Hezký, černý pasažer. Ale.
Jako BM jsem na webu neviděl PM keše, měl k dispozici pouze velmi základní statistiky, žádné notifikace a podobně. Dobrá, takové jsou podmínky, nezaplatím, mám omezení. To je fér. A pak si otevřu aplikaci v mobilu a najednou keše, které na webu normálně vidím, jsou nedostupné (tuším tři tradiční keše denně?). Dobře, i takhle můžou, ale zároveň ve mě vyvolali pocit, že ze mně dělají vola. Výsledkem bylo, že jsem našel c:geo a docela si na něj zvykl.
Po nějakém čase jsem si koupil PM (proč ne, baví mě to, ať z toho provozovatel něco má). A, vědom si toho, že jsem doposud "kradl" data, jsem zkusil i jinou aplikaci, a:drake. Dojem z ní byl, že jde o mocnou aplikaci pro správu databáze. Já ovšem nechci spravovat databázi, chci hledat kešky.
Brzy jsem tady viděl, jak se někdo klidně rozčiluje, jak ho Groundspeak děsně škrtí, jak si teď přes API může stáhnout směšných dva tisíce keší denně. Aha, v takovém případě klidně budu svou stovkou keší měsíčně bourat servery a ani se nezardím.
Takže si platím PM, porušuju podmínky, jsem si toho vědom a jsem s tím srovnaný.