Může se mi někdo podívat v GG na statistiky? Stále jsem nenašla problém v počtu nálezů - když si odkontroluji nálezy podle typu keší a eventů, jsem v součtu na jiném čísle než mi tvrdí celkové číslo nálezů. Už jsem z toho jelen, duplicitní logy bych mít neměla.
Geodepresivní koutek III
Publikováno 09 May 2018 - 16:50
Publikováno 09 May 2018 - 17:05
Publikováno 09 May 2018 - 17:19
Naimportovat Labky do geogetu a oznacit si na nich nalezy rucne. (Automaticky to totiz nejde, nemaji logy!)
Publikováno 10 May 2018 - 9:15
Neni se cemu divit, labky jsou kesky hodne mimo, alespon podle toho, jak s nimi GS zachazi.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 10 May 2018 - 14:48
Narazil jsem na fb na tuto. To je na geodepresi jako kráva
(PS: chybí tu plakající smajlík)
Dementoodolná není bohužel žádná keš. Do té doby, než jsem to viděl na vlastní oči na dvou našich keších, tak bych taky neveřil, že někdo bude ničit funkční krmítko pro ptáky. Někdo na víc, než ničení, intelektuálně nemá. S tím nejde nic dělat Nebo se tak baví pubertální mládež, která z toho většinou vyroste. Bohužel ne všichni.
Publikováno 10 May 2018 - 17:53
Ještě mě napadlo, jestli se mi do dtb nedostaly nálezy známého, který mi dotahoval pár chybějících listingů od sebe. Ale to je asi blbost? Njn, proč mám v GG nálezů víc než na gc.com vypadá na chybu mezi klávesnicí a židlí. Ale jak vznikla, abych se jí příště vyvarovala, fakt netuším.
Publikováno 10 May 2018 - 18:02
Publikováno 10 May 2018 - 18:09
Je to už pár týdnů a nepamatuji si, jak kouzlil. Statistikami moc nežiji, takže je spouštím jen občas a proto přesně nevím, kdy chyba vznikla.
Publikováno 10 May 2018 - 19:35
A nešlo by toto poznat třeba externě přes SQL? Vždyť to musí být nález s cizím nickem? Ale já SQL moc neovládám. A nevím ani, jak je to v tabulkách provázáno, to bych hodně hledal.
Koukám na to přes SQlite express a vidím, že je tam jen položka dtfound a dtfoundtime. Pokud se neukládá nick, asi se to najít nedá. logicky, proč ho ukládat, když je to určeno pro jednoho hráče. Tak asi jedině udělat novou databázi, do ní přes LiveAPI stáhnout vlastní nálezy a pak ty databáze nějak porovnat. možná i očima, seřadit podle data a pak kouknout na každý stý, jestli se shodují, v případě neshody hledat kde je. Nebo to prostě jen vše nastavit jako nenalezené a přes Aktualizovat vlastní nálezy si to znovu označit. Pochopitelně na kopii databáze.
Publikováno 10 May 2018 - 19:57
A nech si jim vyhledat nalezené kese bez tvého nalezoveho logu.
Publikováno 10 May 2018 - 19:59
Zvedavko, jestli jde o to najit, ktere nalezy mas v GG navic, tak navod na to jsem sem daval asi pred tremi dny:
- do prazdne databaze stahnout vsechny sve nalezy (menu Databaze - Import - Stahnout vase nalezy)
- zobrazit vsechny kese v teto databazi a ulozit je jako ggt seznam
- prepnout na "provozni" databazi a zobrazit vsechny nalezene kese
- odecist od zobrazeneho seznamu ulozeny ggt seznam (menu Seznam - Odebrat - Odebrat ze seznamu)
- zustanou zobrazene jen ty, ktere nemas jako nalezene na gc.com. Duvod ovsem budes muset posoudit uz ty
EDIT: A nebo tak, jak prave poradil Haluma. Ale vysledek obou postupu nemusi byt stejny. Zalezi na chybe, kterou mas v te databazi
Tento příspěvek byl upraven od gord: 10 May 2018 - 20:01
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 10 May 2018 - 20:01
Dementoodolná není bohužel žádná keš. Do té doby, než jsem to viděl na vlastní oči na dvou našich keších, tak bych taky neveřil, že někdo bude ničit funkční krmítko pro ptáky. Někdo na víc, než ničení, intelektuálně nemá. S tím nejde nic dělat Nebo se tak baví pubertální mládež, která z toho většinou vyroste. Bohužel ne všichni.
Ta diskuze se na fb dál rozjíždí a tenhle kretén evidentně ničí keše cíleně, tahle nebyla jediná
Publikováno 10 May 2018 - 21:01
Tak mám další důvod k depresi:
Založil jsem keš Zachovej nám Hospodine GC7P2QY s lehounkým matematickým (geometrickým) příkladem, až mně to bylo samotnému trapné. A výsledek? v logu píšu:
18 zelených a 60 červených - no lidi, neblbněte!!! Vždyť je to prachobyčejná roura! Odečíst od sebe dva válce, když už se vám nechce hledat vzorec...
Původní mé zadání bylo: vnější průměr je D, tloušťka D/20, délka 10D, hmotnost 2,8 kg a hustota 7850 kg/m3. Spočítejte její délku (10D). (11. 5.: jsem opravil překlep - místo R mělo být D)
Ale kamarádka mě uprosila, ať to nedávám tak těžké a já se nemohl na ty její žalostné oči koukat...
Tak jsem tam dal příklad na hmotnost dutého válce (viz listing).
Nechci vidět co se stane, až klika Cermat-Ministerstvo školství prosadí povinné jednotné státní maturity i na učňácích. Kadeřnice, která to u maturity nevypočítá, pak může nanejvýš stříhat ovce někde na salaši...
Snad by pomohlo prosadit, aby každý poslanec nebo senátor, který chce hlasovat pro jednotnou maturitu z matematiky, musel napřed vypočítat podobný příklad. A hodnotil by to Cermat...
P.S. ve škole se sice učí pěkné zbytečnosti, ale asi nikoho nenapadlo vysvětlit studentům, že když chtějí mít výsledek na 4 platné číslice, tak nemohou dosadit za pí 3,14!!!
Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 11 May 2018 - 7:14
Publikováno 10 May 2018 - 22:21
Publikováno 10 May 2018 - 22:46
Založil jsem keš Zachovej nám Hospodine GC7P2QY s lehounkým matematickým (geometrickým) příkladem, až mně to bylo samotnému trapné.
Ano, příklad je trapně jednoduchý pro matematika, ale rozhodně bych nesázel na to, že totéž platí i pro průměrného kačera.
Já jsem teď řešil jednu hudební mysterku (mimo GC). Lidi s hudebním sluchem to dají na první poslech, já jsem se s tím mořil asi hodinu a jsou lidi, kteří nemají šanci, i kdyby se snažili sebevíc. Nebo čichací mysterka - z šesti vzorků jsem se chytal jenom na jednom a kdybych tam byl sám, jsem bez šance.
A s tou matematikou je to stejné.
Publikováno 10 May 2018 - 22:54
Dnes se stránky geocaching.com zase změnili, otevřete si např. Seznam vašich odlovených tradiček a najednou to do vás trkne! Fakt nemají nic lepšího na práci?!
Mám nastavený starý vzhled a nevidím rozdíl.
Publikováno 10 May 2018 - 22:57
Založil jsem keš Zachovej nám Hospodine GC7P2QY s lehounkým matematickým (geometrickým) příkladem, až mně to bylo samotnému trapné. A výsledek? v logu píšu:
18 zelených a 60 červených - no lidi, neblbněte!!! Vždyť je to prachobyčejná roura! Odečíst od sebe dva válce, když už se vám nechce hledat vzorec...
Původní mé zadání bylo: vnější průměr je R, tloušťka R/20, délka 10R, hmotnost 2,8 kg a hustota 7850 kg/m3. Spočítejte její délku (10R).
Ale kamarádka mě uprosila, ať to nedávám tak těžké a já se nemohl na ty její žalostné oči koukat...Tak jsem tam dal příklad na hmotnost dutého válce (viz listing).
Nechci vidět co se stane, až klika Cermat-Ministerstvo školství prosadí povinné jednotné státní maturity i na učňácích. Kadeřnice, která to u maturity nevypočítá, pak může nanejvýš stříhat ovce někde na salaši...
Snad by pomohlo prosadit, aby každý poslanec nebo senátor, který chce hlasovat pro jednotnou maturitu z matematiky, musel napřed vypočítat podobný příklad. A hodnotil by to Cermat...
P.S. ve škole se sice učí pěkné zbytečnosti, ale asi nikoho nenapadlo vysvětlit studentům, že když chtějí mít výsledek na 4 platné číslice, tak nemohou dosadit za pí 3,14!!!
Tak tak, kačery bych opravdu nepřeceňoval. Mám VŠ (už dávno), na Teplicku už jsem byl dvakrát a tvoje mysterky vždycky otevřu a zase pietně zavřu, zatím tam je k lovení pořád něco lehčího.
Publikováno 10 May 2018 - 23:02
Mám nastavený starý vzhled a nevidím rozdíl.
Já taky a rozdíl vidím na jakékoliv libovolné geocaching.com stránce. Je zase trochu jiný font, barvičky a tak... Dělají zase strašně důležitý věci.
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů