Nemyslím, že by na tom bylo něco špatně. Nezříká se údržby, pouze vysvetluje, jak to je. Nemám s tím problém. Vzájemná drobná výpomoc s údržbou je podle mne slušnost. Je to přeci jenom pouze a jen hra. Žádný závod ani soutěž.
Mně to přijde především úsměvný. Je z Prahy a řeší náročnost údržby série, kde sedne do vlaku a za hodinu je na místě. Pokud se tam může dostat o víkendu, tak vlastně vůbec nechápu, proč to tam píše. Když je problém, disabluju a o víkendu / za 14 dnů / měsíc opravím. Nazdar, není co řešit.
Kdyby o to zadal u jine kese, tak to nikomu nevadi. Tady to vadi, ze je to nejaka serie. A on nepise, ze se nebude starat. Pise, ze v ramci vikendu je mozna udrzba.
No právě, jak píšu, tak když ta údržba ve skutečnosti není problém, tak tam tu formulaci vůbec nedávám.
Chápu, mě teď třeba vylezla série na Průmyslový v Praze. Mám tam dvě keše. S údržbou problém nemám, zejména u jedné z nich mám ale záměrně mysterku, abych tam nemusel lítat tak často. Ta keš je dost mrňavá, vejde se do ní jen malý kus papírku jako logbook a teď tam samozřejmě budu muset třikrát častěji. Tak to nepotěší, no. (Ne, keš vzhledem k velmi specifickému provedení zvětšit nelze.) Teď ji mám právě kvůli plnému logbooku disable a upřímně tam moc nespěchám, aby opadl aspoň počáteční nápor. Kolik lidí vezme při cestě po trailu jen finálku, to už snad radši vůbec nechci vědět.