Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#7541 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 140 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 7:27

Alke, podle svych slov, po kazdem nalezu umisteni a provedeni kesky meni. Jestli je to pravda, to nemohu posoudit - nenasel jsem ji ani jednou :-) Tak treba ted je to provedeni obzvlaste mimikrujici.

Tento příspěvek byl upraven od gord: 22 leden 2018 - 7:27

• 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#7542 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 11:06

šly přes město, po silnici, přes les taky, sto jich nebylo, ale do 200 metrů za sebou byly.. Když se někomu nelíbí, tak na ně nemusí chodit. Zas jsem se tady poučila. Neříkat svůj názor! A konečně vím, že jsem nikde nebyla :-) hezký večer všem :-)

Podívej, diskutujeme tady, tak podle toho tu říká každý svůj názor. To, že má někdo trochu jiný názor, ještě neznamená, že ten tvůj je špatný. Neměla by ses urazit kvůli tomu, že někdo s tebou nesouhlasil.

Jinak k tomu rozlišování PWT - jsou jednotlivé keše, jsou série keší, které jsou spolu spojené jen tématem, ale jsou rozházené, jsou série keší "za sebou" někde v terénu a jsou PWT. Přesná definice není a podle toho, jak to kdo vidí, tak to rozlišuje. Já osobně vidím PWT v tom, když jsou u silnic. Pokud jsou tam, kde nejde projet autem, jsou to spíše série. I když někdy dnešní série svou početností dohánějí PWT.

I když si dnes už myslím, že nad 25 keší v sérii / PWT je moc. Dle mého názoru by klidně v celé republice stačilo tak 2-3 PWT nad 100 keší, a tak 10-20 sérií kolem 50 keší a bohatě by to stačilo. Prostě jako koření... To, co se děje dnes mi přijde až moc velká devalvace.

Ale je to móda a o tom můžeme povídat, ale dokud to většina bude chtít, je nám to prd platné a bude se to zakládat...

• 1

#7543 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 11:11

...Ale je to móda a o tom můžeme povídat, ale dokud to většina bude chtít, je nám to prd platné a bude se to zakládat...

Opravdu to chce většina?

Když porovnám počet zalogovaných kačerů na PWT (i na těch už letitých) s celkovým počtem kačerů u nás...a že by je někdo chtěl, ale přesto nešel odlovit? To spíš naopak.

Spíš to vypadá na menšinou záležitost, akorát že hodně viditelnou.

• 1

#7544 mysakf

mysakf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 288 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 11:38

PWT jsou geocaching na drogách. Bohužel smažky můžou znechutit hru lidem typu výše zmíněného RaRocha, který toho pro geocaching udělal moc. A to vadí mě. 

• 5
Vložený obrázek

#7545 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 13:23

Myšáku, to je ženiální přirovnání. Přímo vidím ty armády smažek, jak, zorničky rozšířené, sjíždějí lajnu na powertripu!

• 2
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#7546 turist

turist

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 176 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 15:25

Myšáku, to je ženiální přirovnání. Přímo vidím ty armády smažek, jak, zorničky rozšířené, sjíždějí lajnu na powertripu!

tuhle větu napiš i do georadostného koutku, fakt se bavím :-)

• 0

#7547 turist

turist

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 176 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 15:29

Podívej, diskutujeme tady, tak podle toho tu říká každý svůj názor. To, že má někdo trochu jiný názor, ještě neznamená, že ten tvůj je špatný. Neměla by ses urazit kvůli tomu, že někdo s tebou nesouhlasil.

Jinak k tomu rozlišování PWT - jsou jednotlivé keše, jsou série keší, které jsou spolu spojené jen tématem, ale jsou rozházené, jsou série keší "za sebou" někde v terénu a jsou PWT. Přesná definice není a podle toho, jak to kdo vidí, tak to rozlišuje. Já osobně vidím PWT v tom, když jsou u silnic. Pokud jsou tam, kde nejde projet autem, jsou to spíše série. I když někdy dnešní série svou početností dohánějí PWT.

I když si dnes už myslím, že nad 25 keší v sérii / PWT je moc. Dle mého názoru by klidně v celé republice stačilo tak 2-3 PWT nad 100 keší, a tak 10-20 sérií kolem 50 keší a bohatě by to stačilo. Prostě jako koření... To, co se děje dnes mi přijde až moc velká devalvace.

Ale je to móda a o tom můžeme povídat, ale dokud to většina bude chtít, je nám to prd platné a bude se to zakládat...

já se neurážím, jen už se bojím abych tady mezi profíky nebyla za naivní nevzdělanou blbokačerku, co ani neví co je PWT. Díky za vysvětlení. Hon za svodidly  mi taky nebaví. A už vůbec ne trapně popojíždět autem.Ale jak se dají pak nahnat ty tisíce keší? Že? 

• 1

#7548 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 15:38

Ale jak se dají pak nahnat ty tisíce keší? Že? 

Odpověz si sama, jestli ti to stojí za to...

• 1

#7549 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 15:42

já se neurážím, jen už se bojím abych tady mezi profíky nebyla za naivní nevzdělanou blbokačerku, co ani neví co je PWT. Díky za vysvětlení. Hon za svodidly  mi taky nebaví. A už vůbec ne trapně popojíždět autem.Ale jak se dají pak nahnat ty tisíce keší? Že? 

A proc by se mely nahanet tisice kesi? Spousta lidi (mozna dokonce vetsina) nastesti to cislo v profilu neresi a lovi si co je zajima a na zbytek kasle. Viz. komentar od taxofta ze kolikrat kes prekroci a nezaloguje, protoze nemusi mit vsechno. Pocet nalezu vubec neres. Znam spickovy kacery co maj za mnoho let treba jen kolem tisicovky. Nekdo tu tisicovku da za par dni, aniz by vlastne tusil co to geocaching je. Zna jen auto, skarpu, patnik.

• 8

#7550 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 15:46

tuhle větu napiš i do georadostného koutku, fakt se bavím :-)

Teda, nemůžu si pomoct, ale evokovalo to ve mě hádankářskou úlohu záměnka:

Jeníček s vagínou

na trailu spočinou.

Schválně, kdo ji vyřeší?

• 1
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#7551 TamTenTom

TamTenTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 15:49

Přesně. Dá se na to číslo taky úplně kašlat a dělat to jenom pro radost. Svobodááááá  :lol:  A pokud tě někdo bude soudit podle čísla, tak je to leda tak nějakej omezenec.

• 1

#7552 turist

turist

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 176 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 16:19

Odpověz si sama, jestli ti to stojí za to...

jasně, ale jen potichu pro sebe :-)

• 0

#7553 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 16:27

Přece pilnou a pravidelnou sklizní všeho možného všude možně.

Není u každého 98 % ulovených keší z PWT (a zbytek virtuálky a earthky gaučovky), zase už paušalizuješ.

Stačí se podívat na statistiky D/T a podle data odlovení a podle data založení odlovených keší, z toho to snadno vyskočí na první pohled. Však taky někteří radši svoje statistiky skrývají, že?

• 0

#7554 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 16:38

Doktore, jak poznas ze nekteri RADEJI statistiky skryvaji? Kdyz je nevidis. :)
  • 0

#7555 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 17:21

Doktore, jak poznas ze nekteri RADEJI statistiky skryvaji? Kdyz je nevidis. :)

A ty si myslíš, že skrytím se dokonale utají?

To přece není vůbec žádný problém...jak praví klasik (tedy klasička)  :D

• 1

#7556 turist

turist

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 176 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 20:10

a jsme tam zas.... :-)

tebe láká štvát se za hromadou kešek s vidinou vícemístnýho bodovýho zisku...? :-))
pochybuju... :-)

kešky nejsou Pokémoni,nemusím posbírat všechny... :-D
a buď v klidu,též jsem naivní,spousty věcí neznalej stálezačátečník.... :-D

snažíme se osmajlíkovat okolí a neděláme mezi kešemi rozdíl. Akorát stromovky radši vynecháváme. I když pár pořádných stromů Pája dal bez jištění a lan. Ale já to nemám ráda, tak mu je radši tajím :-) Dokonce spočítanou bonusovku:-) Ale když už jedeme dál od místa bydliště, vybírám místa o více keších pohromadě. Ať to stojí za to. Je fakt, že na začátku, když jsme to měli kolem domu, jsme si mohli lovit pěkně pomalu v poklidu, teď procházky ztrácí kouzlo.... ještě támhle, támhle je taky, co na mapě vypadá za rohem jsou další kilometry... a hoňky.Ale to tak má snad každý. Limituje  tma na krku a potmě nelovíme, chceme z toho mít požitek. 

P.S. zrovna na Pokémony jsem krátká :-)

Tento příspěvek byl upraven od turist: 22 leden 2018 - 20:22

• 1

#7557 turist

turist

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 176 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 20:19

Přece pilnou a pravidelnou sklizní všeho možného všude možně.

Není u každého 98 % ulovených keší z PWT (a zbytek virtuálky a earthky gaučovky), zase už paušalizuješ.

Stačí se podívat na statistiky D/T a podle data odlovení a podle data založení odlovených keší, z toho to snadno vyskočí na první pohled. Však taky někteří radši svoje statistiky skrývají, že?

díky za upozornění na statistiky, nějak mi tahle věc dokonale uniká a nezajímá. Tak jsem se tedy podívala k sobě a co se tě zdá jako zatajování se ani mě neobjevilo. Jestli to nově nebude tímhle: "Pro získání svých vlastních detailních statistik, je třeba získat Prémiové členství". No a máš to! Já sama vím, že nejvíc keší mám ulovených v sobotu, v týdnu poslední čas žádné a koho by to mohlo zajímat?

Nehraju na statistiky, já si hromadím radši logy a fotky, ty pro mě mají význam návratu v čase.

• 0

#7558 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 20:39

Teda, nemůžu si pomoct, ale evokovalo to ve mě hádankářskou úlohu záměnka:

Jeníček s vagínou

na trailu spočinou.

Schválně, kdo ji vyřeší?

Že by Honza s rodidly...?!? :)
  • 0

#7559 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 20:54

díky za upozornění na statistiky, nějak mi tahle věc dokonale uniká a nezajímá. Tak jsem se tedy podívala k sobě a co se tě zdá jako zatajování se ani mě neobjevilo. Jestli to nově nebude tímhle: "Pro získání svých vlastních detailních statistik, je třeba získat Prémiové členství". No a máš to! Já sama vím, že nejvíc keší mám ulovených v sobotu, v týdnu poslední čas žádné a koho by to mohlo zajímat?

Nehraju na statistiky, já si hromadím radši logy a fotky, ty pro mě mají význam návratu v čase.

člověče, ty jsi ale hrozně vztahovačná...to zatajování nebylo o tobě...

BTW tvoje statistiky ostatní (zatím) v pohodě vidí, jen ty je nevidíš, když neplatíš.

• -1

#7560 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 21:47

K těm "inspektorsky přísným komentům", vzpomněl jsem si na jeden starší příspěvek od někoho z Twitteru: Dneska se mě v tramvaji ptal nějaký starší pán německy na cestu. Na konci rozhovoru jsem si uvědomil, že jsem nevědomky srazil paty k sobě a stál v pozoru.
  • 6

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama