Dneska by to už nešlo. Systém už nedovolí další FI. Tohle je 3 roky staré. Proč se to řeší až teď, když odpovědi nebo alespoň FI logy musely chodit tehdy?
Ano, dnes už si člověk zaloguje jen jedno FI a další mu systém nedovolí. Vyzkoušel jsem to náhodou před pár dny, kdy jsem dologovával keše z Budapešti a omylem jsem chtěl odeslat log ke keši, kterou jsem zalogoval chvíli předtím.
A k tomu předešlému, wherigo je samostatná hra, která nemá s GC nic společného. Pokud tedy odehraji wigo a získám odemykací kód, jsem oprávněn zapsat se na stránkách wherigo.com a ne na GC.com. Pokud je však wigo zakončeno fyzickou keší, kde se zapíši do logbooku, mám právo zapsat si nález na GC.com. Už se mi párkrát podařilo úspěšně odehrát wigo a následně nenajít keš. Takže jsem napsal příslušný log na wherigo.com a na GC.com si zapsal DNF. Nicméně, obdobnou situaci jsem tu sám nadhazoval už někdy v červenci, kdy jsem až po odehrání wiga zjistil, že keš není na svém místě už hooodně dlouho a nikomu to nevadí (byla to jednoduchá hra, takže jsem jen koukl, že jsou v listingu nálezy, ale logy předem nečetl).