owner takový log okamžitě nesmaže. Je smutné, že mu něco takového tak lehce projde.

Jeho boj.....běžte radši lovit místo toho neustálýho brečení tady. ;)
  • 0

#711 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 15:32

WitkoAWendy napsal/a:

Jsi v geodepresivním koutku, tady se nic jiného neočekává.
  • 0
.

#712 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 15:33

WitkoAWendy napsal/a:

Tuhle hlášku tady vidím každou chvíli, když se někdo rozčiluje nad porušováním pravidel. Tady nejde jen o to, že ten člověk podvádí. Když švindluje ve hře, jak se pak asi chová v běžném životě? To jsou klasičtí vyčůránkové, kteří potřebují dostat přes prsty. Mají neustále radost z drobných podvůdků. Tuhle se zdejchnou v práci, tuhle jedou na červenou, támhle neupozorní prodavačku, že se přepočítala, v práci neupozorní kolegu na schůzku, vždy se přidá na stranu většiny, pomlouvá atd.

Mě takoví lidé hodně vadí a ještě horší je, že to naprostá většina lidí přehlíží. Dneska jsem například šel po chodníku do práce a mezi chodníkem a silnicí je takový ten červený pruh pro cyklisty. A po chodníku si to valí cyklista a haleká na lidi na tramvajové zastávce, aby mu uhnuli. A co myslíte, že se stalo? Všichni uhnuli. Jen moje manželka na něj začala hulákat, že má buď slézt z kola nebo má mazat do vyhrazeného pruhu. Ostatní jen čuměli (jeho boj, radši šli lovit kešky).
  • 0

#713 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 15:35

Smrku,Smrku...tobě brzo praskne cévka v mozku :D
  • 0

#714 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 15:38

ps: já je nehájím,je mi jedno jak kdo hraje.Osobně pravidla dodržuji a že si to někdo kazí sám sobě je mi šumák
  • 0

#715 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 15:44

Takze jsi vubec nepochopil, co tu Smrk psal.
  • 0

#716 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 15:53

Nepochopil a nepochopil, že v civilním životě je to mnohem horší. Právě díky tomu, že takovým....většina ustupuje a oni se chovají hůř a hůř, když ví, že jim to projde. Začarovaný kruh.Právě si podobnou situaci "užívám" a těším se, až vypadnu uklidnit se na keše. Jestli potkám někoho jako Smrk v sobotu, tak už asi cévky fakt nevydrží. No není to na opravdovou depku? PS: Smrku, ještě lepší je cyklista jedoucí jednosměrkou v protisměru proti tobě v autě + diví se, že ty mu nechceš uhnout ( zleva i zprava parkující auta) a hrdě ti vyhrožuje, že ti poškrábe auto. Kdyby to nebyl každý týden někdo jiný, měla bych podezření, že se Š3 přestěhoval.:o
  • 0

#717 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 16:01

HaLuMa napsal/a:
Takze jsi vubec nepochopil, co tu Smrk psal.

Ale jo,jenže jakej má smysl se rozčilovat nad blbostí ostatních? Sám jsem se takhle čílil kdyz jsem zjistil podvod při logovani jedné svojí keše a logy jsem chtěl smazat což jsem potom i udělal ale nedokážeš si představit ten humbuk okolo toho(viz. S4T4N) Takže jsem si od kešovaní dal rok a půl pauzu,nabral druhej dech,všechny svoje keše dal k adopci nebo šli do archivu a už se nerozčiluju,protože to prostě nemá smysl.Hraju si tak jak je mi to příjemné a co dělají ostatní toho si v této hře už nevšímám.
  • 0

#718 kosmohill

kosmohill

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 125 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 16:03

P€T@ napsal/a:
U jedné mysterky jsem oběhal všech 9 stage a na finálku šel s bratrem, aby to nemusel ocházet znovu. Dnes si u tý keše čtu starší logy a zjistím, že bratr to rozkecal všem kamarádům, kteří ze mě mámili finálku aby to nemuseli hledat. To naštve :(
GC2QBBM

Aaa, braska se uz zase oklepal...
Popadni ho za fligr a prived ho na nejaky vhodny event, az se objevi. Mozna naivni myslenka, ale treba mu osobni kontakt s temi jmeny z listingu prospeje a zmeni pristup.
Jinak zas nekde prestreli a skonci pod palbou pulky okresu... Zaslouzene...
Ona ta blazena "anonymita" internetu plodi ruzny individua - viz mistni troll...
  • 0

#719 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 16:04

Přesně tak, cyklofašisti (dokonce i na geoforu) jsou nejhorší. A to když tak člověk jede večer a jen tak tak objíždí zombie-neosvětlené-podnapilé cyklouše, to je pak zábava ;) Smrkova manželka má +
  • 0

*

#720 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 16:06

Zvedavko,byl jsem na Eventu Czechoslovak event tour v Pardubicích a v logbooku jsem zahlídl tvoje razítko s ještěrkou z Českých Buďejic.Docela mě to potěšilo,proč to nevím. :D Ale to spíš patří do georadostnyho koutku tak sr za OT.
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama