já mám zase depku... vyrojili se začátečníci a jedna co se včera registrovala odlovila za den 17 keší(nebo je to maskovaný ON? , z toho některé dost odlehlé kam se musí pěšky a jednu stromovku na speciální vybavení. Také jsme začínali, ale takhle tedy ne. Psali jsme pořádné logy a rozepisovali se i o terénu a cestě. Ale napsat 17x supér... to nedám!
Klid, neber život vážně, stejně z něj nevyvázneme živí :-).
Promiň, to mě teď vytanulo na mysli, když vidím, jak si všechno hrozně bereš.
Nestresuj se tím, co třeba ani nemusí být tak, jak si myslíš... Ta dotyčná mohla ty kešky najít s nějakým zkušeným kačerem (nevím, neviděl jsem její logy, ale je to možné, mnoho lidí takto začíná). Nebo - jak už jsem psal výše zalogovala keše s datem logování, místo s datem návštěvy keše. Nemusí to být hned podvod, může to být jen omyl. A neměli bychom odsuzovat někoho za něco, co ani třeba neudělal (mě osobně vadí obviňování bez důkazů)
Tady na fóru toho moc nezměníš. Pokud chceš něco změnit, napiš té dotyčné, že jí gratuluješ jako začátečníkovi k 17-ti nálezům. Log že je však poděkování autorovi keše a že je dobré se v něm trochu rozepsat (viz. třeba odkaz na kartičky ČAGeo sem http://www.cageo.cz/...pro-web-06.jpg): . A můžeš napsat, jestli náhodou nemá třeba chybu v datech, pokud se nedají ty keše stihnout za jeden den. Že se keše logují s dnem, kdy byly odloveny v terénu, ne s dnem, kdy je člověk zalogoval na Internetu.
Pokud to napíšeš jen zde na fóru, dotyčná (ý) se nedozví, že má logovat jinak. Lepší je zapálit sirku, než nadávat na tmu...
Taky občas píšu třeba lidem, co si event zalogují jindy, než je jeho datum, že zalogují WA po eventu, když evidentně chtěli zalogovat Attended a další věci. Osvěty není nikdy dost.