Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#7581 PeSis

PeSis

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 422 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2018 - 18:58

Tohle už není deprese, na to by se mělo založit nové vlákno: "Humoristický koutek"
  • 3

Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)

Moje statistika na Geocaching.com

#7582 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2018 - 19:32

Tohle už není deprese, na to by se mělo založit nové vlákno: "Humoristický koutek"

To chce "Gramatický koutek" a vedle ješté ten "Humoristický koutek".
  • 3

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#7583 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2018 - 19:39

snažíme se osmajlíkovat okolí a neděláme mezi kešemi rozdíl.

Z toho už jsem dávno vyrostl. Je spousta kešek, ke kterým se nedostanu (T5 stromovky, těžké nebo nezajímavé mysterky). Ale mimo zimu jezdím několikrát týdně na kole, takže to osmajlíkování okolí vzniká tak nějak přirozeně.

Spíš se snažím osmajlíkovat celou republiku - je to takový celoživotní cíl přiblížit se ke každému místu na 10 km.

• 1

#7584 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2018 - 19:41

Dr. VOTA, Znaménka a značky v textu. Pardubice 2018 :)
  • 4

#7585 turist

turist

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 176 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2018 - 20:02

Z toho už jsem dávno vyrostl. Je spousta kešek, ke kterým se nedostanu (T5 stromovky, těžké nebo nezajímavé mysterky). Ale mimo zimu jezdím několikrát týdně na kole, takže to osmajlíkování okolí vzniká tak nějak přirozeně.

Spíš se snažím osmajlíkovat celou republiku - je to takový celoživotní cíl přiblížit se ke každému místu na 10 km.

Osmajlíkovat republiku? Na to mi život nestačí :-)

• 1

#7586 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2018 - 20:16

Když pominu, že logování na netu hromadným nickem znamená, že ty kešky nedostaneš do statistiky...

• 0

#7587 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2018 - 20:27

Osmajlíkovat republiku? Na to mi život nestačí :-)

Dostat se ke každému místu na 10 km, na to bohatě stačí 500 kešek. Možná to za svůj život nestihnu, volných víkendů mám pomálu, ale nereálné mi to nepřijde.

• 0

#7588 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2018 - 21:10

Když pominu, že logování na netu hromadným nickem znamená, že ty kešky nedostaneš do statistiky...

Nevím, jestli jsi to správně pochopil.

Oni do logbooku zapíšou RJ5, ale zaloguje si nález Found It každý na svůj účet s jiným nickem, který v logbooku není. Ten RJ5 neexistuje (nebo patří někomu jinému). To je, oč tu běží.

• 7

#7589 None

None

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 288 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2018 - 21:16

Nevím, jestli jsi to správně pochopil.
Oni do logbooku zapíšou RJ5, ale zaloguje si nález Found It každý na svůj účet s jiným nickem, který v logbooku není. Ten RJ5 neexistuje (nebo patří někomu jinému). To je, oč tu běží.

Takové logy mažu a ani nikomu nepíšu mail.
  • 9

#7590 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2018 - 23:13

Dostat se ke každému místu na 10 km, na to bohatě stačí 500 kešek. Možná to za svůj život nestihnu, volných víkendů mám pomálu, ale nereálné mi to nepřijde.

Můj odhad jen tak z hlavy byl do tisíce. To není tak nesplnitelný úkol, někde je sice hustota keší slabší, snad nějaký větší vojenský prostor, ale těch už asi taky moc není.

Ale pěkných pár tisíc naježděných kilometrů to bude.

• 0

#7591 Kas.

Kas.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 172 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2018 - 23:33

Když se bavíme o pwt, Drvoto a co třeba šetření místa v logbooku? Já myslím že ownerům rozhodně nevadí, když se skupina zapíše pod zkratkou.

PS: Ty příspěvky od greehair mě jednou zabijou, jednou slohovka přes půl stránky, podruhé milion smajlíků...

• 0

#7592 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2018 - 23:34

Jo, tahle keš je zákeřná. :D Já po ní koukal dvakrát, pokaždé bez úspěchu. Přiznám, že kdyby to nebylo na takhle exponované místě, hledám důsledněji. 

Hm. Já se tam dostanu akorát na Hrnčířské trhy  :D a to je tam kapku víc mudlů…

• 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#7593 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2018 - 23:50

Když se bavíme o pwt, Drvoto a co třeba šetření místa v logbooku? Já myslím že ownerům rozhodně nevadí, když se skupina zapíše pod zkratkou.

..

Nebavíme se o PWT. Jde o normální keše jinde, včetně regulárek s tlustým logbookem.

Pokud to owneři PWT tak chtějí, je to jejich problém, ale pořád je to mimo pravidla.

• 3

#7594 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2018 - 0:13

Můj odhad jen tak z hlavy byl do tisíce. To není tak nesplnitelný úkol, někde je sice hustota keší slabší, snad nějaký větší vojenský prostor, ale těch už asi taky moc není.

Ale pěkných pár tisíc naježděných kilometrů to bude.

Tak mi to nedalo a zkusil jsem si vyrobit nějaké mapky.

Těch 10 km je hodně optimistických, rozhodně pro mne. po 10 letech keškování mám odhadem 20 % plochy. Před mnoha a mnoha lety, kdy ještě žádný GC neexistoval, jsem se toho snažil dosáhnout, ale stačilo kolem každého místa projet (vlakem, autem). Škoda, že se mi tu starou počmáranou mapu nepovedlo najít. V souvislosti s GC mě nedávno napadlo tuto myšlenku obnovit s tím, že nestačí kolem každého místa projet, ale odlovit kešku. A to je hodně zásadní rozdíl. Ale roztažením na 25 km jsem lehce přes půlku a to jako životní výzvu už dává smysl.

mapaKesek-2017-kruh25km.gif

• 0

#7595 SvenWiersen

SvenWiersen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2018 - 0:47

Koukam, ze mam celkem kliku, ze tak militantni jako Doktor je zrejme minorita owneru. Z mladicke nerozvaznosti jsem totiz zvolil prilis dlouhou variantu nicku (i kdyz tehdy by se byval dal vybrat i kratsi, prece jen uz je to 10 let), a tak se zasadne podepisuju zkracene "Sven". A aby byl bordel dokonaly, kdyz je se mnou moje geokacatko nebo geozena, ktera nema vlastni ucet, pripisu je tam taky. Sam jsem si uz kolikrat rikal, jestli owner ma realnou sanci ze zapisu "Sven a Blondy" poznat, ze to jsem zrovna ja :).

(Ale mam duvodne podezreni, ze to jsou plane obavy, protoze jak vidim na svych keskach, logbook se stane driv necitelnym, nez zaplnenym, takze po vymene je tezke cokoliv overovat.)

• 5

#7596 Blaza25

Blaza25

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2018 - 1:30

Kdyz nekdo vidi na kesi DIsable tak se proste neudrzi:

adremi

prem_user.gifPremium Member

e0b5a069-9071-4747-aa1e-47d2fb1b43d3.jpg

found.png7990

2.png Found it

20/01/2018

Když sem jela jedna grupa, nemohl jsem, když sem jela druhá zas do toho něco přišlo. A tak nezbývalo, než si sem udělat solo výjezd. Po přečtení logů v týdnu se to jevilo, jako odlovitelné, jen někde bylo DNF a tak jsem se vybavil logbookama, igalitákama a vyrazil. Nojo ze začátku to odsypávalo jako po drátkách, ale pak se to zvrhlo a já nestačil umisťovat náhradní logbooky, těch jsem tolik neměl a tak došlo i na papírky vložené do sáčku a po chvilce i sáčky docházejí.... Obejita celá serie. Jen nechápu jak je možné, že po nedávném doplnění nových krabiček toho tolik chybí....
Děkuji za serii leterboxu.
To je spíše na ownerovi jak se k tomu postaví.
Nedávno byli u mě na kesích a zíral jsem co odlovili v jeden den.
T5 sérii gc68ecy
Sérii letadlo,kostičky a skoro 30 kesi okolo Mostu.Jak tak koukám na profil z Liberce tak 4 hodiny jízdy tam a zpět.
Je teď otázka co ten zápas syna jak píše v logu :). Asi příbuzný Joney.
  • 0

#7597 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2018 - 8:50

PS: Ty příspěvky od greehair mě jednou zabijou, jednou slohovka přes půl stránky, podruhé milion smajlíků...

Když tvůrci PWT nevadí PWT, nebude mu vadit spousta další věcí, včetně hromadného logu. Beztak není v jeho silách kontrolovat logbooky (nebo spíš ty zamotané chobotnice).

• 2

#7598 bejcci

bejcci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2018 - 9:40

Koukam, ze mam celkem kliku, ze tak militantni jako Doktor je zrejme minorita owneru. Z mladicke nerozvaznosti jsem totiz zvolil prilis dlouhou variantu nicku (i kdyz tehdy by se byval dal vybrat i kratsi, prece jen uz je to 10 let), a tak se zasadne podepisuju zkracene "Sven". A aby byl bordel dokonaly, kdyz je se mnou moje geokacatko nebo geozena, ktera nema vlastni ucet, pripisu je tam taky. Sam jsem si uz kolikrat rikal, jestli owner ma realnou sanci ze zapisu "Sven a Blondy" poznat, ze to jsem zrovna ja :).

(Ale mam duvodne podezreni, ze to jsou plane obavy, protoze jak vidim na svych keskach, logbook se stane driv necitelnym, nez zaplnenym, takze po vymene je tezke cokoliv overovat.)

Vzhledem k tomu, kolik máš nálezů od registrace na gc.com, honibod zrovna nejsi  :) a podvodník taky ne. U Jacky (než si si zkrátila nick), bylo taky jasné o koho jde i když v logbooku nebyl celý nick. Finálkařů je dost, ale podvodníků, co se ani nezapíšou a logují FI, zase tolik není.

• 0

#7599 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2018 - 10:03

Z mladicke nerozvaznosti jsem totiz zvolil prilis dlouhou variantu nicku (i kdyz tehdy by se byval dal vybrat i kratsi, prece jen uz je to 10 let), a tak se zasadne podepisuju zkracene "Sven"..

Nechápu.

• 2

#7600 TamTenTom

TamTenTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2018 - 10:41

Pokud by se šmahem tolerovaly zkratky v logbooku, tak si teď čistě teoreticky Sven Gumby může projít kde logoval SwenWiersen a zalogovat se tam taky. A další Sven kdovíkdo.  Takže proto nelogovat zkratkou.

• 4

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama