Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#801 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 10:52

Jacka_dominikanka napsal/a:
:D :D :D
Já bych doporučovala si na kolo pořídit velkej deštník!

To nepomůže, ona stačí mokrá silnice a je to v pr..... :(
  • 0

#802 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 10:55

shaman3 napsal/a:

Jsi moc měkkej, příteli :D! Co bys dělal, kdybys chtěl a kole strávit dovolenou, nebo měl do nejbližší civilizace pár desítek kilometrů?
  • -1

#803 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 13:12

shaman3 napsal/a:
Na druhou stranu tím rozšířil počet odlovitelných archiválií. :D

nerozšířil, už je fuč i fyzicky
  • 0

#804 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 14:53

shaman3 napsal/a:

Být tebou bych vůbec z toho velodromu nevylézal ;)
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#805 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 15:17

Tu machrujete a při geocachingu si sami vozíte zadky v autě. ;) To já se mohu alespoň pochlubit, že jsem všechny keše odlovil na kole. B)
  • 0

#806 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 475 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 15:18

shaman3 napsal/a:

Teda jak si tohle pročítám, taky bych z toho taky měla deperese. S tímhle přístupem se na kolo dostaneš max párkrát do roka, to by mi hráblo... Nechtělo by to nové pláště nebo rovnou kolo?;)
  • 0

#807 wefsafca

wefsafca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 16:21

shaman3 napsal/a:
Tu machrujete a při geocachingu si sami vozíte zadky v autě. ;)
To já se mohu alespoň pochlubit, že jsem všechny keše odlovil na kole. B)

Nemachruj, pokud ani nemas ridicak :-) mas? :-)
  • 0

#808 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 17:00

shaman3 napsal/a:

Pche, ze všech mejch keší jsou z auta lovený snad jen ty na letišti, když jsem jela "služebně" někoho odvézt či vyzvednout + asi tak 10 někde při dálnici, určitě mám nejmíň 1000 keší odloveno na kole!
  • -1

#809 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 17:33

shaman3 napsal/a:

Pche, ze všech mejch keší jsou z auta lovený snad jen ty na letišti, když jsem jela "služebně" někoho odvézt či vyzvednout + asi tak 10 někde při dálnici, určitě mám nejmíň 1000 keší odloveno na kole!

A teď se cukrouši ukaž. :D Mimochodem, to že bych jel na keše autem se mi ještě nestalo.
  • 0

#810 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 17:52

Něco pro shamánka:) http://www.geocachin...pohansko-soutok. Nebo na kole mám odloveno i toto GC2EQEQ, případně i tento event GC2ZN5K, letos jsem vyjel na kole 2x na nejvyšší vrchol Jizerek. Ale ani jedno není nic pro něj, ještě by mohl zmoknout, nedejbože píchnout...
  • 0

#811 geobublina

geobublina

Bublina

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 20:00

Vám dám geodepresi :D jedu daleko od kešek. Jediná blízko je moje vlastní...:|
  • 0

#812 bluetracer

bluetracer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 300 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 20:00

shaman3 napsal/a:
na poslední kešce jsem zmoknul, což by mi zas až tak nevadilo, kdyby mi při tom nezmoklo i kolo. :@

A co si to nechat kapotovat?
www.horydoly.cz/cykliste/velomobily-kapotovana-kola.html
  • 0
Vložený obrázek

#813 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 20:36

Rada shamanovi: A co si takhle pořídit ještě jedno kolo? Měl bys jedno do sucha a druhé "do vodičky" s blatníky jak na starých kývačkách (pro mladší: např. Jawa ČZ 250; opravdu jsme kdysi dělali dobré motocykly). Třeba bytelné kolo Ukrajina by se snad někde v kůlně nebo na půdě našlo...
  • 0
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#814 cacher Donald

cacher Donald

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2013 - 19:16

Mám geodepku z toho, jak rychle mizí obsah keše. O céwégéčkách už vůbec nemluvím. Vypadá to, že pokud budu zakládat další krabici, tak to bude asi zase mikroška :(
  • 0

#815 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2013 - 19:26

cacher Donald napsal/a:
Mám geodepku z toho, jak rychle mizí obsah keše. O céwégéčkách už vůbec nemluvím. Vypadá to, že pokud budu zakládat další krabici, tak to bude asi zase mikroška :(

Mě taky pořád mizí obsah keší, ale stejně mi to nedá a zase je dosypu, abych si nedělal ostudu před těmi slušnými kačery.
  • 0

#816 hrabosata

hrabosata

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2013 - 21:10

Smrk napsal/a:
Mě taky pořád mizí obsah keší, ale stejně mi to nedá a zase je dosypu, abych si nedělal ostudu před těmi slušnými kačery.

Nedávno jsme takhle dosypali 10 CWG do naší nejnavštěvovanější keše. Paradoxním důsledkem je, že zatímco předtím jsme na ní měli i několikařádkové logy, po dosypání následovalo cca 10 logů "Díky za keš". Mám takový pocit, že těch 10 CWG už tam není.
  • 0

#817 Canoppy1

Canoppy1

Canoppy

• Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2013 - 22:46

Smrk napsal/a:

cacher Donald napsal/a:

Smrku, ale to si přece neděláš ostudu ty; to si dělají ostudu ti kačeři, kteří na tvoje keše chodí...
  • 0

#818 Novom

Novom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 611 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2013 - 6:56

Teď jsem zrovna v lehké depresi, o víkendu jsem totiž byl se skupinkou kačerů obnovit pár bludiček na mé nočce. Na první stage jsem našel akorát katastrofu, vše zničené a ukradené. To by nebylo nic tak extra nenormálního, holt se to tam takhle děje častěji, ale o kousek dál jsme našli zaparkované auto, cca 3/4 kilometru v lese po trase té nočky. Tak fajn, říkám si, nejspíš si chtěl nějakej páreček užít soukromí. Auto ale už z dálky vypadalo opuštěně, i když jsme ho dál nezkoumali. Po dalších 500 m se před námi objevila světla baterek a vesta, která připomínala policejní oblečení, trošku jsem znejistěl, ale když jsem viděl, že hrabají v zemi v místě, kde mám stage, byl jsem klidnější. U stage se opravdu objevilo pár kačerů, kteří kešku hledali, pojal jsem podezření, jestli to nejsou náhodou ti, kteří mi keš zničili a jdou likvidovat další. Po dotazu, jak se vlastně dostali až sem, když logicky nevěděli kam jít, mi odpověděli, notně opileckým tónem (velká petka piva téměř prázdná u nohou), že to prostě zkusili... Jo zkusili, autem se bludičky loví v lese snadno. :( Tak dejme tomu, raději jsme počkali kousek od finále, jak keš dojdou, bez indicie do vzorečku a GPS v mobilu, který je jim v lese na houby, vypadali nakonec docela spokojeni. Hned druhý den se objevily logy. První log prázdný od PM člena s 65 nálezy, druhý log obsahuje slovo "OK" od člověka s 13 nálezy. Nelenil jsem a jal se trošku osvěty, na oba profily jsem napsal krátkou zprávu o tom, že by log měl obsahovat alespoň nějaké základní info a ne jen prázdný log, stačilo by díky. Ten PM člověk přesto loguje i další keše prádnou zprávou a samozřejmě se ani jeden z nich neozval mailem zpět. Člověk si dá práci, do listingu jasně uvede, že se tam autem nesmí, provede je prakticky za ručičku místy, kam by se bez indicií nedostali a místo toho se mu dostane akorát tohohle ignorantského přístupu. :( Takový "jakokačery", kteří GC objevili nejspíš díky TV Noha, bych poslal povinně na nějaký školení, jak se chovat na keších a jak se chovat k přírodě.
  • 0

#819 von Bronin

von Bronin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 599 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2013 - 7:16

Canoppy1 napsal/a:

Smrk napsal/a:

cacher Donald napsal/a:

Smrku, ale to si přece neděláš ostudu ty; to si dělají ostudu ti kačeři, kteří na tvoje keše chodí...

Já si teď dvakrát udělal takový testík. Do 2 keší jsem doplnil 10 cwg a chodil kontrolovat. Po dvou dnech jich bylo cca 50%, do 7 dnů všechno pryč.

Něco tam dávat nemá smysl..,
  • 0

#820 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2013 - 20:53

ladislavappl napsal/a:
Rada shamanovi: A co si takhle pořídit ještě jedno kolo? Měl bys jedno do sucha a druhé "do vodičky" s blatníky jak na starých kývačkách (pro mladší: např. Jawa ČZ 250; opravdu jsme kdysi dělali dobré motocykly). Třeba bytelné kolo Ukrajina by se snad někde v kůlně nebo na půdě našlo...

Já mám dvě kola, ale to druhé je pomalé a spíše do terénu, s tím nemohu jezdit na vzdálenější kešky, jízda by trvala dvakrát déle než s tím silničním kolem.
  • 0

18 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 18 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama