Moc mě pobavil tento log:
Zalogováno zaječím bobkem, alébrž tužku ani razítko po orienťáku nemaje.
Dík za pěknou keš.
Dokonce je tam i fotka těch bobků a logbook. :-)
https://www.geocachi...de-50d4a4eb4f79
Publikováno 24 září 2018 - 11:39
Moc mě pobavil tento log:
Zalogováno zaječím bobkem, alébrž tužku ani razítko po orienťáku nemaje.
Dík za pěknou keš.
Dokonce je tam i fotka těch bobků a logbook. :-)
https://www.geocachi...de-50d4a4eb4f79
Publikováno 24 září 2018 - 22:40
Ty paradoxy. Sdělení v geoDEPRESIVNÍM koutku začíná slovy "Mě POBAVILO..."
Publikováno 24 září 2018 - 22:43
Protože jsem se překliknul ve vláknu. Taky brzo čekám napomenutí za nedodržení tématu.
Publikováno 25 září 2018 - 6:51
Už před časem jsem navrhoval sloučení koutků do jednoho geoemotivního. To co jednoho naštve, jiného pobaví.
Publikováno 25 září 2018 - 8:56
Myslím, že log "Jel jsem okolo tramvají." je proti Seedcorpovo logu jště dobrej
Byl jsem s vámi v myšlenkách a při organizaci vlastního cita. Docela mně zaujalo kolik lidí přejiždělo, ale jak si tu tak čtu logy, tak se toho uklidilo dost. Příště to chce lepší koordinaci, tlouct dvě cita na všední den je moc..
In - Out - Nic
Publikováno 25 září 2018 - 10:24
Náhodou log "Jel jsem okolo tramvají" je naprosto boží :-P https://coord.info/GLX3GBP5
Vidim, ze na prutoku tvych eventu po ceste domu mam jeste co zdokonalovat. Tak uvidime priste
Publikováno 25 září 2018 - 10:33
Publikováno 25 září 2018 - 10:53
Je otázka, zda to je do geodepresivního koutku, ale možná jo. Po delší době skončila v archivu pěkná keška GC26FD0, ale důvod je hodně zvláštní, viz logy o změněném kódu. Že by se po těch letech tak najednou sám změnil? A kdo by ho pak otevřel? A dnes je tam nová keš GC7XN69 od profláklého ownera. Že by náhoda nebo jak již upozornil jeden z logů, že to tak úplně náhoda není? Fakt nevím, co si o tom mám myslet. Kdyby původní keš archivoval autor, tak je to v pohodě, ale takhle to vypadá skoro jako záměrná likvidace keše za účelem instalace nové vlastní na atraktivní místo.
Publikováno 25 září 2018 - 11:02
Publikováno 25 září 2018 - 11:12
Je otázka, zda to je do geodepresivního koutku, ale možná jo. Po delší době skončila v archivu pěkná keška GC26FD0, ale důvod je hodně zvláštní, viz logy o změněném kódu. Že by se po těch letech tak najednou sám změnil? A kdo by ho pak otevřel? A dnes je tam nová keš GC7XN69 od profláklého ownera. Že by náhoda nebo jak již upozornil jeden z logů, že to tak úplně náhoda není? Fakt nevím, co si o tom mám myslet. Kdyby původní keš archivoval autor, tak je to v pohodě, ale takhle to vypadá skoro jako záměrná likvidace keše za účelem instalace nové vlastní na atraktivní místo.
Je fakt, že od Kotmela lze čekat asi úplně všechno, ale tohle mi přijde kapku paranoidní.
Publikováno 25 září 2018 - 12:10
Je fakt, že od Kotmela lze čekat asi úplně všechno, ale tohle mi přijde kapku paranoidní.
Zajímavé je už to, že keš byla publikována hodinu a půl poté, co byla archivována ta původní, která čekala na obnovu (owner ji snadno obnovit nemohl, protože buď tam byl jeho překódovaný zámek, anebo už úplně jiný). Dávat do úkrytu disablované, ale stále ještě žijící keše svoji novou, a číhat na archiv mi připadá dost za hranou (nový owner o keši věděl, protože ji letos lovil), bez ohledu na to, zda dotyčný dělal něco se zámkem. Pokud to tedy neměl nový owner s tím původním takto domluvené, ale to zřejmě nebude tento případ. Třeba se k tomu owner nějak vyjádří.
Publikováno 25 září 2018 - 12:51
Myslím, že je to naprosto jasné. Ten hošík dělá jeden průser za druhým a čím dál větší.
Publikováno 25 září 2018 - 13:02
Ten hošík dělá jeden průser za druhým a čím dál větší.
Prosím vás, znáte někdo toho Kotmela osobně? To přece není možné, aby jeden člověk byl takový pechfógl, aby neúmyslně na co šáhne, to podělal. Tohle musí být úmyslné jednání, ale pak absolutně nechápu, o co mu jde. Někdo z vás aspoň tušíte?
Publikováno 25 září 2018 - 13:46
Prosím vás, znáte někdo toho Kotmela osobně? To přece není možné, aby jeden člověk byl takový pechfógl, aby neúmyslně na co šáhne, to podělal. Tohle musí být úmyslné jednání, ale pak absolutně nechápu, o co mu jde. Někdo z vás aspoň tušíte?
Stačí zajít na víceméně libovolný event na území Prahy Ano, znám ho osobně.
Zajímavé je už to, že keš byla publikována hodinu a půl poté, co byla archivována ta původní, která čekala na obnovu (owner ji snadno obnovit nemohl, protože buď tam byl jeho překódovaný zámek, anebo už úplně jiný). Dávat do úkrytu disablované, ale stále ještě žijící keše svoji novou, a číhat na archiv mi připadá dost za hranou (nový owner o keši věděl, protože ji letos lovil), bez ohledu na to, zda dotyčný dělal něco se zámkem. Pokud to tedy neměl nový owner s tím původním takto domluvené, ale to zřejmě nebude tento případ. Třeba se k tomu owner nějak vyjádří.
Dávat do úkrytu disablované svou je poněkud pofidérní, to beru. Ale takto na číhačce už jsem taky párkrát byl, jen to vždy dopadlo tak, že owner svou keš nakonec vždy obnovil. A pak, když to jednou tak bylo (a to jsem zrovna nesledoval, to jsem se dozvěděl z notifikace), ráno šla keš do archivu, odpoledne jsem dal na místo novou, večer vyrobil a poslal listing a další den byla venku. To bylo u Rudolfina, o který jsem fakt přijít nechtěl.
Publikováno 25 září 2018 - 13:47
Už jsem se chtěl na pár věcí zeptat osobně (vyskytuje se v Praze na eventech), ale nikdy jsem si zatím nechtěl kazit den.
Když vidím, některé "CITA" tak si říkám, že jsou opravdu jen pro bod (za návštěvu / či za pořádání). Ale ono je to stejně jako s eventy (kešemi).
Prosím, CITO eventy. Paskvily typu CITA, CITU, CITY, atp. nic neznamenají. Existuje jen CITO = Cache In Trash Out. Je to stejné jako třeba zkratka IKEA. (Omlouvám se, nemohl jsem jinak.)
Publikováno 25 září 2018 - 13:55
Už jsem se chtěl na pár věcí zeptat osobně (vyskytuje se v Praze na eventech), ale nikdy jsem si zatím nechtěl kazit den.
Prosím, CITO eventy. Paskvily typu CITA, CITU, CITY, atp. nic neznamenají. Existuje jen CITO = Cache In Trash Out. Je to stejné jako třeba zkratka IKEA. (Omlouvám se, nemohl jsem jinak.)
Rejpale
Publikováno 25 září 2018 - 14:12
CITO se dá skloňovat, stejně jako IKEA. Člověk chodí do IKEY.
Publikováno 25 září 2018 - 14:13
Publikováno 25 září 2018 - 14:26
A k moři jedině s ČEDOK
Zkus pohledat heslo akronym, třeba na wiki...
Publikováno 25 září 2018 - 14:48
Rejpale
Já vím, když já si nemohl pomoci.
CITO se dá skloňovat, stejně jako IKEA. Člověk chodí do IKEY.
A k moři jedině s ČEDOK
Zkus pohledat heslo akronym, třeba na wiki...
Já to tedy znám takto: Názvy v podobě iniciálových zkratek zůstávají nesklonné. (viz: http://prirucka.ujc.cas.cz/?id=398)
Pokud byste ale napsali, že chodíte do Ikey, nebo jedete k moři s Čedokem, pak nemám námitek.
0 uživatelů, 14 návštěvníků 0 anonymních uživatelů