Jinak jsem zjistil, že asi jsem místním prostředím a diskuzemi až moc ovlivněn a vidím už podvodníka všude Viz můj dotaz ve vlákně o earthkách.
Asi bych neměl vidět vše tak černě a chápat, že když navštíví 5 kačerů najednou earthku společně, každý má jinou odpověď (jen jeden správně), jeden pošle svou fotku, druhý fotku místa, ostatní žádnou fotku, tak tam všichni určitě byli...
Asi bych měl už chápat, že u jedné naší kešky můžu čekat při osmiřádkovém logu o Šporkově sérii, na které se vyměnily nějaké kešky, o tom, že 8 kg šutrák na keši není zrovna ideální (přesná věta z logu: "Plastova kes a 8kg kamen nad ní není to pravé."), se naší keše týká jen pár slov (díky za keše). A když se raději zeptám, jestli naší kešce něco není, a napíšu, že by mohl připsat něco více o té jedné keši, nejen dlouhý obecný log, přijde mi, že to nemám číst a že vypisování dotyčného nebaví...
Že mi už vlastně i vadí, když místo DNFka někteří zakládají staronové keše bez autorova souhlasu, místo toho, abych měl "radost" že obnovili keš (u které těžko věděli, kde přesně byla)...
Asi bych měl přestat číst zdejší fórum :-(
Omlouvám se, asi moc velká deprese, už 14 dní jsme pořádně nevytáhli paty z domu kvůli nachlazení atp.