Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#8341 SvenWiersen

SvenWiersen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2018 - 22:33

Víte, že někteří kačeři mají schopnost poznat podle kalhot, kdo krade krabky? To nedokázal ani slavný detektiv Štika.

Krabky od honzaka83 (nyní turistahorsky) obsahují tolik negativní energie, že by i nezkušeným reagovalo siderické kyvadlo, a kdyby si do ní dal někdo kousek svačiny (více se dovnitř nevejde), tak mu hrozí zdravotní problémy, žaludeční nevolností počínaje, rakovinou konče.

https://coord.info/GLVJ0MR4

Me ohledne turistyhorskeho rozsekalo tohle: https://coord.info/GLKPTJJ4 "... but once more I please you, stop any activity in my country, in my reviewing territory. Your activity is not welcome, make focus to your local area." - schvalne, komu z vas uz tohle nekdy revirnik napsal :)

• 1

#8342 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 815 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2018 - 12:36

Další bordel s Čechií. Změnu ještě nezaregistrovali na Project-GC. Nejde jim filtrovat. Kdo umíte líp anglicky, dejte jim to vědět.

EDIT: Tak jsem našel, že už se na to někdo ptal a že se to během pár dní upraví samo.

Tento příspěvek byl upraven od mpik: 25 duben 2018 - 12:51

• 0

#8343 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 747 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2018 - 12:45

Další bordel s Čechií. Změnu ještě nezaregistrovali na Project-GC. Nejde jim filtrovat. Kdo umíte líp anglicky, dejte jim to vědět.

Nalistuj si přes roletku Czechia, pak to funguje.

• 1

#8344 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2018 - 13:58

Ano, při vybrání Czechia vše funguje jak má. :)

• 0

#8345 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2018 - 9:47

Jak už jsem psal v sousedním vláknu, nastav si to v profilu ručně a máš to provždy:

V Nastavení profilu Project-GC si nastavte ručně zemi: profil/Nastavení/Země-ruční nastavení Czechia a Uložit. Pak už se to všude načítá správně.

• 0

#8346 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2018 - 10:47

Nevím, čím jsem si to zasloužil,ale já jsem nic nenastavoval a mám jako zemi Czechia.

• 2

#8347 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2018 - 11:36

Já taky, oni to už předělali automaticky.

• 2

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#8348 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2018 - 16:24

Ano, změna zřejmě nabíhá postupně s týdenní aktualizací. Před nějakým dnem jsem měla problém se na projekt dostat, dnes vše OK a automaticky. :-)
  • 0

#8349 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2018 - 10:26

Tak mi po víkendu a po proběhlém megáči u nás v kraji přistálo v emailové schránce pár logů díky sledování NA logů a pěkných keší, z kterých mám spíše depresi. Nejsou na mých keškách, ty jsou naštěstí dost z dosahu, ale na pěkných keškách, kde by byla hodně velká škoda, aby to autoři vzdali kvůli pár bodohoničům.

Keš disablovaná pár dní před megáčem kvůli ztrátě krabičky dostane NA log.

Nicneříkající log na úžasné keši se zmínkou, že bylo loveno v týmu (no hádejte s kým :-( ). Bez pár kešek sto keší za den, včetně megáče (a bez 20-ti labek) a v tom i dvě keše letterbox hybrid, kdy jedna je o 15ti kilometrovém putování krajinou podle obrázků, druhá je o cca 8 km dlouhá a je tak na 4 hodiny (minimálně). S tím, že je to nejlepší série keší, co jsem kdy lovil (krásná místa, krásný příběh a úžasné úkryty - tady vše do sebe skvěle zapadá GC27JBJ).

Vím, že by mi to mělo být jedno, že se oni okradli o zážitky, ale prostě stejně - chce se mi zvracet...

Na druhou stranu zatím těch logů ještě nebylo zase až tak moc :-)

• 8

#8350 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2018 - 21:22

Mno a jeden důvod na depku pro mého "oblíbence":

Zase mě neupálili!

Naopak jsem se při plavání dobře opálila a odlovila keš, ke které jsem od vody nebyla schopná dojít pár let. Takže jsem vlastně ve špatném vlákně, samá radost včetně jednoho sympaťáka. Psst, nic jsem neřekla. ☺
  • 0

#8351 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2018 - 22:13

Roman_Jaromer napsal: Vím, že by mi to mělo být jedno, že se oni okradli o zážitky, ale prostě stejně - chce se mi zvracet...

Trochu se nad to zvracení povznes, vždyt přece kešule kvůli logům neděláš:-)

S A12 jsem v ledasčem nesouhlasil a nesouhlasím, ale pod tuhle jeho větu se klidně podepíšu. Vždyť tím "zvracením" dáváme najevo, že nám jednání podvodníků působí jenom deprese a negativní emoce. A podvodníci se škodolibě radují. Že by se zastyděli, to snad nikdo soudný nemůže předpokládat.

Jiná věc je poukazovat (a jmenovitě) na podvodná nebo neseriózní jednání. To je ta správná reakce.

Ale píšu to hlavně proto: proč dostal A12 tolik mínusů? Že bychom ho  ze setrvačnosti trestali za jeho nedávné příspěvky v tomto vlákně?

To snad nemáme zapotřebí.

Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 01 květen 2018 - 22:16

• 1
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#8352 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2018 - 8:59

S A12 jsem v ledasčem nesouhlasil a nesouhlasím, ale pod tuhle jeho větu se klidně podepíšu. Vždyť ... dáváme najevo, že nám jednání podvodníků působí... negativní emoce. A podvodníci se škodolibě radují.

... proč dostal A12 tolik mínusů? Že bychom ho  ze setrvačnosti trestali za jeho nedávné příspěvky v tomto vlákně?

Tentokrát, Ladislave, nesouhlasím ani s A12, ani s tebou. Jeho příspěvek je očividnou provokací, tím spíš, že je proveden pod rouškou geocachingové anonymity.

Já se klidně přiznám, že to pro ty logy dělám. Respektive, abych byl přesný — dělám to, protože chci někomu jinému udělat radost. A chci mít radost z toho, že jsem tu radost někomu udělal. To lze v geocachingu získat jenom z logu. Z takového, ze kterého budu vědět, jak si to daný kačer užil. A třeba se dozvím i pár kritických připomínek, které si můžu vzít k srdci při tvorbě případné další keše. Co jiného by mě mělo motivovat k tomu, abych ty keše dělal? Ty podvodníky k jejich činnosti motivuje bod (kdyby toho nebylo, tak by se s tímhle vůbec nenamáhali), mě zase zpětná vazba — logy.

A jednání podvodníků mi negativní emoce rozhodně působí. Ne možná přímo depresi, to je příliš silné slovo, ale negativní emoce rozhodně. Proč bych to měl zastírat? Prostě to tak je a myslím si, že je dobře to ventilovat. Minimálně, abychom věděli, kdo z ostatních to vidí podobně. Anebo naopak, že jsme jediní, kdo se s tím trápí. I to nám může pomoci, chce to samozřejmě jistou míru sebereflexe.

Že se podvodníci změní, asi věří málokdo. Stejně tak moc nevěřím na to, že se nám podvodníci smějí. Většině je to spíš jedno — oni si to hrají po svém a na nic a na nikoho se neohlížejí. Pár jich z toho možná škodolibou radost mít bude, že jsme z toho smutní, ale rozhodně jich nebude většina. Aspoň myslím.

Takže suma sumárum — mínus pro A12 za názor, nikoliv za nick. A k tomu ještě mírná poznámka: pokud si někdo vytvoří účelový nick kvůli tomu, aby mohl psát provokativní názory takzvaně „bez ztráty kytičky“, pak se nelze divit, že se u něj sejde větší množství mínusů. Ale to je důsledek jeho počínání. Na napsání většinově přijímaného názoru spíše použije svůj skutečný účet, pod ten se rád podepíše.

• 8
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#8353 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2018 - 9:15

Nemáš zveřejněný profil nemáš právo diskutovat.

Právo diskutovat máš, to ti nikdo nebere. Nebo jo? Tvoje příspěvky se ti tu snad nezobrazují?

https://youtu.be/cnEkq-JdWe4?t=38m45s

• 0

#8354 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2018 - 9:16

No vidíš, nemám profil šup palec dolů.

Máš asi problém s pochopením významu psaného textu:

Takže suma sumárum — mínus pro A12 za názor, nikoliv za nick.

• 4

#8355 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2018 - 9:26

A k tomu ještě mírná poznámka: pokud si někdo vytvoří účelový nick kvůli tomu, aby mohl psát provokativní názory takzvaně „bez ztráty kytičky“, pak se nelze divit, že se u něj sejde větší množství mínusů. To jsi napsal ty:-)

Opravdu nerozumíš psanému textu ;-).

• 0

#8356 petegeo

petegeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 005 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2018 - 9:26

Ta negativní diskuse kolem mé osoby zde vznikla jen proto, že zde nemám zveřejněný profil. Poté se začali šířít lži, nadávky atd. Proč, když jsme si všichni rovni jak někteří zde tvrdí?

...

Promiň ale moje letitá životní zkušenost mi velí, že s anonymen nikdy rovný nebudu a hlavně nechci.

• 11

#8357 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2018 - 11:42

Roman_Jaromer napsal: Vím, že by mi to mělo být jedno, že se oni okradli o zážitky, ale prostě stejně - chce se mi zvracet...

S A12 jsem v ledasčem nesouhlasil a nesouhlasím, ale pod tuhle jeho větu se klidně podepíšu. Vždyť tím "zvracením" dáváme najevo, že nám jednání podvodníků působí jenom deprese a negativní emoce. A podvodníci se škodolibě radují. Že by se zastyděli, to snad nikdo soudný nemůže předpokládat.

Jiná věc je poukazovat (a jmenovitě) na podvodná nebo neseriózní jednání. To je ta správná reakce.

Ale píšu to hlavně proto: proč dostal A12 tolik mínusů? Že bychom ho  ze setrvačnosti trestali za jeho nedávné příspěvky v tomto vlákně?

To snad nemáme zapotřebí.

Ja jsem treba dal A12 minus za nasledujici text:

A to z toho duvodu, ze logy je to jedine co z toho Owner kesi ma.  Rozhodne nedostal minus za to, ze je to A12, nebo ze nema prolinkovany profil. Za me to je proto, ze proste s tema nazorama nesouhlasim (treba to je naschval a jenom provokuje)

• 1

#8358 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2018 - 14:36

Vždyt ty jsi taky anonym. Nebo máš snad v občance napsáno petegeo?

To je názor jak bolavá noha:-)

Tohle už je demagogie a za tu jsem ti VÝJIMEČNĚ palec dolů dala. Většinou to nedělám, i když s řadou tvých názorů nesouhlasím. Fakt nejsem jako ty.  :)

Pod nickem Petegeo potkávám konkrétního člověka, s kterým nemusím ve všem souhlasit, ale mám z něj setkáními podložený pocit férového chlapa. Kde potkám u keše nebo na eventu někoho, kdo se představí nickem A12 a komu se kdykoliv mohu podívat na profil třeba na fotky z cest? Takže trochu přemýšlej než začneš srovnávat nesrovnatelné. Petegeo pro celou řadu z nás není anonym a rozhodně se neschovává jako ty tady pod jiným nickem. Mj. nedávno se ti tu povedlo napsat jeden příspěvek pod svým nickem z gc.com.  :D 

• 2

#8359 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 747 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2018 - 14:43

Tak, tak, dost lidí se tu navzájem zná z eventů, takže anonymní rozhodně nejsou.

BTW: Copak se děje, že příspěvky o finálkaření RW byly přeneseny do extra vlákna a zamčeny? Že by zásah "vyšší moci"?

• 0

#8360 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2018 - 15:09

Žádná vyšší moc. Zde v tomhle koutku je už spoustu věcí, které jsou řekl bych docela důležité, ale v tom jak se tady píše jedno přes druhé zapadnou i když by třeba někomu mohli pomoci. Jenže je zde nikdo nebude hledat. Takže by to chtělo, aby se o věcech co mají své thready diskutovalo tam a ne tady. I proto jsem příspěvky o podvodech přesunul do nového threadu, protože jak jsem už psal, zde by o nich za chvilku nikdo nevěděl. A k uzamknutí.... Také žádná záhada, která by stála za pozornost. Prostě jsem thread počas přesouvání uzamkl, aby se nestalo že tam bude někdo v té době psát a pak se divit že v době kdy tam psal, byl třeba v threadu jeden příspěvek a nyní je jich tam na tři stránky. Toť vše.  ;)

• 1

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama