Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#781 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 987 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2013 - 8:42

No ono pustit v den a v místě ME erdku, tak nelze očekávat nic jiného. Pak by si ale neměl owner stěžovat, že tot takto dopadlo. Jen by mě zajímalo, jak to chce zkontrolovat.
  • 0

#782 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 141 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2013 - 8:52

Libor.29 napsal/a:tak tady různě po žumpě a na FB čtu jak je to ušlechtilá práce a že tím se šetří ownerům práce

, ale výhradně po domluvě s ownerem.

Po domluvě s ownerem.

Po domluvě s ownerem.

Po domluvě s ownerem.

Po domluvě s ownerem.
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

#783 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2013 - 22:38

Z čeho mám teď deprese? :-) Třeba z toho, že nejspíš díky megaeventu se spousta neprémiových keší změnila v prémiové. Vůči BM, kteří doteď sbírali nějakou sérii, je to trochu podpásovka.. tož asi tak :(
  • 0

#784 Aranyafëa

Aranyafëa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2013 - 22:39

Zerthe napsal/a:
Z čeho mám teď deprese? :-) Třeba z toho, že nejspíš díky megaeventu se spousta neprémiových keší změnila v prémiové. Vůči BM, kteří doteď sbírali nějakou sérii, je to trochu podpásovka.. tož asi tak :(

Které?
  • 0

#785 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2013 - 22:40

Třeba pražské legendy
  • 0

#786 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2013 - 22:42

Taky třeba Michelský dvůr a synagoga - tu mám ale už odlovenou coby BM
  • 0

#787 Aranyafëa

Aranyafëa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2013 - 22:49

Hm, tak pražské legendy už naštěstí mám, možná i všechny. To je ale škoda. Já mám keš v centru taky, kousek od Terezky, je fakt že tma ted přišly kvanta logů, ale není to tak hrozné, a většina logů je docela fajn, mnohem lepší než od řady místních. Keš je taky v pořádku, a přitom je to hodně rizikové místo, taky už se několikrát za pár měsíců ztratila, ted to ale krásně přežila.
  • 0

#788 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2013 - 22:52

Co se týče Michelského dvora a dalších, tak ty jsem poslal do PM režimu z jiného důvodu...omezení návštěvnosti...bohužel jinou páku nemám a i když jsem tento krok ze začátku své gc kariéry nechápal, teď už ho chápu. Přispěla k tomu i série případů, kdy jsem musel po pár dnech obcházet své škatule a obnovovat je. Asi nejvíce mě namíchlo, když jsem do terénu umístil škatuli u které se muselo jen lehce přemýšlet, aby se člověk dostal dovnitř a po skoro měsíci jsem ji nalezl kompletně rozšroubovanou, protože honibodi nechtěli přemýšlet ani trošičku a rovnou konali. Výsledek...méně návštěv...menší šance, že škatule potká blbce. Což samozřejmě nemyslím zde na nikoho osobně.
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#789 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2013 - 22:55

Tak já docela chápu, že u mikrokeší by bylo šílený pořád vyměňovat logbook (nebo spíš papírek), jen by mě zajímalo, zda to tak zůstane napořád. Pokud ano, tak asi nemá smysl brát geocaching vážně - a prostě jet jak vysavač a sbírat, co mi přijde pod ruku...
  • 0

#790 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2013 - 22:57

prazskychytrak napsal/a:
Co se týče Michelského dvora a dalších, tak ty jsem poslal do PM režimu z jiného důvodu...omezení návštěvnosti...bohužel jinou páku nemám a i když jsem tento krok ze začátku své gc kariéry nechápal, teď už ho chápu. Přispěla k tomu i série případů, kdy jsem musel po pár dnech obcházet své škatule a obnovovat je. Asi nejvíce mě namíchlo, když jsem do terénu umístil škatuli u které se muselo jen lehce přemýšlet, aby se člověk dostal dovnitř a po skoro měsíci jsem ji nalezl kompletně rozšroubovanou, protože honibodi nechtěli přemýšlet ani trošičku a rovnou konali. Výsledek...méně návštěv...menší šance, že škatule potká blbce. Což samozřejmě nemyslím zde na nikoho osobně.

OK, je to Tvoje volba a jako owner na ni máš nárok - a Tvé zkušenosti jsou s tím asi bohaté. Ale co si vzpomínám, tak zrovna tahle keš nebyla typu, že by se člověk mohl bát o zničení. Možná to ale bylo v době mého odlovu jen nějaké provizorium a mohlo se to změnit.
  • 0

#791 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2013 - 23:04

Za mě, dokud se budou kačeři na škatulích chovat tak jak se chovají, tak to asi zůstane napořád. U pražského pentagonu jsem se nechal přemluvit, ať ho nechám i pro BM a po pár dnech byly magnety znovu ukradeny (i když tam to asi neřeší ani PM, ale změna na provedení, které tak nebude lákat kačery chmatáky) Takhle bych se rozhodnul i kdyby megáč nebyl, naopak se divím, že i když se přes krabičky přehnala hromada zahraničních kačerů, zůstalo po nich u mě vše v pořádku. Naopak jsem včera zkontroloval Staronovou synagogu přes kterou se prohnala určitě dobrá stovka kačerů za den a ta sice o metr změnila umístění a zřejmě díky nějakému mudlovi, ale ten vše zachoval v naprostém pořádku pro další nálezce, to mě mile překvapilo.
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
pepikov.cz

#792 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2013 - 23:09

Zerthe napsal/a:OK, je to Tvoje volba a jako owner na ni máš nárok - a Tvé zkušenosti jsou s tím asi bohaté. Ale co si vzpomínám, tak zrovna tahle keš nebyla typu, že by se člověk mohl bát o zničení. Možná to ale bylo v době mého odlovu jen nějaké provizorium a mohlo se to změnit.

když jsem jí zadoptoval, udělal jsem z ní large škatuli:)
  • 0

pepikov.cz

#793 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2013 - 23:14

když jsem jí zadoptoval, udělal jsem z ní large škatuli:)

Jo táák :)
  • 0

#794 von Bronin

von Bronin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 599 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2013 - 17:58

Tak koukám už týden keškoměrka rudá a nic se stále neděje :( přitom venku tak hezky....
  • 0

#795 Bubo_CZ

Bubo_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 582 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2013 - 19:12

Není nad to si udělat takhle večer "radost" tím, že vyluštěná multi (GC21J34) zmizí z mapy. Oprávněně archivovaná, ale je jí škoda. O adopci by určitě byl zájem. Takže souřadnice putují do odpadků. :(
  • 0

#796 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2013 - 19:59

Že se kradou geocoiny, je naprosto běžná věc, ale že někdo ukradne geocoin a nechá tam od něj obal, to mě dost zarazilo.
  • 0

#797 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2013 - 20:12

von Bronin napsal/a:
Tak koukám už týden keškoměrka rudá a nic se stále neděje :( přitom venku tak hezky....

Nestraš, já ještě nemám ani dologovanou skoro polovinu minulého týdne - a teď aby mi do toho za humny přistál ještě nějaký další PT? To je poslední, co bych dneska potřeboval... :) :)
  • 0

#798 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 8:57

von Bronin napsal/a:

Hezky si představuji jinak, na poslední kešce jsem zmoknul, což by mi zas až tak nevadilo, kdyby mi při tom nezmoklo i kolo. :@
  • 0

#799 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 9:13

shaman3 napsal/a:
Hezky si představuji jinak, na poslední kešce jsem zmoknul, což by mi zas až tak nevadilo, kdyby mi při tom nezmoklo i kolo. :@

:D :D :D
Já bych doporučovala si na kolo pořídit velkej deštník!
  • -1

#800 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 10:50

Na druhou stranu tím rozšířil počet odlovitelných archiválií. :D
  • 0

19 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 19 návštěvníků 0 anonymních uživatelů