ale všechny si je zaloguješ...nebo je taky poctivě vynecháš?
Už jsem tady jednou psala, že takový trail udělat a udržovat dá dost práce. Obvykle každé místo znamená nějaký pěkný kout či nedaleké zajímavé místo.Ale to honěbodi vůbec netuší. Není to o tom zapsat se do krabičky, nebo jen napsat hromadný log a tam dát dovětek, "některé byly mokré, některé nebyly," a pak si zaloguje všech 30, třeba. Nás to baví, na kole nebo pěšky, ne popojíždět autem. Je to takový průvodce krajinou.
Chápu, že je to bráno jako urážka, protože předpokládáš, že taxoft a kdokoliv jiný, kdo takto projde kolem keše, podvádí. Nebo ty loguješ keš, kterou jsi nenašla? Já rozhodně ne. A taky mi nedělá velký problém projít kolem keše, ale neobtěžovat se zápisem do logbooku a tím pádem nepsat FI log. Někdy ani netuším, že jsem nějakou keš minul, protože cíl je jiný, třeba nějaká náročnější a mnohem zajímavější keš.
jen na čtyřech,ale tak o 30ti keších. Cesty kudy vedly se mi moc líbily, nehnali jsme se, naopak tím hledáním a focením okolí pěkně kilometry ubíhaly. Nemůžu za to, že nás to bavilo. Asi se těmi častými nálezy a chvátáním keše opotřebují. Já osobně bych na něco takového vytvářet neměla. Stejně je nikdo neocení. Dělala jsem si ke každé keši poznámky, když nebyla v pořádku, napsala jsem ve finále jejich čísla. Autor si také trochu slušnosti zaslouží.
Citace z http://wiki.geocachi...iki/Power_trail
Power trail (také zkráceně PT, PWT, nebo též Power line) označuje sérii keší, které jsou rozmístěné podél cesty obvykle v minimálních možných vzdálenostech (od 161 metrů do několika stovek metrů). Hlavním smyslem takových sérií je umožnit kačerům zaznamenat co nejvíce úspěšných nálezů v co nejkratším čase. Na rozdíl od obrazců není jejich smyslem utvořit v mapě žádný konkrétní symbol.
V zahraničí se jako power trail berou série keší větší než 100 keší a cílem je nasbírat za zvolený časový úsek (den/týden) co nejvíce bodů
Jinými slovy, na žádném powertrailu jsi nebyla, nezaměňuj to se sérií někde v lese.
Tento příspěvek byl upraven od bejcci: 21 January 2018 - 21:04