GC2AHE7 Naučné stezky NPR Karlštejn. Ta u těch Kralup se dá jet aspoň na kole (taky je v plánu).Toniczech napsal/a:
Bubo_CZ - 20 stgs? A kterápak to - na první pohled jsem hádal, že ta podle řeky z Kralup, ale ta jak koukám je (naštěstí) v provozu.
Geodepresivní koutek III
Publikováno 09 September 2013 - 10:00
Publikováno 09 September 2013 - 10:31
martinracek26 napsal/a:
Co mě docela mrzelo, že jsme se chtěli jít podívat na výstavu 10 000 CWG měli jsme objednané i CWG k tomuhle eventu. Tak jsme si tedy vystáli frontu zaplatili 140 Kč vstup a když jsem výstavu prohlédly sháněli jsme se po cwg bylo nám u registrace řečeno že ho seženeme u jednoho stánku. Tak jsme si u něj vystáli frontu a chtěli ono cwg a tam jsme bohužel zjistili že cwg samotné nám prodají jen megaeventu a to druhé mají jen celou sadu asi 40 cwg ke všem eventům že samostatné pro tento event nám neprodají.
To jsi ještě dopadl dobře, na mě už se nedostalo ani CWG k ME, o CITO ani nemluvě. U 24hodinovky jsem asi špatně četla, byla jsem přesvědčená, že jsou dva druhy, jedno pro běžce a druhé pro ostatní...takže tam jsem také bez CWG, prý bylo jen pro běžce. No, ještě že nebyl problém u MAZE, Geocoin show a CWG výměny. Škoda, těšila jsem se na dřevíčka - ale budu optimista, třeba někdo "nasyslil" a vymění.
Na druhou stranu bych mohla do radostného koutku napsat, která osobní CWG mi udělala radost, získala jsem některá, která jsem si přála vyměnit dost dlouho a moc ráda jsem především poznala kačery , kterým patří - ještě jednou díky všem za výměny.
Publikováno 09 September 2013 - 11:08
Nebylo to až tak strašné, dcerka má jednu kešku ve Stromovce a jedna dobrá duše (díky, qviku!) tam dala začátkem září nový logbook a já tam v neděli donesl další. Na těch směšných ani ne sedm set logů to stačilo, i když je pravda, že některé hromadné německé výpravy tam strčily předpřipravený výtisk A4 s desítkami jmen…ReBa12 napsal/a:
Tak po tom co jsem mohl vidět ve Stromovce se vůbec nedivím. To byl výsměch geocachingu a opravdu vzorová ukázka nováčkům, jak se chovat k uloženým keším. Davové šílenství a degradace této jinak skvělé hry. Owneři keší ze Stromovky mohli rovnou vzít své krabičky a nechat je k logování v ČAGEO stanu. Vyšlo by to nastejno, ale aspoň by nebyla ohrožena místa uložení.
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 09 September 2013 - 11:58
zvedavkanocni napsal/a:
To jsi ještě dopadl dobře, na mě už se nedostalo ani CWG k ME, o CITO ani nemluvě. U 24hodinovky jsem asi špatně četla, byla jsem přesvědčená, že jsou dva druhy, jedno pro běžce a druhé pro ostatní...takže tam jsem také bez CWG, prý bylo jen pro běžce. No, ještě že nebyl problém u MAZE, Geocoin show a CWG výměny. Škoda, těšila jsem se na dřevíčka - ale budu optimista, třeba někdo "nasyslil" a vymění.
Na druhou stranu bych mohla do radostného koutku napsat, která osobní CWG mi udělala radost, získala jsem některá, která jsem si přála vyměnit dost dlouho a moc ráda jsem především poznala kačery , kterým patří - ještě jednou díky všem za výměny.
U CITO bylo CWG dost zhledem k tomu, kolik lidí bylo dopředu nahlášeno a kolik jich projevilo zájem o CWG v logu. Musíte brát v úvahu, že CWG se musí vypálit dopředu. Nelze během pár dní reagovat na to, že se přihlásí stovky dalších lidí na poslední chvíli. Navíc sám jsem prodával CWG asi 20 minut po začátku logování a nikdo o ně neměl moc zájem, pak jsem musel jít pryč, tak nevím, jak to s CWG dopadlo.
Co se týče CWG pro běžce, tak to bylo uděláno tak, že byla dvě CWG. Jedno s číslem běžce a druhé univerzální pro celý event. Běžec mohl dostat obě dvě. Kdo chtěl CWG s číslem, musel běžet. Univerzální eventová byla hned fuč a těch, co chtěli jen běžecké a eventové nechtěli, bylo opravdu málo.
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
#765 Guest_Ištván_*
Publikováno 09 September 2013 - 12:08
weri napsal/a:
Co se týče CWG pro běžce, tak to bylo uděláno tak, že byla dvě CWG. Jedno s číslem běžce a druhé univerzální pro celý event. Běžec mohl dostat obě dvě. Kdo chtěl CWG s číslem, musel běžet. Univerzální eventová byla hned fuč a těch, co chtěli jen běžecké a eventové nechtěli, bylo opravdu málo.
A já bych využil poptávky a své běžecké CWG No. 187 vyměnil třeba za pár piv
Uděláme si takovou dobročinnou aukci, co říkáte?
Dlouho to tu nebylo...
Publikováno 09 September 2013 - 12:13
Istvan napsal/a:
weri napsal/a:
A já bych využil poptávky a své běžecké CWG No. 187 vyměnil třeba za pár piv
Uděláme si takovou dobročinnou aukci, co říkáte?
Dlouho to tu nebylo...
Za běžecké CWG nabízím jedno horké pivo a studenou polévku... nebo to má být snad naopak?
PS: Jako spoluorganizátor eventu jsem neběžel a tak taky nemám běžecké CWG
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 09 September 2013 - 14:04
Publikováno 09 September 2013 - 14:09
Novom napsal/a:
To jsme si všimli, že jsi místo běhání "hlídal" na startu.
Ano, to "hlídání" na startu bylo velice náročné, zvláště v noci
Publikováno 09 September 2013 - 14:24
Publikováno 11 September 2013 - 22:46
Aj ked je disabled, aspon som si tam na papirek se slabym napisem DISABLED orazil svoje razitko ;-)
velka skoda, ked som si chystal kesky v okoli, tak bola OK. Mame to zo Slovenska predsa len od ruky ....
miesto vsak aj napriek tomu je pekne a na nasu smolu este aj Tocnik a vsetky kesky za nim bol "disable" pre velke nemecke filmovanie :-(
http://www.geocachin...92-47d3455695f3
Publikováno 12 September 2013 - 6:33
He, he - asi pověstná německá důkladnost ....Trhac napsal/a: .... i když je pravda, že některé hromadné německé výpravy tam strčily předpřipravený výtisk A4 s desítkami jmen…
Publikováno 12 September 2013 - 8:09
Alke04 napsal/a:
MŮŽETE MI TOHLE NĚKDO VYSVĚTLIT???
Aj ked je disabled, aspon som si tam na papirek se slabym napisem DISABLED orazil svoje razitko ;-)
velka skoda, ked som si chystal kesky v okoli, tak bola OK. Mame to zo Slovenska predsa len od ruky ....
miesto vsak aj napriek tomu je pekne a na nasu smolu este aj Tocnik a vsetky kesky za nim bol "disable" pre velke nemecke filmovanie :-(
Jo, tak tohle je výborné.....tak se tady také podělím:
LOG:
"kes jsem mel ulozenou od podzimu, takze jsem nejdriv chvilku koukal, kde tak muze byt. Nic jsem nenasel, tak jsem si precetl logy minulych nalezcu a nasel info o disablu. Nicmene kdyz uz jsem tu byl, tak jsem ulozil nahradni kes do zavory na N50°...............
Pokud s mym resenim owner nesouhlasi, necht tento log smaze a da mi vedet, az kesku radne obnovi, abych si ji zasel zalogovat. Diky"
Ještě doplňuji, že ona "náhradní keš" byl pytlík od jeho svačiny s papírkem
Publikováno 12 September 2013 - 8:27
Publikováno 12 September 2013 - 10:15
zvedavkanocni napsal/a:
Tak logování na Alkeho keši je fakt na depresi - zvlášť pro mě. To bylo totiž tak:
Vypravili jsme se s kolegou z jiného koutu naší zemičky na GeoZoo dost pozdě, protože jsme na ten den měli objednanou prohlídku skladu jaderných hlavic v Míšově - nestihli jsme proto sovu a schovali si finálové souřadnice "na příště". Kolegovi to nedalo a ukecal mě, že se i pře vzdálenost hned v týdnu na místo vrátíme, jako první dáme sovu a podíváme se na další keše u Točníku ( už tam začínali řádit filmaři). To bylo v době, kdy Alke sérii stěhoval - měla jsem od něj ověřeno, že sova zůstává v provozu a na místě. Jenže jsme přijeli a sovy NIKDE, ani finálová ani první - takže jsem volala známému, o kterém jsem věděla, že má číslo na ownera, abych ho mohla informovat o situaci....a sova ani na dva pokusy není, ale nikdy by mě nenapadlo tam hodit svou krabičku a zalogovat. Vzdálenost nevzdálenost, prostě buď bude třetí pokus nebo nám sovička bude chybět.
Sova opravdu měla zůstat na svém místě. To že se ztratila v jednu chvíli stage i finálka pro mě byl šok.
Publikováno 12 September 2013 - 11:29
von Bronin napsal/a:
Alke04 napsal/a:
LOG:
"kes jsem mel ulozenou od podzimu, takze jsem nejdriv chvilku koukal, kde tak muze byt. Nic jsem nenasel, tak jsem si precetl logy minulych nalezcu a nasel info o disablu. Nicmene kdyz uz jsem tu byl, tak jsem ulozil nahradni kes do zavory na N50°...............
Pokud s mym resenim owner nesouhlasi, necht tento log smaze a da mi vedet, az kesku radne obnovi, abych si ji zasel zalogovat. Diky"
To je z toho jak mistři bodaři aby měli bod, všude dávají náhradní filmovky a pak to takhle dopadá. Místo aby se to nedělalo, tak tady různě po žumpě a na FB čtu jak je to ušlechtilá práce a že tím se šetří ownerům práce, tak se pak nedivme, že to dělají i další, kteří si někde přečetli, ža tak je to správně.
Nenajdu = DNF
Publikováno 12 September 2013 - 22:39
Libor.29 napsal/a:
von Bronin napsal/a:
Alke04 napsal/a:
LOG:
To je z toho jak mistři bodaři aby měli bod, všude dávají náhradní filmovky a pak to takhle dopadá. Místo aby se to nedělalo, tak tady různě po žumpě a na FB čtu jak je to ušlechtilá práce a že tím se šetří ownerům práce, tak se pak nedivme, že to dělají i další, kteří si někde přečetli, ža tak je to správně.
Nenajdu = DNF
To je právě ten problém Libore, že všichni mají plnou pusu, jak jim jde hlavně o zážitky a o body vůbec a tohle je výsledek.
Publikováno 12 September 2013 - 22:52
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 13 September 2013 - 7:07
Publikováno 13 September 2013 - 8:20
Publikováno 13 September 2013 - 8:24
10 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů