tak tohle mi vždycky dostane! A mám pocit, že bych měla zjistit, je li to pravý nabo falešný. Někdo si vzpomněl od září? Ulítal by se člověk.
Kaple Panny Marie Lurdske SUSICE (GC74790) má nový log:
- Logoval: danyhledac
- Typ logu: Found it
- Datum: 9/29/2017
- Umístění: Plzensky kraj, Czech Republic
- Typ: Traditional Cache
Log:
dikeš
díkeš nevadí, ale to datum. Bez milosti mažu, příště si to rozmyslí
Trochu se bojím, abys nebrala to, co teď napíšu, jako můj osobní na tebe. Jediné co si myslím je, že na tohle nemáš právo.
Podle toho co píšeš, ti opožděné chování vadí (možná tě uráží, nevím proč). Měla bys však pochopit, že podobné logování neznamená, že dotyčný podvádí. Je to stejné, jako když se otisky prstů ocitnou na zbrani, která někoho zabila. Taky to neznamená, že ten dotyčný někoho zabil. Mohl tu zbraň držet předtím. Stejně tak ten dotyčný mohl zalogovat poctivě a mohl mít hned několik důvodů proč zalogoval později (zapomněl zalogovat danou keš, neměl čas logovat, loguje opožděně atp.). Samozřejmě by měl logovat každý co nejdříve, aby dával zpětnou vazbu autorům keší. Ale nikde není napsané, že se musí logovat ten den. A za to jsem rád!
Geokešing je hra. Má pár pravidel. Najít keš, zalogovat. S tím, že to ostatní je "to navíc" a samozřejmě ideální je to, aby si každý sám i keš našel, vyluštil, zalogoval co nejdříve dlouhým logem vlastní rukou.
Jenže řekni rovnou, bavilo by tě, kdyby naše hra byla svázaná spoustou pravidel (např. že každou keš musíš vypočítat sám a bez pomoci, musíš zalogovat ještě ten den atp.). Mě tedy ne. Já osobně už sám skoro nelovím (lovím s rodinou) a z terénu neloguji, takže mi pak doma zalogování trvá déle (i proto, že mám rodinu a nemůžu se věnovat jenom geokešingu).