Dnes v noci jsem si užil adrenalin na dlouho dopředu. Vyskytnul jsem se náhodou blízko finále multiny, kterou jsem se pokoušel odlovit už víckrát, ale nikdy se mi to nepodařilo. Je uprostřed ohrady s dobytkem a přes den je tam jek dobytek, tak blízko i majitel pastvin. Nejsem z těch, kdo by provokovali jak dobytek, tak majitele pastvin a dobytka.
Využil jsem tedy nočních hodin a šel to zkusit. Dobytek tam nebyl, ohrada otevřená, majitel chrněl, jen haf hafal. Dojdu na souřadnice, nesvítím, šáhnu pro kešku, klapne první lock a odkudsi z kořenů to zahučí a startuje na mě armáda sršní. S krabičkou v ruce zdrhám. Sršně mě nechali asi po sto metrech. Zpocený až na pr... vydýchám, pak se zaloguju a kešku nechávám schovanou na místě. Teď jsem zalogoval a napsal ownerovi, kde má krabičku.
Sršně mám rád, jsou inteligentní, ale když se jim nabouráš do ložnice, je zle. Ale jsou fakt inteligentní, vetřelce nepacifikovali, jen hnali pryč.
Nevím, jestli to patří do tohoto vlákna, nebo do georadostného, že jsem dobře dopadnul...