zvedavkanocni napsal/a:
Stejně je zvláštní hledat zábavu v Geodepresivním koutku! Co by na to řekl Chocholoušek?
Chocholoušek by řekl, že ho dobře zásobujeme. A co chceš - podzim na krku a máloco potěší člověka tak spolehlivě jako cizí neštěstí, proto se přece černé kroniky a podobné rubriky čtou, ne?
Taky proplouvání mezy Skyllou a Charybdou dneska: Jdu pro keš, cesta po dešti samá louže a bláto - a teď to dilema - půjdu svižně (a seknu sebou, jak ten mazlavý sajrajt ustřeluje pod nohama) nebo půjdu obezřetně (a ve finále tak pro pomalost skončím v lese potmě). Vyhrála varianta A, samozřejmě s "komplet servisem" včetně onoho vyválení se v blátě. Někde u Křemílka s Vochomůrkou jsem tedy nakonec škemrat o nocleh nemusel, neb zpátky na cestu do civilizace jsem po zdárném vyřízení keše vyváznul právě tak tři čtyři minuty před tím, než bych přestal vidět, kam vlastně šlapu. Ale bylo to už fakt o fous a lepší to s podvečerním kešováním nebude. Půl roku to lepší nebude, nadto ještě zima mezitím, no stačí mi jména těch dvou nejbližších ročních období, ta pouhá dvě slovíčka, na depku sama o sobě až až...