Jo. To chapu. Ale neni to reseni. Kdyz nekdo vedle zalozi trail, tak disable nepomuze. I kdybys odnesl kese domu, nemuzes to tak mit vecne, stejne je casem musis enablovat, nebo archivovat. Samozrejme napor se casem zmensi, ale stejne, vec to neresi. Kdo ma tu smulu ze ma kes u trailu, je proste v haji. Je to smutny, ale je to tak.
Ten druhej pripad je dost na hrane. Musim rict ze tohle bych jako reviewer soudil dost nerad. Asi by spravnejsi rozhodnuti bylo nechat to na ownerovi, coz v tomhle pripade znamena logy neuznat. Dle meho nazoru logbook je z kese ta nejpodstatnejsi cast a pokud chybi ten, neni co logovat. Kacerska vypomoc s dodanim logbooku je sice OK, ovsem jen pokud s tim owner souhlasi. Pokud nesouhlasi, mel by platit jeho nazor. Samozrejme ze jsem sam uz parkrat neco takovyho udelal, tedy jsem do kese pridal neco na co se da zalogovat. Ale pokazdy jsem se modlil aby to owner skousnul, s pocitem ze kdyz ne, tak mam smulu. Zatim to vzdy vyslo a owner bud podekoval a byl rad, nebo s tim aspon nemel problem. Kdyby mi to ale smazal, smiril bych se s tim a tim by to skoncilo, reviewra bych do toho vubec nezatahoval.
Posledni takova akce byla zrovna nedavno, viz logy na https://coord.info/GC5GKJR. Tam to dopadlo dobre, owner je v pohode a stylovy nahradni logbook se ujal. Kdyby nam to owner smaznul, mrzelo by nas to, ale tim by to skoncilo, akceptoval bych to.