To nepomůže, ona stačí mokrá silnice a je to v pr.....Jacka_dominikanka napsal/a:
Já bych doporučovala si na kolo pořídit velkej deštník!
Geodepresivní koutek III
Publikováno 15 září 2013 - 10:52
Publikováno 15 září 2013 - 10:55
Jsi moc měkkej, příteli ! Co bys dělal, kdybys chtěl a kole strávit dovolenou, nebo měl do nejbližší civilizace pár desítek kilometrů?shaman3 napsal/a:
To nepomůže, ona stačí mokrá silnice a je to v pr.....Jacka_dominikanka napsal/a:
Publikováno 15 září 2013 - 13:12
shaman3 napsal/a:
Na druhou stranu tím rozšířil počet odlovitelných archiválií.
nerozšířil, už je fuč i fyzicky
Publikováno 15 září 2013 - 14:53
Být tebou bych vůbec z toho velodromu nevylézalshaman3 napsal/a:
Publikováno 15 září 2013 - 15:17
Publikováno 15 září 2013 - 15:18
shaman3 napsal/a:
To nepomůže, ona stačí mokrá silnice a je to v pr.....
Teda jak si tohle pročítám, taky bych z toho taky měla deperese. S tímhle přístupem se na kolo dostaneš max párkrát do roka, to by mi hráblo... Nechtělo by to nové pláště nebo rovnou kolo?
Publikováno 15 září 2013 - 16:21
shaman3 napsal/a:
Tu machrujete a při geocachingu si sami vozíte zadky v autě.
To já se mohu alespoň pochlubit, že jsem všechny keše odlovil na kole.
Nemachruj, pokud ani nemas ridicak :-) mas? :-)
Publikováno 15 září 2013 - 17:00
Pche, ze všech mejch keší jsou z auta lovený snad jen ty na letišti, když jsem jela "služebně" někoho odvézt či vyzvednout + asi tak 10 někde při dálnici, určitě mám nejmíň 1000 keší odloveno na kole!shaman3 napsal/a:
Publikováno 15 září 2013 - 17:33
Jacka_dominikanka napsal/a:
Pche, ze všech mejch keší jsou z auta lovený snad jen ty na letišti, když jsem jela "služebně" někoho odvézt či vyzvednout + asi tak 10 někde při dálnici, určitě mám nejmíň 1000 keší odloveno na kole!shaman3 napsal/a:
A teď se cukrouši ukaž. Mimochodem, to že bych jel na keše autem se mi ještě nestalo.
Publikováno 15 září 2013 - 17:52
Publikováno 15 září 2013 - 20:00
Hraju to pro radost. A ty?
https://www.instagram.com/geobublina/
Bookmark CS opevneni z let 1935-38
Bookmark kešek s praktickými úkoly
Kešky u pivovarů a u rozhleden
Publikováno 15 září 2013 - 20:00
shaman3 napsal/a:
na poslední kešce jsem zmoknul, což by mi zas až tak nevadilo, kdyby mi při tom nezmoklo i kolo. :@
A co si to nechat kapotovat?
www.horydoly.cz/cykliste/velomobily-kapotovana-kola.html
Publikováno 15 září 2013 - 20:36
Publikováno 16 září 2013 - 19:16
Publikováno 16 září 2013 - 19:26
cacher Donald napsal/a:
Mám geodepku z toho, jak rychle mizí obsah keše. O céwégéčkách už vůbec nemluvím. Vypadá to, že pokud budu zakládat další krabici, tak to bude asi zase mikroška
Mě taky pořád mizí obsah keší, ale stejně mi to nedá a zase je dosypu, abych si nedělal ostudu před těmi slušnými kačery.
Publikováno 16 září 2013 - 21:10
Nedávno jsme takhle dosypali 10 CWG do naší nejnavštěvovanější keše. Paradoxním důsledkem je, že zatímco předtím jsme na ní měli i několikařádkové logy, po dosypání následovalo cca 10 logů "Díky za keš". Mám takový pocit, že těch 10 CWG už tam není.Smrk napsal/a:
Mě taky pořád mizí obsah keší, ale stejně mi to nedá a zase je dosypu, abych si nedělal ostudu před těmi slušnými kačery.
Publikováno 16 září 2013 - 22:46
Smrk napsal/a:
cacher Donald napsal/a:
Mám geodepku z toho, jak rychle mizí obsah keše. O céwégéčkách už vůbec nemluvím. Vypadá to, že pokud budu zakládat další krabici, tak to bude asi zase mikroška
Smrku, ale to si přece neděláš ostudu ty; to si dělají ostudu ti kačeři, kteří na tvoje keše chodí...
Publikováno 17 září 2013 - 6:56
Publikováno 17 září 2013 - 7:16
Canoppy1 napsal/a:
Smrk napsal/a:
cacher Donald napsal/a:
Smrku, ale to si přece neděláš ostudu ty; to si dělají ostudu ti kačeři, kteří na tvoje keše chodí...
Já si teď dvakrát udělal takový testík. Do 2 keší jsem doplnil 10 cwg a chodil kontrolovat. Po dvou dnech jich bylo cca 50%, do 7 dnů všechno pryč.
Něco tam dávat nemá smysl..,
Publikováno 17 září 2013 - 20:53
Já mám dvě kola, ale to druhé je pomalé a spíše do terénu, s tím nemohu jezdit na vzdálenější kešky, jízda by trvala dvakrát déle než s tím silničním kolem.ladislavappl napsal/a:
Rada shamanovi: A co si takhle pořídit ještě jedno kolo? Měl bys jedno do sucha a druhé "do vodičky" s blatníky jak na starých kývačkách (pro mladší: např. Jawa ČZ 250; opravdu jsme kdysi dělali dobré motocykly). Třeba bytelné kolo Ukrajina by se snad někde v kůlně nebo na půdě našlo...
17 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 17 návštěvníků 0 anonymních uživatelů