Geodepresivní koutek III
Publikováno 03 February 2018 - 21:49
2) "Měl jsem ji rozluštěnou, ale zkusil jsem hledat bez souřadnic. Nakonec došlo k doluštění."
Tohle bych si mohl pamatovat.
Publikováno 04 February 2018 - 9:30
No mě už se stalo, že jsem vyluštil a když si chtěl do GG napsat souřadnice, zjistil jsem, že už je tam mám. Zapoměl jsem, že už jsem si to před lety vyluštil. Ale to se stává u jednoduchého luštění, složitější bych si pamatoval.
Publikováno 04 February 2018 - 14:14
Publikováno 04 February 2018 - 16:45
Tak jsem narazil na kešku se specifickým luštěním. Něco skoro stejné jsem už před lety dělal, ale protože jsem bordelář a nic si nepíšu, za boha jsem si nevzpoměl. Tak si stěžuju kamarádovi, jak jsem blbej a on otevře notýsek a hned z něj vypadla rada, s tím že jsem mu to kdysi poradil. Paráda, mám nové řešení, ale nemůžu najít tu keš. Je někde od Vysočiny směrem na severní Moravu. Prostě depka. :-(
Publikováno 04 February 2018 - 18:27
Pred pul rokem jsem delal poradek v doma v pokoji a narazil jsem na krabici s napisem "Vylustene cahce". No polovinu obsahu jsem vyhodil, neb jsem je bud uz nalezl, nebo jsou uz leta v archivu, tu druhou polovinu jsem radsi prepsal do GeoGetu. Ale zustal mi jeden podivny obrazek, kde mam napsane reseni a nevypada to jednoduse, ale zadnou poznamku ktere cache se to tyka. Ach jo, tak jsem to vratil do te krabice a mozna to za 5 let zas najdu.
No mě už se stalo, že jsem vyluštil a když si chtěl do GG napsat souřadnice, zjistil jsem, že už je tam mám. Zapoměl jsem, že už jsem si to před lety vyluštil. Ale to se stává u jednoduchého luštění, složitější bych si pamatoval.
To znam duverne, alespon jednou mesicne na to narazim.
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 04 February 2018 - 18:45
Nebyla bych si tak jistá. Stalo se mi, že jsem při vyklízení předchozího auta našla asi tři roky staré papíry s vytištěnými podivnými znaky a svým vyluštěním pod tím. Jak jsem to a podle čeho, kdysi louskla, fakt netuším.
To mas jeste dobry, ze jsi nasla tohle. Ja mam kesku u Terezina, kterou jsem dlouho nemohla lousknout, a pak se mi to pred jednemi Terezinskymi hrami konecne povedlo. Jenze jsem ji nestihla ten rok odlovit. Tak jsem si ji nechala s korigovanymi souradnicemi, a dalsi rok jsem na ni jen mrkla, ze tentokrat to vyjde, a ctu tam, ze kes zmenila souradnice, a kdo ji mel vylustenou, musi lustit znovu, zpusob je stejny.
Zirala jsem na to jak husa do flasky a absolutne jsem si nemohla vzpomenout, co jsem s tim nakonec udelala. Zkusila jsem nekolik moznosti a presne jsem si vybavovala, ze tohle jsem delala minule taky, a tudy cesta nevedla. Ale jak jsem na to nakonec prisla, to fakt nevim .
Nakonec myslim skoncila v archivu driv, nez jsem si vzpomnela .
Publikováno 04 February 2018 - 19:00
Zajímalo by nás, nevíte jestli už se někdo dostal kvůli geocachingu do blázince ???
Publikováno 04 February 2018 - 19:08
Publikováno 04 February 2018 - 19:14
Při odlovu svého prvního wiga jsem vzteky málem rozmlátil telefon. Kolegové mě nepoznávali. Problém byl ve špatně nakonfigurovaném WhereYouGo.
Publikováno 04 February 2018 - 19:26
Zajímalo by nás, nevíte jestli už se někdo dostal kvůli geocachingu do blázince ???
jasně
https://www.geokes.c...t-bohnice-2018/
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 04 February 2018 - 20:15
dost dobrý, koukám, jestli tam někoho nepoznám snad je pustili domů :unsure:s dovolením sdílím
Tento příspěvek byl upraven od turist: 04 February 2018 - 20:18
Publikováno 04 February 2018 - 21:41
Stejně u nás se to týkalo wiga, konkrétně Domeček jedním tahem. Asi hodinu jsme lítali po louce jak splašení sem, tam (vybité baterky, neuložení cartridge a nevím co ještě). Čekala jsem, že na nás někdo zavolá Chocholouška. Naše psychické rozpoložení tomu také odpovídalo.
Publikováno 05 February 2018 - 9:48
Vzhledem k tomu, že z GeoGetu vycházím, tak bych si určitě toho červeného F všimnul.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 05 February 2018 - 9:52
Tak jsem lovil jednu keš, umístění ve falešném vodovodním kohoutku. Jediné místo, které bylo dostatešně velké a nedostal jsem se do něj byla na trubce našroubovaná ucpávka. Ručně odšroubovat ani náhodou. Tak jsem to ownerovi napsal i s fotkou... Odpověděl úsměvně - že prý takový zkušený kačer zela jistě sebou tahá potřebný vercajk (v tomto případě hasák). To úsměvné je proto, že owner v listingu upozorňuje, že se keš otvírá rukou a nepoužívají se žádné nástroje.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 05 February 2018 - 13:31
Tak koukám na nějaké otužilecké eventy na Slovensku a vidím, že v pohodě logují Attended i diváci na břehu. Asi to tam nikomu nevadí.
Publikováno 05 February 2018 - 14:38
Tak koukám na nějaké otužilecké eventy na Slovensku a vidím, že v pohodě logují Attended i diváci na břehu. Asi to tam nikomu nevadí.
Tak je otázka, kde byly souřadnice eventu Jestli na břehu, pak si to podle mě mohou zalogovat i diváci, otužování byl doprovodný program. Pokud ve vodě, tak by diváci logovat Attended neměli. Ale mohli by tam klidně dojet na lodi.
Tento příspěvek byl upraven od bejcci: 05 February 2018 - 14:39
Publikováno 05 February 2018 - 22:26
já mám zase depku... vyrojili se začátečníci a jedna co se včera registrovala odlovila za den 17 keší(nebo je to maskovaný ON? , z toho některé dost odlehlé kam se musí pěšky a jednu stromovku na speciální vybavení. Také jsme začínali, ale takhle tedy ne. Psali jsme pořádné logy a rozepisovali se i o terénu a cestě. Ale napsat 17x supér... to nedám!
Publikováno 05 February 2018 - 22:48
...Ale napsat 17x supér... to nedám!
Přednastavený log např v c:geo ?
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů