Kterou myslíš?
To by mě také zajímalo.
Na mě spíš sedí, že dost dobře vím, co NECHCI.
Hm, ale co chci? Občas vím, občas sama netuším - že by typická ženská? :-)
Publikováno 01 September 2018 - 21:40
Kterou myslíš?
Publikováno 01 September 2018 - 22:26
To by mě také zajímalo.
Řekl bych, že má na mysli Greenhair. A něco mi říká, že šlo o něčí alter ego...
Publikováno 01 September 2018 - 22:36
Kterou myslíš?
Hurá! Už jsem to našel. (ještě než to našel a zveřejnil phrkt)
Byla to greenhair.
viz třeba zde http://www.geocachin...ek-iii/page-391
a násled. stránky.
Třeba:
"nezačínám větu velkým písmenem a nekončím jednou tečkou,protože moje věty vlastně nejsou věty...jsou to prostě jen zachycené myšlenky,nekončící,protože neúplné...připravené k doplnění... ;)"
nebo:
"někteří mladí se vyjadřujou bezhlavopatně ..."
- to je prostě geniální (bez ironie!).
Milá Greenhair, vyslyš nás a zas nám něco napiš. Člověk hned pookřeje.
Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 01 September 2018 - 22:39
Publikováno 01 September 2018 - 22:45
Nemusel jsem to hledat, tohle se prostě zasekne pevně do paměti (nevím, který smajlík by se hodil).
Publikováno 01 September 2018 - 22:57
Publikováno 01 September 2018 - 23:02
Sorry, přišlo mi to proto, že jako by se vynořila odnikud a zase nikam zmizela .
Ale mohla by sem zase občas něco napsat, ať si mlaďoši remcají nebo ne.
Publikováno 02 September 2018 - 7:32
Publikováno 02 September 2018 - 16:38
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 02 September 2018 - 16:38
Publikováno 02 September 2018 - 17:41
Neboj, já se chystám přispět třeba právě do tohoto vlákna během příštího týdne (bude to taková retrospektivní geodeprese).
Publikováno 02 September 2018 - 18:11
Není tu nějak mrtvo? Že by se všichni chystali do školy?
Navíc com mi hlásí chvíli chybu, chvíli se na něj dostanu v pohodě... Udělám si radost a půjdu prohlížet záznamy z kamery, zkoušela jsem různá nastavení.
PS: Tak mě depresivně napadá, jsem ženská, když mě baví technické hračičky?
Publikováno 02 September 2018 - 18:20
Já včera našel pár petek v lese u Štiřína, takže dobrý. :-)
Publikováno 02 September 2018 - 21:14
Na Klatovsku a Plzeňsku se to vypršelo už ráno a po desáté celkem pohoda, kolem 15°C, i když pod mrakem, tak jsem mohl být dobrých pět hodin venku. Jen jsem byl trochu mimo a do logbooků psal 3.9. . Teď zase malinko mrholí, ale to už mne netrápí.
Publikováno 02 September 2018 - 23:57
Tak mam cerstvou geodepresi. Byl jsem na skok v Rakousku a - svete div se! - i se svoji temer nulovou znalosti nemciny jsem dokazal vylustit jednu mysterku. Uz za siliciho deste jsem pro ni sel asi kilak, no a ... byla vymudlena . Cizozemske mysterky mi holt zrejme nejsou souzene.
Publikováno 03 September 2018 - 22:26
Ani jsem nevěděla, že tam je keš. Nebo zapomněla. :-) Občas tam skočím na kafe... bez vstupenky.Tak jsem si koupil na Slevomatu návštěvu Jindřišské věže (to je v Praze) a těšil jsem se že odlovím tamější keš. A teď koukám - keš už tam několik let není. Smůla.
Publikováno 04 September 2018 - 18:36
Během dovolené mi přišel 1 stejný log na 25 mých keší. Po dovolené jsem se na nich zastavil a mrknul do logbooků. A ejhle, onen "kačer" na nich nebyl. Napsal jsem mu dotaz kdy a pod jakým nickem se tam zalogoval a jeho odpověď mi vyrazila dech.
Posuďte sami, tohle je necenzurovaná kompletní komunikace:
Tento příspěvek byl upraven od Arandur9424: 04 September 2018 - 18:37
Publikováno 04 September 2018 - 19:20
já bych si klidně posloužil, takový vychcánci nejdou vymýtit, ale znepříjemnit jim to. Když to udělá víc lidí, přeci jen se nebudou tak množit. Jak jsem již psal dříve, chce to osobní odvahu a takovým lidem logy mazat, ať si stěžují a tím se ještě víc profláknou. Na hrubý pytel hrubá záplata a tak podobně...
Publikováno 04 September 2018 - 19:50
Jak už je zde napsáno, na nic bych nečekal a smazal mu to. Není v LB, nemá nárok.
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů