Tak jsem se dnes dozvedel, ze odpovedi na moji EC jsou ciste vec nazoru (a to jsou v listingu uplne presne definovane) - fyi pres 3700 nalezu cili zadny zacatecnik
na druhou stranu, to byl prvni nafoukany ignorant nalezce za nekolik let ....
No nic proti... Nevím o čem jste si dopisovali. Ale hodně záleží i na formulaci otázky.
U špatně položených otázek se u mne taky probudí ta má část "geo..." a většinou píšu odpovědi tak, aby si ovner uvědomil, že tam má asi třeba něco nepřesně definovaného.
Takže ode mne by jsi na otázku
3. Pokud stojíte na soutoku řek, na jakém typu podloží stojíte a na čem stojíte na povrchu.
dostal odpověď že stojím na zvodnělém podloží a na povrchu stojím na naplaveném bor..lu.
A na otázku
4. Na jakém podloží stojí Samsonova kašna na náměstí a na čem stojíte ve skutečnosti
Kašna jako stavební objekt stojí na podloží suchém / zvodnělém, vhodném /podmínečně vhodném / nevhodném,
zpevněném / nezpevněném, dle normy PI / PII /PIII, pružném / nepružném, vrstevnatém / kompaktním,
stmeleném / nestmeleném atd... prostě vyber si co se při stavbě jako podloží stavebního prvku použilo.
A já ve skutečnosti stojím na asfaltu / obrubníku / kostkách / chodníkových tvarovkách (dle toho co je tam u kašny použito) ,
případně taky na "fuj taky jsem do toho nemusel šlápnout"..
Zatím tam kde jsem podobný typ odpovědí použil, to většina ovnerů vzala stejně s nadhledem...
P.S. Je to vlastně v geodepresi, tak aby to nebylo tak veselé, fakt mám občas depku z toho, jak se ta geologie v těch EC občas przní...
Tento příspěvek byl upraven od petegeo: 15 říjen 2018 - 9:37