Není v pravidlech něco o tom, že by se skrýše neměly prozrazovat veřejně?
Tento příspěvek byl upraven od davidb11: 24 únor 2018 - 21:39
Publikováno 24 únor 2018 - 21:38
Tento příspěvek byl upraven od davidb11: 24 únor 2018 - 21:39
Publikováno 24 únor 2018 - 21:58
je to asi stejně závadné jako weby s finálními souřadnicemi ... takže nijak postižitelné...
Publikováno 24 únor 2018 - 23:34
Publikováno 25 únor 2018 - 12:06
sice trochu starší video, ale pořád asi aktuální. Docela síla, ještě štěstí, že najít keš neni jen tak. Borec moc neovládá pravopis, za to dost sprostých slov. A ještě aby tak našel TB a moc se mu líbilo.
Publikováno 25 únor 2018 - 12:08
je to asi stejně závadné jako weby s finálními souřadnicemi ... takže nijak postižitelné...
podle toho videa místo stejně nenajdeš :-)
Publikováno 25 únor 2018 - 13:19
podle toho videa místo stejně nenajdeš :-)
Publikováno 25 únor 2018 - 17:45
Mnohem větší legrace je, když si prohlédnete fotku logbooku fakt těžké keše a v exifu jsou souřadnice pořízení. :-) Mám tři takto vyluštěné, ale jedna je ve Francii, druhá za Brnem a třetí, kterou jsem měl kilák od baráku jsem tak dlouho zíval, až šla do archivu.
Publikováno 27 únor 2018 - 17:28
muze, proc ne?
protože z toho mám depku.Když někdo počmárá nový logbook jmény celé rodiny a ještě ne od začátku. Člověk si říká, na keši už dlouho nikdo nebyl a hle, jen se to tají.
Publikováno 27 únor 2018 - 18:24
Což o to, nelogovat nalezené keše na netu není až tak moc na depku, na rozdíl od tohoto logování
To je zas opačný extrém, kdo to je? Asi má helikoptéru, nějaký milionář :-) slovo podvodník se tady neříká :-)Když už jsem u toho co má projetou Afriku, mrkla jsem i na jeho 3 založený keše..o ničem...ale koukám jako blázen na logy, ti samí co se logovali i tady u nás a pořád ten samý stejný log a půl roku zpátky. Mají taky velký rozptyl.
Publikováno 27 únor 2018 - 19:48
turist on tady někdo zakázal používat slovo podvodník?
Publikováno 27 únor 2018 - 21:36
turist on tady někdo zakázal používat slovo podvodník?
Tak budeme psát německy Unterwassermann.
Publikováno 28 únor 2018 - 0:17
bude nelogování se na netu tradicí?
Samo že jo, nevím proč ten palec dolů, asi od toho, co to tak praktikuje.
Znám takových několik. Nejhorší však jsou TI, kteří nelogujou a pak si nárokujou FTF na kdejaké challenge keši, prej že to maj splněný už dávno a někteří další je v tom ještě podporujou (všechno docela známá jména).
Tak nevím, na co si tu stěžujete ???
S5 (N5800XM)
Publikováno 28 únor 2018 - 7:30
Samo že jo, nevím proč ten palec dolů, asi od toho, co to tak praktikuje.
Znám takových několik. Nejhorší však jsou TI, kteří nelogujou a pak si nárokujou FTF na kdejaké challenge keši, prej že to maj splněný už dávno a někteří další je v tom ještě podporujou (všechno docela známá jména).
Tak nevím, na co si tu stěžujete ???
To fakt funguje? Myslel jsem, že podmínkou většiny challenge je zalogování v X keších, takže pokud tam nejsou zalogovaní, může jim vlastních challenge FI log smazat.
protože z toho mám depku.Když někdo počmárá nový logbook jmény celé rodiny a ještě ne od začátku. Člověk si říká, na keši už dlouho nikdo nebyl a hle, jen se to tají.
Jinak nelogování na webu vidím tak trochu jako neúctu k práci vlastníků keší.
Na druhou stranu to, že někdo počmárá logbook neznamená, že se jedná o kačera. Viděl jsem spoustu logbooků, kam se různě zapsali děti, či rodiny, co náhodou našli keš na nějaké vyhlídce. Ještě dnes u nás je spousta "turistických zápisníků" kam se zapisují lidi, když někam dojdou. A taky se nikam "nelogují". Takže to nemuselo být vůbec úmyslně. Neviděl bych za vším hned špatný úmysl. Krom toho člověk může být rád, že vlastně nechali kešku v pořádku. Už jsem často viděl i sprosté nápisy v logbooku právě od různých místních dětí atp. Sice to zamrzelo, ale pak jsem si řekl, že jsem vlastně rád, že jim stačil ten sprostý nápis, než zničit keš úplně.
Publikováno 28 únor 2018 - 8:40
Já jednou našel archiválii. Cíleně, místo mě zajímalo samo o sobě. Na netu jsem logoval po několika měsících od posledního. V logbooku bylo zápisů asi 10 za poslední měsíc. Asi mudlové, krabice nebyla nijak moc ukrytá. Ale byla v poádku včetně obsahu na výměnu. Takže možná i někteří kačeři archiválie na netu nelogují. Vzápětí se i u této keše objevila WN diskuse o honibodech, tak jsem to tam vysvětlil (keš pro mě tematická, 300km od HC a za ten den jediná).
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů