Podívejte se na poslední odstavec keše - přímo vybízí k nedodržování základního pravidla, BÝT ZAPSANÝ v LOGBOOKU v KEŠI.
https://coord.info/GC7H3E3
To jsem zvědavá, jestli ownerka odstavec upraví nebo se bude dít něco naprosto jiného.
Asi fakt hrajeme každý jinou hru...Už to beru jako smutný fakt - alespoň podle chování v gc vím, kdo je kdo a s kým na výpravy ano a s kým ne.
Moc pěkné, WN log upozorňující, že poslední odstavec porušuje pravidla, mi byl smazán a přišel mail "roztomilý" mail......takže hurá, porušovat pravidla je normální a kdyby to snad někoho nenapadlo, tak ho k tomu vyzve rovnou owner. To byla ode mě fakt drzost napsat, že základní pravidlo gc je být zapsaný v logbooku v keši!
Skoro mám chuť se v odpovídajícím vláknu zeptat našich revírníků. S jedním se brzo potkám na eventu a tak se ho zeptám před komunitou, jak se mu tohle líbí.
Ještě jsem měla moje WN v dalším okně a tak ho sem překopíruji:
Poslední odstavec je proti pravidlům - pokud nejsem zalogovaná v logbooku v keši, nemohu si logovat FI !!!
Základní pravidlo geocachingu by se mělo dodržovat a ne nabádat v listingu k jeho porušování.
Nespočítala bych, kolikrát se mi stalo, že keš byla vymudlená a nikdy by mě nenapadlo si logovat nález.
Jako ownerka bys měla pravidla znát a dodržovat je - zavázala jsi se k tomu při vstupu do hry.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 17 January 2018 - 17:25