Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#7761 kalubr

kalubr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1648 příspěvků(y)

Publikováno 03 February 2018 - 21:49

Vláček: 1) "První souřadnice vypadaly na mapě dobře, v ověřovači však už ne."
2) "Měl jsem ji rozluštěnou, ale zkusil jsem hledat bez souřadnic. Nakonec došlo k doluštění."
Tohle bych si mohl pamatovat.
  • 0

#7762 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8814 příspěvků(y)

Publikováno 04 February 2018 - 9:30

No mě už se stalo, že jsem vyluštil a když si chtěl do GG napsat souřadnice, zjistil jsem, že už je tam mám. Zapoměl jsem, že už jsem si to před lety vyluštil. Ale to se stává u jednoduchého luštění, složitější bych si pamatoval.

• 2

#7763 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 04 February 2018 - 14:14

Nebyla bych si tak jistá. Stalo se mi, že jsem při vyklízení předchozího auta našla asi tři roky staré papíry s vytištěnými podivnými znaky a svým vyluštěním pod tím. Jak jsem to a podle čeho, kdysi louskla, fakt netuším.
  • 4

#7764 None

None

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1288 příspěvků(y)

Publikováno 04 February 2018 - 16:45

Tak jsem narazil na kešku se specifickým luštěním. Něco skoro stejné jsem už před lety dělal, ale protože jsem bordelář a nic si nepíšu, za boha jsem si nevzpoměl. Tak si stěžuju kamarádovi, jak jsem blbej a on otevře notýsek a hned z něj vypadla rada, s tím že jsem mu to kdysi poradil. Paráda, mám nové řešení, ale nemůžu najít tu keš. Je někde od Vysočiny směrem na severní Moravu. Prostě depka. :-(

• 4

#7765 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1870 příspěvků(y)

Publikováno 04 February 2018 - 18:27

Pred pul rokem jsem delal poradek v doma v pokoji a narazil jsem na krabici s napisem "Vylustene cahce". No polovinu obsahu jsem vyhodil, neb jsem je bud uz nalezl, nebo  jsou uz leta v archivu, tu druhou polovinu jsem radsi prepsal do GeoGetu. Ale zustal mi jeden podivny obrazek, kde mam napsane reseni a nevypada to jednoduse, ale zadnou poznamku ktere cache se to tyka. Ach jo, tak jsem to vratil do te krabice a mozna to za 5 let zas najdu.

No mě už se stalo, že jsem vyluštil a když si chtěl do GG napsat souřadnice, zjistil jsem, že už je tam mám. Zapoměl jsem, že už jsem si to před lety vyluštil. Ale to se stává u jednoduchého luštění, složitější bych si pamatoval.

To znam duverne, alespon jednou mesicne na to narazim.

• 2

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#7766 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 04 February 2018 - 18:45

Nebyla bych si tak jistá. Stalo se mi, že jsem při vyklízení předchozího auta našla asi tři roky staré papíry s vytištěnými podivnými znaky a svým vyluštěním pod tím. Jak jsem to a podle čeho, kdysi louskla, fakt netuším.

To mas jeste dobry, ze jsi nasla tohle. Ja mam kesku u Terezina, kterou jsem dlouho nemohla lousknout, a pak se mi to pred jednemi Terezinskymi hrami konecne povedlo. Jenze jsem ji nestihla ten rok odlovit. Tak jsem si ji nechala s korigovanymi souradnicemi, a dalsi rok jsem na ni jen mrkla, ze tentokrat to vyjde, a ctu tam, ze kes zmenila souradnice, a kdo ji mel vylustenou, musi lustit znovu, zpusob je stejny.

Zirala jsem na to jak husa do flasky a absolutne jsem si nemohla vzpomenout, co jsem s tim nakonec udelala. Zkusila jsem nekolik moznosti a presne jsem si vybavovala, ze tohle jsem delala minule taky, a tudy cesta nevedla. Ale jak jsem na to nakonec prisla, to fakt nevim :angry: .

Nakonec myslim skoncila v archivu driv, nez jsem si vzpomnela :( .

• 0

#7767 turist

turist

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 176 příspěvků(y)

Publikováno 04 February 2018 - 19:00

Zajímalo by nás, nevíte jestli už se někdo dostal kvůli geocachingu do blázince ???

• 1

#7768 kalubr

kalubr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1648 příspěvků(y)

Publikováno 04 February 2018 - 19:08

Jestli tam někoho odvezli po odlovu? K tomu jsem měl blízko.
  • 0

#7769 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2745 příspěvků(y)

Publikováno 04 February 2018 - 19:14

Při odlovu svého prvního wiga jsem vzteky málem rozmlátil telefon. Kolegové mě nepoznávali. Problém byl ve špatně nakonfigurovaném WhereYouGo.

• 2

#7770 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5458 příspěvků(y)

Publikováno 04 February 2018 - 19:26

Zajímalo by nás, nevíte jestli už se někdo dostal kvůli geocachingu do blázince ???

jasně

https://www.geokes.c...t-bohnice-2018/

• 4

#7771 turist

turist

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 176 příspěvků(y)

Publikováno 04 February 2018 - 20:15

dost dobrý, :lol:  koukám, jestli tam někoho nepoznám  B)  snad je pustili domů  :unsure:s dovolením sdílím

Tento příspěvek byl upraven od turist: 04 February 2018 - 20:18

• 0

#7772 Bubo_CZ

Bubo_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 582 příspěvků(y)

Publikováno 04 February 2018 - 21:41

Stejně u nás se to týkalo wiga, konkrétně Domeček jedním tahem. Asi hodinu jsme lítali po louce jak splašení sem, tam (vybité baterky, neuložení cartridge a nevím co ještě). Čekala jsem, že na nás někdo zavolá Chocholouška. Naše psychické rozpoložení tomu také odpovídalo.
  • 0

#7773 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5883 příspěvků(y)

Publikováno 05 February 2018 - 9:48

Vzhledem k tomu, že z GeoGetu vycházím, tak bych si určitě toho červeného F všimnul.

• 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#7774 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5883 příspěvků(y)

Publikováno 05 February 2018 - 9:52

Tak jsem lovil jednu keš, umístění ve falešném vodovodním kohoutku. Jediné místo, které bylo dostatešně velké a nedostal jsem se do něj byla na trubce našroubovaná ucpávka. Ručně odšroubovat ani náhodou. Tak jsem to ownerovi napsal i s fotkou... Odpověděl úsměvně - že prý takový zkušený kačer zela jistě sebou tahá potřebný vercajk (v tomto případě hasák). To úsměvné je proto, že owner v listingu upozorňuje, že se keš otvírá rukou a nepoužívají se žádné nástroje. 

• 0

#7775 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8814 příspěvků(y)

Publikováno 05 February 2018 - 9:58

Takovýto hasák?

• 2

#7776 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5883 příspěvků(y)

Publikováno 05 February 2018 - 10:26

Znám keše v PL (typicky v KM). Moje keš má v PL alespoň úvodky - kdo ji zná ví proč.

• 0

#7777 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8814 příspěvků(y)

Publikováno 05 February 2018 - 13:31

Tak koukám na nějaké otužilecké eventy na Slovensku a vidím, že v pohodě logují Attended i diváci na břehu. Asi to tam nikomu nevadí.

• 0

#7778 bejcci

bejcci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 05 February 2018 - 14:38

Tak koukám na nějaké otužilecké eventy na Slovensku a vidím, že v pohodě logují Attended i diváci na břehu. Asi to tam nikomu nevadí.

Tak je otázka, kde byly souřadnice eventu  :) Jestli na břehu, pak si to podle mě mohou zalogovat i diváci, otužování byl doprovodný program. Pokud ve vodě, tak by diváci logovat Attended neměli. Ale mohli by tam klidně dojet na lodi.

Tento příspěvek byl upraven od bejcci: 05 February 2018 - 14:39

• 1

#7779 turist

turist

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 176 příspěvků(y)

Publikováno 05 February 2018 - 22:26

já mám zase depku... vyrojili se začátečníci a jedna co se včera registrovala odlovila za den 17 keší(nebo je to maskovaný ON? , z toho některé dost odlehlé kam se musí pěšky a jednu stromovku na speciální vybavení. Také jsme začínali, ale takhle tedy ne. Psali jsme pořádné logy a rozepisovali se i o terénu a cestě. Ale napsat 17x supér... to nedám!

• 0

#7780 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1982 příspěvků(y)

Publikováno 05 February 2018 - 22:48

...Ale napsat 17x supér... to nedám!

Přednastavený log např v c:geo ? :)

• 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama