Ještě jedna moc pěkná počítací je GC65DCY a i ten Geocheck je dost vypovídající. Jsme v MB docela často, ale zatím odpor nad listingem převažuje, přestože owneři mají pěkné keše.
Tohle je 100% adept na ignore list.
Publikováno 14 May 2018 - 11:25
Na druhou stranu existují keše, kde kdysi owner a ještě pár asi tehdy nadšenců (i velmi známých), založí jakousi bejkárnu T5 na stromech tak, že si každý řekne "jednou stačilo" a to, že se ví, že už dávno na stages není vůbec nic a krabice by po těch letech (více než 6) zasloužila lehkou údržbu, v klidu se na finále chodí s poznámkou BF nebo přítel na telefonu pomohl.
Není o tom, založit keš, ale starat se o ni !!!
No pokud víš o takové keši, tak zkušený kačer jako ty (navíc ti podle příspěvku evidentně záleží na poctivosti odlovu - že by změna v tvém uvažování?), určitě ví, že by na ni měl dát log NM a pokud owner nereaguje, tak NA. Pak buď owner zareaguje a keš opraví nebo zmizí v archivu. Keš má minimální životnost 3 měsíce, takže cokoliv staršího bez údržby klidně může zmizet a uvolnit místě nějaké lépe udržované keši.
Publikováno 14 May 2018 - 11:30
Tohle je 100% adept na ignore list.
Moje slova. Kdyby to byly tři multiny, tak možná. A ten Čerchov? Byl jsem tam a našel jsem hov......
Publikováno 14 May 2018 - 11:33
Moje slova. Kdyby to byly tři multiny, tak možná. A ten Čerchov? Byl jsem tam a našel jsem hov......
No nevím, jestli je výhra nahradit jednu multinu (podle listingu) o ničem 3 multinami o ničem.
Publikováno 14 May 2018 - 15:52
Nerozlišuju o něčem - o ničem, ale líbí nelíbí. :-)
Publikováno 17 May 2018 - 18:41
mám depku a nesouvisí s ničím předchozím. Vysemenil se tu nový druh kačera :Kostal007 registrován od 14.5.2018
poslední návštěva: nikdy! Ale má 3 keše...jeho logy jsou takovéto: Ggdfffg,
Nejde jen o to, že neumí psát,ale jak to, že poslední návštěva nikdy? Když je našel dny po sobě? Chodí na ně z nějakých jiných stránek? Jaja
Publikováno 17 May 2018 - 18:44
Publikováno 17 May 2018 - 19:13
... používá pouze aplikaci v mobilu, na webu nikdy nebyl.
no tak to je zbytečný mu psát zprávu, asi si jí nepřečte. Někdo podobný si od nás vzal TB a už ho viděli někde na eventu a v keši je pořád. Není zalogovaný, také inkognito. Už mi to dojímá...a dostává a nebaví.
Tento příspěvek byl upraven od turist: 17 May 2018 - 19:15
Publikováno 17 May 2018 - 19:16
no tak to je zbytečný mu psát zprávu, asi si jí nepřečte. Někdo podobný si od nás vzal TB a už ho viděli někde na eventu a v keši je pořád. Není zalogovaný, také inkognito. Už mi to dojímá...a dostává a nebaví.
Proč by nepřečetl? Přes aplikaci se ke zprávě dostane taky...
Publikováno 18 May 2018 - 5:48
Myslím, že by GS měl do profilu zohlednit i přístup přes (minimálně svou) aplikaci. Bylo by to logické, když ji nabízí a je to práce s jedním účtem. Případně i přístup přes API, to jsou sice cizí aplikace, ale GS uznané.
Ale bojím se, že se do toho pustí a důležitější věci řešit nebudou a my se těch animovaných smajlíků nedočkáme.
Publikováno 18 May 2018 - 6:32
... ale GS uznané.
Ale bojím se, že se do toho pustí a důležitější věci řešit nebudou a my se těch animovaných smajlíků nedočkáme.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 18 May 2018 - 6:51
Pokud to logoval z jiné aplikace(např. Locus, aDrake), pak přístup na stránky nepotřeboval. Resp. potřeboval pro registraci. Jde o to, jestli registraci systém zaznamená jako návštěvu.Proč by nepřečetl? Přes aplikaci se ke zprávě dostane taky...
Publikováno 18 May 2018 - 6:58
Z oficialni apliakce si i ten ucet vytvoris, aniz bys musel jit na web. Takze je tu spousta hracu, co si proste do mobilu nainstalovala apliakci "Geocaching", aniz by tusila, ze existuje nejaky web.
Publikováno 18 May 2018 - 8:15
No právě. Počítat přístupy na web, když sami dali k dispozici aplikaci, která na web neleze... Lepší by bylo počítat přístup k účtu, odkudkoli.
Ale animované smajlíky, nebo správný odstín zelené v logu jsou určitě důležitější, než takováto drobnost.
Publikováno 18 May 2018 - 8:30
Publikováno 18 May 2018 - 18:12
Pokud to logoval z jiné aplikace(např. Locus, aDrake), pak přístup na stránky nepotřeboval. Resp. potřeboval pro registraci. Jde o to, jestli registraci systém zaznamená jako návštěvu.
Vždyť to já vím. Jen říkám, že pokud používá oficiální apku, tak si zprávu klidně může přečíst přes ni...
Publikováno 18 May 2018 - 20:10
Nedávno jsem chtěl udělat earthku u jedné geologické a pravěké expozice. A co se po mě nechtělo? Souhlas majitele... S virtuální keškou? Kam chodí za pěkného počasí mnoho desítek lidí? To mi hlava nebere. Zlaté časy, kdy byly kešky tajné a hledaly se co nejvíc nenápadně.
Publikováno 18 May 2018 - 21:02
Publikováno 18 May 2018 - 21:59
Nedávno jsem chtěl udělat earthku u jedné geologické a pravěké expozice. A co se po mě nechtělo? Souhlas majitele... S virtuální keškou? Kam chodí za pěkného počasí mnoho desítek lidí? To mi hlava nebere. Zlaté časy, kdy byly kešky tajné a hledaly se co nejvíc nenápadně.
Co to bylo za místo? Nebylo nějaké speciální? A co bylo za úkoly? Earthku jsem zakládal předloni. Je pravda, že jsem napsal, že je to domluvené s hajným, ale nikdo po mě nic blíže myslím nechtěl.
Publikováno 19 May 2018 - 8:41
Ono vůbec schvalování Earth keší je reviewerem nějaký podivný. Chtěl jsem založit jednu tady u nás kde jsou zajímavé rašeliniště a bylo mi sděleno, že toto téma nemá absolutně nic společného s geologií a vznikem země, že mi tuto keš nepustí. No a pak asi během 14 dnů, byla jinde schválena bez problémů earthka s úplně stejným zaměřením.
0 uživatelů, 15 návštěvníků 0 anonymních uživatelů