Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#8261 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2018 - 0:16

Tak jsem založil v zahraničí event, to ostatně není žádný problém. Jenže jsem ho chtěl paralelně založit i na ruském geocachingu - ale ouha! Ono to nejde! Pro založení keše na geocaching.su musím mít minimálně 5 nálezů (samozřejmě jejich).

• 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#8262 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2018 - 9:41

Pár let počkej a třeba jich budeš mít devět tisíc, aniž bys hnul zadkem. :-)

• 2

#8263 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2018 - 10:09

Klíšťata jsou jediné, co mě momentálně štve. Jsem pro ně jak magnet! :-(
  • 0

#8264 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2018 - 17:30

Voni uz sou klistata zelezny? :o

• 0

#8265 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2018 - 20:51

Další začátečník, který neví, co s vlastní keší GC792HW

• 0

#8266 SvenWiersen

SvenWiersen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2018 - 23:14

Na magnety pozor! https://coord.info/GC4XVF0

Tento příspěvek byl upraven od SvenWiersen: 15 duben 2018 - 23:15

• 2

#8267 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2018 - 6:25

Tak jsem založil v zahraničí event, to ostatně není žádný problém. Jenže jsem ho chtěl paralelně založit i na ruském geocachingu - ale ouha! Ono to nejde! Pro založení keše na geocaching.su musím mít minimálně 5 nálezů (samozřejmě jejich).

Oni mají vážně web na .su doméně!!

• 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#8268 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2018 - 7:46

Mají, taky mě to zaujalo. Registrace se tam přestaly přidělovat někdy v 2005. Mimochodem, nejdřív jsem si říkal - cože, na finské doméně? Ale pak jsem si to našel a .su je kupodivu Soviet Union!  (Finové mají .fi :))

• 1

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#8269 turist

turist

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 176 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2018 - 16:01

říkala jsem, že už sem nepůjdu, jenže jsem to nevydržela..chtěla jsem psát na georadostný koutek...a najednou jsem byla odhlášená a moje jméno i heslo je pořád špatně!!!Na požádání o změnu hesla mám vložené to jejich dlouhé,ale moje heslo to ani za nic nebere... pořád je to špatně. Asi špatný vliv na techniku nebo co... špatným vedením mezi rukou a klávesnicí. Že by znamení z hůry už sem nic nepsat? Když mám depku z těch palců dolů? :unsure: ahojte

• -1

#8270 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2018 - 16:12

Zadny znameni shury. Proste to funguje jak ma. System samozrejme analyzuje obsah. No a kdyz jsi napsala ze uz sem neprijdes, tak si to poznamenal a uz te nechce nechat prihlasit. Je to dobre udelany :)

• 9

#8271 turist

turist

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 176 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2018 - 16:16

Zadny znameni shury. Proste to funguje jak ma. System samozrejme analyzuje obsah. No a kdyz jsi napsala ze uz sem neprijdes, tak si to poznamenal a uz te nechce nechat prihlasit. Je to dobre udelany :)

je to ještě chytřejší, než jsme předpokládali :lol:

• 1

#8272 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 747 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2018 - 17:11

A teď tu o Budulínkovi :D .

• 1

#8273 jardavera

jardavera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2018 - 18:03

Stejně dobrý je i gmail. Před časem jsem dceři posílal nějaký recept.....jako příloha je nejlepší rýže, stálo tam. Dal jsem odeslat a vyskočila na mne hláška - V textu se zmiňujete o příloze, ale žádná není přiložena. Přesto odeslat?  :D  :D  :D

• 14

Co nevidím, nahmatám . . .

#8274 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2018 - 20:36

Oni mají vážně web na .su doméně!!

Vzhledem k tomu, že je to pro celý ex-SU tak je to oprávněné. Když zadám geocaching.ru tak to samozřejmě mohu a přejde to na geocaching.su

Mají to mnohdy promakané. Nejen že se keše zakládají smysluplně (powertraily jsou nemožné) - v listingu je povinná část "popis místa" a pak "popis keše". Schvalovači by u nich neměli například pustit druhou keš věnovanou tomu samému místu (takže dvě keše k jednomu kostelu nejdou). Kolega co mi to tam zadával psal, že to bylo schválené asi za deset minut. Prostě - jiný kraj, jiný mrav.

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 16 duben 2018 - 20:44

• 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#8275 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2018 - 21:03

Schvalovači by u nich neměli například pustit druhou keš věnovanou tomu samému místu (takže dvě keše k jednomu kostelu nejdou).

Otázka do pranice: Proč by nemělo jít založit více keší k jednomu místu?

• 1
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#8276 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2018 - 21:13

Stejně dobrý je i gmail. Před časem jsem dceři posílal nějaký recept.....jako příloha je nejlepší rýže, stálo tam. Dal jsem odeslat a vyskočila na mne hláška - V textu se zmiňujete o příloze, ale žádná není přiložena. Přesto odeslat?  :D  :D  :D

Tak mě tohle uchránilo už od docela dosti omlouvání se, že jsem tu přílohu skutečně zapomněl odeslat, takže já jsem za tuhle funkci rád, i když občas otravuje s přílohou.

• 0

#8277 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 127 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2018 - 23:15

Otázka do pranice: Proč by nemělo jít založit více keší k jednomu místu?

Možná protože jsou to trochu zbytečné duplicity. Osobně proti tomu v zásadě nic nemám, ale přijde mi to jako zbytečnost a blbost dělat keš něčemu, co ji už má. Trochu jinak se ale dívám na to, když třeba přes místo, kterému je věnovaná tradička, vede multina (wherigo, letterbox). 

• 0

#8278 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2018 - 23:19

přijde mi to jako zbytečnost a blbost dělat keš něčemu, co ji už má

Proč? Máš k tomu nějaký důvod? Nebo je to jenom takový pocit?

• -2
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#8279 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 127 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2018 - 0:53

Ano, pocit. Prostě si myslím, že je to duplicita. K čemu duplicitu? Pro další keš? Nevím, pocitově prostě podle mě zbytečnost. Ale nijak mi to nevadí. Ty se jen ptáš, co by mohlo být příčinou toho, proč na ruském webu nelze založit jednu keš dvou objektům. Čistě hypoteticky by to mohl být tento důvod. 

Ale jinak jinak ať má jeden kostel keše třeba čytři. Je mi to šumafuk.

• 0

#8280 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 815 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2018 - 5:32

Já viděl triplicitu. Tradička, mysterka a eartka k jedné skalce, která sama o sobě je zajímavá. Dvě jsou tam pořád, tradičku teď nevidím, ale možná je PM. Osobně mi to nevadí, ale kdyby bylo v pravidlech, že to nejde, taky by mi to nevadilo. Vadí mi to u waymarků, které jsou na tom postavené. Jeden kostel jednou jako římskokatolický, jednou jako starý, jednou jako středověký, pak ještě jako datovaný, jako portál, jako kříž před kostelem - a všechno se to dá logovat jednou fotkou. Já se v takových případech snažím dávat různé fotky, někdy ani nezaloguju všechny kategorie. Taky waymarky loguju nárazově a jen občas.

• 0

16 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 16 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama