A co treba ten slevový link. Není to podvod využít ho, když člověk oficiálně tu nabídku od GS nedostane !!!!!! To ušetří půlku tak jako tak.
KAMENY DO RUKOU !!!!
Publikováno 27 březen 2018 - 13:21
A co treba ten slevový link. Není to podvod využít ho, když člověk oficiálně tu nabídku od GS nedostane !!!!!! To ušetří půlku tak jako tak.
KAMENY DO RUKOU !!!!
Publikováno 27 březen 2018 - 13:23
Už se těším na prodložený víkend, doufám že počasí nezklame a bude se dát pohodově lovit
Publikováno 27 březen 2018 - 13:28
Už se těším na prodložený víkend, doufám že počasí nezklame a bude se dát pohodově lovit
No jo, k Plutu je to ještě daleko, zejména, když tam člověk nechce dojít přes PWT.
Ale předpověď na sobotu a neděli momentálně nevypadá moc optimisticky, minimálně ve středočeských končinách.
Publikováno 27 březen 2018 - 13:41
No ja už těm věštcům co předstíraj že se vyznají v počasí nevěřím.
Takovejch 10 stupňu by i stačilo. Hlavně to sluníčko.
A bacha náš pes už ulovil první klíště
Publikováno 27 březen 2018 - 13:56
Publikováno 27 březen 2018 - 13:57
No ja už těm věštcům co předstíraj že se vyznají v počasí nevěřím.
Takovejch 10 stupňu by i stačilo. Hlavně to sluníčko.
A bacha náš pes už ulovil první klíště
hm alespoň má první FTF-ko....
Publikováno 27 březen 2018 - 13:57
KAMENY DO RUKOU !!!!
Moc jsem to tady teď nesledoval... To je nějaká sleva na PM?
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 27 březen 2018 - 14:00
Moc jsem to tady teď nesledoval... To je nějaká sleva na PM?
Letos neni, ale byla loni a predloni
GS rozesilal maily s linkem pres kterej se dalo zaridit PM s 50% slevou. Ale for byl v tom, že fungoval i pro ty so na něj klikli a přitom výzvu neobdrželi.
Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 27 březen 2018 - 14:01
Publikováno 27 březen 2018 - 14:38
hm alespoň má první FTF-ko....
To jo, ale moc nadsenej z nej nebyl
Publikováno 27 březen 2018 - 14:58
To jo, ale moc nadsenej z nej nebyl
To se divím.....hlavně ať to nemá následky...
Publikováno 27 březen 2018 - 15:00
To se divím.....hlavně ať to nemá následky...
On neni rozenej FTFkar, ale odlovu ma vic nez dost
Publikováno 27 březen 2018 - 15:32
Dovolím si přeložit předchozí příspěvek:
"Při platbě PM uvádím falešné bydliště, abych platil v dolarech a vyšlo mě to levněji. Nesdílím finální souřadnice. Nepoužívám c:geo."
EDIT: Tak ne předchozí, ale přispěvek uživatele nalano.
Jen pro upřesnění, při platbě se nezadává adresa bydliště, ale fakturační adresa. Ta s bydlištěm nemusí mít nic společného a vůbec nemusí být falešná...
Publikováno 27 březen 2018 - 15:45
;-) Když platím kartou, bydliště nikdy neuvádím. Většinou ani při placení po mne nechce nic takového nechce. A myslím, že se snažit získat adresu kvůli placení jde přímo proti GDPR. Ale na to v US asi zvysoka... je jim to jedno.Dovolím si přeložit předchozí příspěvek:
"Při platbě PM uvádím falešné bydliště, abych platil v dolarech a vyšlo mě to levněji. Nesdílím finální souřadnice. Nepoužívám c:geo."
EDIT: Tak ne předchozí, ale přispěvek uživatele nalano.
Publikováno 27 březen 2018 - 17:14
nalano: tak si zkus na geocaching.com prodlouzit clenstvi a zvol platbu kartou.
Prepocet 1 USD = 1 EUR praktikuje spousta US spolecnosti uz dlouha leta a nijak to neschovavaji za kecy kolem dani atd.
Publikováno 27 březen 2018 - 17:33
Mimochodem, kdyz uz jsme u toho, co je spatneho na c:geo? Nekdo mi ji v zacatku poradil jako dobrou appku, tak.jsem si ji stahla, a obsac pouzivam, i kdyz lovim prevazne s garminem. Ale nekdy je potreba dohledat v terenu nejake podrobnosti, a na to je dobra.
Problém je v tom, že stahuje keše aniž by se jednalo o oficiální aplikaci. Tím porušuje podmínky, který každý odsouhlasil při registraci (prohlížení webu pomocí robota) a teoreticky může hrozit až ban (i když nikoho, kdo by dostal neznám...).
Publikováno 27 březen 2018 - 18:58
Jak jsem psal výše, při platbě (na geocaching.com) se bydliště neuvádí. Uvádí se fakturační adresa, která ale automaticky neznamená bydliště...
Publikováno 27 březen 2018 - 20:49
Prepocet 1 USD = 1 EUR praktikuje spousta US spolecnosti uz dlouha leta a nijak to neschovavaji za kecy kolem dani atd.
Majitelé chorvatských penzionů zase přepočetli po zavedení eura kurs zajímavým poměrem 1 DM = 1 € . Jinak se omlouvám, vůbec jsem nepochopil, co se tu pár posledních stránek řeší. Smím si ještě nakoupit třeba na Aliexpresu, aby mne zdejší dušíni neumlátili Modrým životem?
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 27 březen 2018 - 21:55
Publikováno 28 březen 2018 - 5:38
Tak ať se Američani ekonomicky vzchopí a dolar je zase skoro 1:1 s eurem a tyto problémy přestanou. Divím se, že jim to ještě nikdo nenavrhl.
Publikováno 28 březen 2018 - 6:36
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů