Nedávno tady jeden RW vysvětloval, že NA logy jim nechodí přímo do mailových schránek, ale musí je aktivně sledovat. Takže se může stát, že některá keš "propadne roštem".
Jenže prdět na to při třech NA a víc jak roku disable? Že to nenakopne k nějaké akci ownera, to je taky takové pofidérní. No, jsem rád, že u nás funguje Rico, kterej si tohle umí pohlídat...
Tak jsem byl v Terezíně hledat kešku Muzeum geocachingu. Tak jsem si říkal, keš je na dvorku muzea co má tak 1000 m2, to bude asi bomba, má to 180FP. Asi jsem to s tím těšením přehnal. Na dvorku pověšená cedule logbook je v recepci. Drsňák by jim tam hodil archivní log, protože tradička musí být na souřadnicích a né někde v baráku. Já jsem se sebral a s depkou odešel. Naprosto zásadně nelovím keše v místnostech. Pro mě je geocaching nenápadné hledání pokukování, je tam, není tam. Z mého pohledu cena téhle krabice odpovídá jedné PETce na PWT.
Hm, za mě (asi tři měsíce zpátky) se tam muselo pro klíč, na tu recepci, ale keš je v muzeu. A přirovnat to k PETce z PWT? Přijde míc víc než logické, že je keš v muzeu, než na nic neříkajícím dvoře. V pěkném muzeu s pěknou krabičkou. Udělat tohle a hodit PETku do příkopu a říct, že je to to samý? Hodně ostrej nesouhlas.
Přijde mi to jako přirovnat tvoje modřanské reverse k té uniformní univerzální cartridge, kde každej nakliká 3 čísla a má hotový wigo a říct, že je to totéž.
Já bych si to jako FTF odpoledne nezalogoval, ale nic proti tomu nemám, nijak mě to neuráží a dokonce mi to ani nepřijde divné. Když to owner tak bere a chce... Proč ne? Proč jet furt strikktně na nějaká pravidla, tím spíš nepsaná?
Tento příspěvek byl upraven od MiroslavRouta: 24 June 2018 - 17:32