Tak je to začátečník, možná dítě, a hraje necelé dva měsíce. Třeba by si od někoho laskavého a trpělivého nechal ledacos vysvětlit. Mám s tím celkem dobrou zkušenost.
Ale komunikovat tedy neumí a smazání si zaslouží, to jo.
Publikováno 04 září 2018 - 20:20
Tak je to začátečník, možná dítě, a hraje necelé dva měsíce. Třeba by si od někoho laskavého a trpělivého nechal ledacos vysvětlit. Mám s tím celkem dobrou zkušenost.
Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing
Publikováno 04 září 2018 - 21:23
Já jsem po měsíci rozhodně nevěděla, že existuje nějaký reviwer a už vůbec ne ban. Tak jej tipuji na zkušeného lovce od PC.Tak je to začátečník, možná dítě, a hraje necelé dva měsíce. Třeba by si od někoho laskavého a trpělivého nechal ledacos vysvětlit. Mám s tím celkem dobrou zkušenost.
Publikováno 04 září 2018 - 21:36
Zkušený lovec od PC, který má zalogováno 264 keší, převážně s nízkou obtížností. No nevím...
Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing
Publikováno 04 září 2018 - 21:37
Tento příspěvek byl upraven od DogVader: 04 září 2018 - 21:37
Publikováno 04 září 2018 - 21:38
Já jsem po měsíci rozhodně nevěděla, že existuje nějaký reviwer a už vůbec ne ban. Tak jej tipuji na zkušeného lovce od PC.
Publikováno 05 září 2018 - 7:00
Já jsem po měsíci rozhodně nevěděla, že existuje nějaký reviwer a už vůbec ne ban. Tak jej tipuji na zkušeného lovce od PC.
Já nezačít, chodit na tyto stránky, tak to možná nevím dodnes , alespoň o tom banu.
Publikováno 05 září 2018 - 10:52
Bacha v Nymburce, inteligentní úroveň místních bojůvek asi nebude moc vysoká
https://zpravy.idnes...5038_domaci_ane
*
Publikováno 07 září 2018 - 15:53
Bacha v Nymburce, inteligentní úroveň místních bojůvek asi nebude moc vysoká
Monitoruju to; prozatím se mé divoké rosomáčí tváři veškerá domobrana vyhýbá, zřejmě proto, abych nad ní nevynesl svůj nemilosrdný ORTEL... Na druhou stranu, nelze popřít, že jde o bohulibou aktivitu a někteří nymburští owneři již na to adekvátně reagují. Takový VLab.Jan založil ze zálohy keš Nymburská (t)rajda - reparát... pěkně u břehu soutoku Malých a Velkých Valů s Labem, tedy na potenciálně nebezpečném místě z hlediska zezálohového výsadku imigrantů. Od doby založení keše je tam pěkně monitoruje předmět, který mají všichni milci Pořádku a Bezpečnosti za svatej Grál. A já to schvaluju! Z vody totiž vylézají zákeřné NUTRIE...Fuj! jednak to vypadá jak přerostlej potkan, jednak jde o INVAZIVNÍ NEPŮVODNÍ DRUH! Imigranti! Hrr na ně!
PS. Je to na blití, no.
Hyvä ahma - huono ahma. Ainoa hyvä ahma on pahaa.
Publikováno 08 září 2018 - 7:29
Tak se chci přihlásit na GC.com a nejdřív musím potvrdit, že nejsem robot, ale to nestačí, ještě se tam objeví obrázek, kde mám vybrat políčka, kde se vyskytuje určitý předmět. Zkusila jsem to asi 5x a nepovedlo se. To jako myslívážně?
Publikováno 08 září 2018 - 8:07
Už jsem se s tím setkal, ne při přihlašování na GC, ale po odfajfknutí políčka "Nejsem robot" v ověřovači.
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 08 září 2018 - 10:27
Tak se chci přihlásit na GC.com a nejdřív musím potvrdit, že nejsem robot, ale to nestačí, ještě se tam objeví obrázek, kde mám vybrat políčka, kde se vyskytuje určitý předmět. Zkusila jsem to asi 5x a nepovedlo se. To jako myslívážně?
Teď jsem to zkoušel a nic. Normálně, jako předtím. Žádný robot. (Windows 10 / Edge)
Publikováno 08 září 2018 - 11:15
Tohle dělá jejich ověřovač. Je to o nervy. Proto u svých keší používám starý dobrý (?) GeoCheck.
Publikováno 08 září 2018 - 13:36
Publikováno 09 září 2018 - 18:27
O víkendu jsem byl v Záhřebu a dobrou polovinu kešek jsem nenašel.
Publikováno 10 září 2018 - 6:58
SMRK : Tak to neni dobra zprava. Jedeme tam ve stredu
Ktere to byly? Tradicky nebo jsi mel i neco vylusteno? Mam jich tam asi 14 od ArizonaSmithe a ten normalne komunikuje, tak doufam, ze neco najdeme.
Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 10 září 2018 - 10:39
Publikováno 10 září 2018 - 8:50
Vyrazil jsem na kole z Boleslavi přes okraj Vysočiny do jižních Čech a po cestě hledal. Docela nepříjemně mne zaskočil mnohdy špatný stav cachí, hromady sežvaněných logbooků, chybějící tužky atd. Asi jsem zmlsaný ownery u nás v Českém ráji a přilehlém okolí.
Publikováno 10 září 2018 - 9:02
Publikováno 10 září 2018 - 10:41
Chybějící tužka není snad nikdy chybou ownera, ale nějakého kačera, který si ji prostě přivlastní.
Nezapomeň na Tužožrouty, mne jeden takový čihá někde u cache . Když tam dám tužku, tak druhý den jí už nikdo nenajde, už jsem to zkoušel mnohokrát a vždy stejný výsledek, tak jsem rezigoval a dal jsem do listingu cache upozornění aby si kačeři dávali pozor na vlastní psací potřeby .
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 10 září 2018 - 10:43
To mi jako ownerovi nedá. V roce 2016 jsem koupil 100!! tužek a pravidelně jsem je v mých cca 30ti keších doplňoval. V únoru 2017 byla krabička prázdná. Kvůli zmuchlaným logbookům jsem začal vyrábět "knížečky" a ty vydrží déle a hlavně nejdou moc zmuchlat. A závěr to celého? Nepoužívám lock lock krabičky, neb byly plné bordelu, pravidelně rozlámané nebo proražené. Pouze PET, malé i velké, do nich příslušnou velikost logbooku a jednu tužku. Nedá se v nich udělat bordel a když tužku někdo odnese, musí ostatní použít svou. Jistě, u některých keší je to problém ownera, že na to prdí. Ve většině případů je to však bezohlednost kačerů. Já beru jako naprosto samozřejmé, že s sebou nosím několik logbooků a pokud narazím na poškozený, tak přidám nový. Rozbité krabičky samozřejmě neopravuju a ztracené nenahrazuju jinými. To píšu DNF a info ownerovi.
Publikováno 10 září 2018 - 11:19
Jsem smutný, když zkušený kačer (více jak 4000 nálezů) uloží TB do keše, kde možná nebude celou zimu nález a TB tam "zkysne".
Stalo se tak nedávno v krásné multině od Čtyřhranky - Hřebenem Nízkých Tater. V říjnu má tahle paráda rok, navštívilo jí zatím 17 kačerů (když ale vezmu v úvahu že většinou chodí ve dvojicích tak cca 7-8 návštěv za rok). .....a sem vložit TB je asi dost diskutabilní. Vždyť stačilo jen keš "navštívit" a vložit ho někam jinam. Pokud TB nevyzvedne někdo během října, kvůli sněhu bude pravděpodobně TB ležet zaseklý do jara....a při tom má dost nalítáno.
...třeba je ale vše jinak a mýlím se......ale přesto, prosím, buďte při vkládání TB rozumní......
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů